КАУФЛАНД - тема 47

• 71 516
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Къде стои кокосовото мляко в консерви? Ходих днес за намаленото и не го открих... Thinking Естествено, вече го нямаше на промоционалното му място, едни стоки се редяха за утре... Confused Накрая ми писна...

При нас, точно където е хладилната за сиренето, в ляво от нея  е отделението за кетчупи, сосове. Там бяха консервите с кокосово мляко. В събота си взехме от там.

# 436
Това редовното място на консервите с кокосово мляко ли е? Само там не съм търсила...при кетчупите Laughing Със сигурност не бяха на промо място вече...
Някой питаше за слушалките...на италиански Scherzo означава "шега" Laughing Странно име имат, иначе за качеството им не мога да помогна.

# 437
  • Sofia
Аз рядко ходя в Кауфланд, само ако нещо много ми се прииска. Този вторник отидох заради азиатските стоки и разбира се ножа Сантоку беше свършил. Много дразнещо, как все им свършват нещата толкова скоропостижно... даже се съмнявам, че изобщо го е имало ножа... Така преди години машината за паста, още в понеделник преди обяд я нямаше, дори опразнена ниша и етикет!  И като се прибрах си поръчах онлайн машината.
Ми ей така, както и не ми е удобен магазина, още по-рядко ще се втурвам, щото им знам номерцата.
Та тогава кокосовото мляко беше на късата страна на регала и там бяха всичките азиатски продукти, с изключение на едни от нудлите, които бяха на съседен регал, по незнайно каква логика.
Иначе си взех нудли, кок. мляко и консерви личи.

# 438
Долче
Никога не съм знаела къде са по принцип.
Мъжът ми ги откри. Даже не знаех че са на промция. Предполагам че там стояят по принцип и в събота вече не са били на промоционалната локация .  азиатските храни бяха точно на стандартно място за промоции. Забравих да кажа че и личито беше до кокосово мляко.
Ножове сантпку имаше бол но не и пръчки многоразови.

# 439
В нашия филиал кокосовото мляко е при азиатските продукти.
На био щанда също има, био кокосово.
При нас обикновено в понеделник половината промоционални стоки са изчерпани. Отивам отново към четвъртък-петък и ако имам късмет, пак са заредени. Преди време бях се засилила да купувам едно безглутеново брашно на промоция. В понеделник нямаше, във вторник също. Девойката на информация се смили над мен и провери кога ще зареждат. За понеделник имало едно кашонче заявено, за сряда две, за четвъртък още едно. Това за цяла седмица, за един филиал, артикул на промоция. Отстъпката беше почти 50%.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 21:40 от Дидичка

# 440
  • СОФИЯ
Според вас каква е вероятността тези слушалки да се изкупят още утре ?
Скрит текст:
Да тичам ли през глава, че майка ги иска или по- яваш , яваш?
По-големи са слушалките и вероятно в кутии ще са наредени до другите днешни промоции, ако изобщо са заредили ще са малко според мен и ако майка ти държи точно на тях е по-добре да отидеш днес. Иначе напр. слушалки тапи, флашки и др дребни артикули, в магазина който аз посещавам стоят в заключена витрина до информация. По тази причина хората не ги забелязват и може да нацелиш и в края на седмицата.

# 441
Не знам как ще си заявил нещо хранително  в брошура и то ще свърши още четвъртък петък. Това го нямаше преди. Не мога да си го обясня защо така се случва. Освен това  като ще си заявил три бройки от нещо нехранително пък хич не го слагай в брошура, пусни го в магазина на промоционалните цени  пък който свари да го купи. Клечките били свършили още в понеделник. За помело ходих един път през седмицата надвечер - няма. В петък едни жалки с черни петна останали десетина бройки. В събота и неделя - никакви. Явно и да тичаш в понеделник може да не свариш.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 10:09 от _re_ge

# 442
Нали се сещате, че във всеки град различно се изчерпват наличностите. А акциите в брошурата на 95% са едни и същи за цялата страна.
При нас например постоянно имаше помело и кокосово мляко.

# 443
  • Русе
Честита Баба Марта!
Днес в нашия Кауфланд дават мартеничка.
Не съм ходила, защото най-жизнено важна от брошурата е Арианата Joy, за това ММ ще ходи. Нещата, които си харесах ще почакат за утре или четвъртък, петък.

# 444
Разбрах, убърках потребителите.
п.п. редактирам -
Не сме в клас, по-полека sunny112233
И като ТИ обърка потребителите трябва да ми казваш на мен по-полека?! За в клас и правопис няма да отварям дума темата е друга и за да съм по нея, тази седмица ще трябва да се замъкна до магазина за някои дреболии, а на последък гледам да го избягвам, голяма лудница е станал.

# 445
Не знаех, че има и специално място за азиатски продукти... Grinning То къде е всъщност- до кетчупитв някъде ли? Thinking Някои сектори ги заобикалям отдалеч, особено ако не ми трябва нещо специално- например шоколадовите бонбони, пастети, горчици, ядки, чипове, рибни консерви- само от сардините купувам понякога. Чела съм, че имат азиатски неща редовно,но мислех, че не са обособени в отделен сектор, а разделени по вид продукти (кокосовото мляко при другите консерви, нудлите при макаронените изделия и т.н.). Но явно не е така...

# 446
  • СОФИЯ
В магазина който аз посещавам, СФ, Мл 3, азиатските са срещу рибния щанд, който се обслужва от служител. Първият отсреща е азия, има много продукти, постоянен асортимен са, единствено за предпочитан ориз поглеждам и на другото място, предлагат различни. 2 на 1 метър са тези щендери/регали или като се наричат, двустранни. Вторият е с кетчупи и пр.

# 447
Ще трябва да "разузная" как е при нас значи. Simple Smile Мерси.

# 448
Ходих за слушалки . И след много.
Взех и авокадо две мрежи. В едната има 8 бр, с другата май 6. Взех кафяво, че зеленото е като тухла.
Лалета грабнах. Май вече от там ще вземам, с лев по- евтини са от тези в Лидл
Ягодите...ясна работата - пластмаса

# 449
Пийкок,
Лалетата трайни ли са? Че последните партиди в Лидъл, и розичките също, клюмват за 1 ден!

Общи условия

Активация на акаунт