От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 61 302
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
А ти защо не ги попита на място, в офиса?

Защото жената въобще хал хабер си намяше от нищо.

# 406
  • Варна
Ако пратката ми е приета в офис на Габиели в Германия на 23-ти април, а курсът тръгва на 25-ти април и аз не съм получила известие до този момент да е натоварена с тоя курс, означава ли че е останала за 5-ти май?

# 407
Виж в сайта им какво пише - цените са без ддс.

# 408
  • София
Ако пратката ми е приета в офис на Габиели в Германия на 23-ти април, а курсът тръгва на 25-ти април и аз не съм получила известие до този момент да е натоварена с тоя курс, означава ли че е останала за 5-ти май?
Габиели никога не са ми оставяли пратка за следващ курс. Всичко пристигнало се товари.

# 409
  • Варна
Габиели никога не са ми оставяли пратка за следващ курс. Всичко пристигнало се товари.
Благодаря! Питам защото предния път получих мейл че е натоварен, сега нямам.

# 410
Здравейте! Може да е малко тъп въпросът, но до сега от GGBG съм получавала само с техния куриер на адрес, а сега искам да го сменя на Еконт, но не виждам къде да посоча кой офис.

# 411
Здравейте! Може да е малко тъп въпросът, но до сега от GGBG съм получавала само с техния куриер на адрес, а сега искам да го сменя на Еконт, но не виждам къде да посоча кой офис.

Може да смениш само след като пратката е влязла в България..нещо такова беше, то си го пишеше на сайта им.

# 412
Моята опция за получаване е Еконт, но нямам спомен да съм давала адрес. Може би се свързват допълнително за уточнение. Поне така си мисля.

# 413
Не се свързват. Пращат на адреса на офиса на еконт, посочен в профила.

Получаваш мейл когато е натоварена и когато стигне София. В тези мейли напомнят че можеш да промениш начина на доставка, след като пратката влезе в страната.

# 414
Да, промених го и смених адреса, благодаря ви. А получавам ли известие когато е пусната в еконт? Пристигна в понеделник, а все още нямам информация какво се случва с пратката. С градския куриер са доста по-бързи.

# 415
Не. Направо смс от еконт чакаш.
Много са бавни ггбг..ето, понеделник е при тях, те си чешат челото, и не я пускат още...

# 416
Да, а на имейлът ми изобщо не отговориха. Ще взема да им звънна да знам да я чакам ли утре поне.

Едит: Получих смс от Еконт.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 12:01 от Среднощно Слънце

# 417
Ще те излъжат. Няма смисъл да им звъниш. Дежурното много работа имаме заради ковида Joy
По-добре в еконт звънни дали има пратка на твое име.
Щом нямаш смс днес, значи вчера не е пусната от GGBG.
Евентуално тази вечер в 18ч ако я пуснат..

# 418
Аз да питам им ли забавяне на регистриране на пратките в Габиели? Ето от тук се вижда, че пратката е пристигнала, а нямам регистрация в профила ми. Веднъж вече имах загубена пратка, а ми е много важна и се притеснявам.
https://uktracking.asendia.com/tracking-dpd.php?ref=81111143665782&submit=#

# 419
  • София
в неразпознати пратки е

Общи условия

Активация на акаунт