КАУФЛАНД - тема 47

• 71 504
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Керамичните тигани имат кратък живот по принцип, трябва много ухажване относно контрол на температурата, прибори, миене и т.н. Брио тиган - да, но от другите модели, не с керамично покритие.

# 586
  • 1st floor
Ееее, жалкоо. Хареса ми и не ми се ще да го връщам. Трябваше тефал да взема, като бяха на промоция. До колко време можеше да се върне стока в Кауфланд. Ползвана, защото вече го сефтосах?

# 587
Ползвай го, ако ти е на сърце. Ако се грижиш добре за него, поне година ще ти изкара.

# 588
Дали някой от вас има прахосмукачката на Керхер за сухо и мокро почистване от първа страница на новата брошура? (1000 W; 99.99 лв.) Или да сте чували отзиви за нея от други хора? Моля да споделите. Благодаря! Simple Smile

# 589
  • 1st floor
Ползвай го, ако ти е на сърце. Ако се грижиш добре за него, поне година ще ти изкара.
Ами, май така ще направя. Но ще запазя бележката и ако започне да залепва преди срока за връщане, ще го върна. Ако е след това, здрава да е. Три месеца ли можеше да се върне или бъркам с Лидл?

# 590
  • Пловдив
Няма да робувам на тиган. Ползвам както трябва и с дървена бъркалка...просто не са качествени. Оня уок, пак Брио му почерня дъното и няма изтриване.

# 591
1000W  за мен е слаба прахосмукачка.

# 592
  • СОФИЯ
Днес загледах вертикалната прахосмукачка от 35 лв. Беше останала само една, отворена. Нещо много тънки ми се видяха пластмасовите части, в сравнение с други вертикални, които са пускали пак в Кауфланд преди. Фраери имаше доста, но и от тях не взех, чудех се за вилата дали ми трябва. Ренде купих.
В следващата брощура много страници с препарати, ще си харесам нещо.

# 593
Само да отбележа, че авокадото не е 8 лв, както е обявено в брошурата,а е 7 и намалението е левче ,а не 2
Ще взема пак. Дребно го хапва за закуска.

То май такъв е похватът за вдигане на цените. Да речем, от 15 март новата цена от 8 лева става 10, но точно в тази седмица продуктът е намален с 30%. А хората гледат червения етикет и грабят на поразия от промоцията.

# 594
Аз съм доволна от големия тиган, който ще е следващата седмица.
Има и 3 години гаранция за удовлетвореност.

# 595
  • София
Взех си аз и малка чугунена тенджерка, но не я отворих в магазина. Като се прибрах и видях, че капакът има съвсем малко отчупено по края.
Дали ще ми я сменят?
Скрит текст:
Исках тази сутрин да отида и да питам, но не успях да се оправя навреме.
И прахосмукачка искам да взема. Дано да има останали.
А мини фурната как е?
Искам да взема за брат ми да си претопля храна на нея.
Сменяла съм тенджера под налягане заради вдлъбнатина на дъното, която не беше забелязана в магазина. Питаха ме ще сменям или връщам... проблеми не създават, освен ако не попаднете на някой невеж служител.
От новата брошура си харесах доста неща, ще си пазарувам с кеф тази седмица. Grinning

# 596
Дали някой от вас има прахосмукачката на Керхер за сухо и мокро почистване от първа страница на новата брошура? (1000 W; 99.99 лв.) Или да сте чували отзиви за нея от други хора? Моля да споделите. Благодаря! Simple Smile
Прахосмукачката е доста мощна. 1000 w не е всмукателната мощност, а мощността на уреда. Не знам колко трябва да е W, че да е доволен човек. Аз я имам и съм доволна. А тази ayco зелената е много слаба и шумна, не знам колко й е мощността, на ayco и кабела е изкючително къс, за мен е много кофти модел.  Керхера е на супер цена, не виждам w2 или w3 точно моделът й.

# 597
Според мен е ето този модела https://karchershop.bg/product/wd-2
 всмукателната на керхер е съвсем друго нещо от мощността на двигателя. Който си е купил е доволен, ние също имаме керхер и не мисля да я сменям.

Нашата е 1600W купувана е преди много години и я ползвам на най-ниското деление иначе става невъзможно придвижването направо залепва и вдига всичко. Ето тази е https://www.pazaruvaj.com/prahosmukachki-uredi-za-pochistvane-c3 … c-6100-p5402545/#

Сега гледам по-новият модел е не стига, че по скъп ами и с мощност 600W https://etools.bg/product/7269/prahosmukachka-karcher-vc-6-premium-600w-4l.html

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 23:16 от dani-ela-80

# 598
Каква прахосмукачка бихте препоръчали за котка и мокет? Кое от всички показатели да гледам?

Нищо не разбирам от електроуреди. Знам че ако е пасатор или миксер трябва да е 600 W, каквото и да значи това.

Извинете невежеството ми!

# 599
Благодаря ви за отзивите за Керхера! И аз знам, че заради евродирективи намалиха мощностите на множество уреди, но не е показателно за самата им работа. Затова чета и се допитвам, както и сега. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт