КАУФЛАНД - тема 47

• 71 448
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • София
VYX За този в ляво говорех, другият за пръв път го виждам. Радвам се, че ви е допаднал.

# 571
  • Варна
Тази прахосмукачка преди няколко месеца я изкупихме, чак на третото зареждане се вредих Laughing За мен е хубава покупка, шумна е, но доста мощна за миниатюрните си габарити. Лека е, удобна, абе харесвам си я.

# 572
  • Г. О.
Купихме прахосмукачката сега и сме приятно изненадани. Да, шумничка е, но е много удобна и лека, силно дърпа и лесно се чисти. Харесва ми.

# 573

Някой с мнение за тази прахосмукачка нa AYCO

# 574
  • София
Вероятно е коментирано,но..мнение за тази вертикална прахосмукачка:
.
Имам я от лятото, доволна съм, чисти добре. Редувам я с лидълски робот. И другата за 54.9 също е мощна, ще отлепи ламината. На гости съм и чистих с нея днес. Но си предпочитам вертикалната.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 23:24 от Aisha

# 575
И от мен глас за прахосмукачката, дългият ѝ кабел е огромен плюс.

# 576
# 577
  • 1st floor
Благодаря!
За чорапи ще се ходи. Дигиталния кантар също е на добра цена. Моят дава напоследък някакви грешки. Чудя се от батериите ли са или просто е одъртял...имам време да ги сменя и да пробвам.

# 578
Здравейте,
въпрос към тези, които са си купили фраера - мощността му достатъчна ли е?
Благодаря ви предварително.

# 579
Ще си взема един сешоар аз - 25лв, 3 години гаранция- идеално!
Анатомичната възглавница добра ли е?
И мога ли да я върна, ако не ми е удобна?

# 580
Аз пък ще отида за зехтин, че не го намалят много често.
Ще пробвам и препарата на Медикс за тоалетни.
Другото най-вероятно ще са все глупости, които не ми трябват и за които ще хвърля една кола пари.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 14:31 от Дидичка

# 581
Взех си аз и малка чугунена тенджерка, но не я отворих в магазина. Като се прибрах и видях, че капакът има съвсем малко отчупено по края.
Дали ще ми я сменят?
Исках тази сутрин да отида и да питам, но не успях да се оправя навреме.
И прахосмукачка искам да взема. Дано да има останали.
А мини фурната как е?
Искам да взема за брат ми да си претопля храна на нея.

# 582
Само да отбележа, че авокадото не е 8 лв, както е обявено в брошурата,а е 7 и намалението е левче ,а не 2
Ще взема пак. Дребно го хапва за закуска.

# 583
  • 1st floor
Взех сутринта зелена салата, лук, чесън, банани, червено цвекло, кашкавал, Лаваца, кори за баница, тоалетна хартия - всичко на промоция. Реших, че съм спеситла достатъчно пари, за да си взема един тиган за палачинки на Брио, керамичен. Хубав ли е? Пробвал ли е някой техните тигани. Как се държат във времето? Имах преди време един бял керамичен, не помня каква марка, но ужасно почна да лепи след 1-2 месеца ползване. В началото беше супер.

# 584
  • Пловдив
Аз от моя бял Брио не съм доволна Confused  ще го хвърлям. Взе да загаря и не може да се измие.

Общи условия

Активация на акаунт