От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 61 297
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Аз още в понеделник имах мейл от ГГБГ и ходих директно да си я взема, защото кой знае кога щяха да ми я пуснат по куриер. Почаках 40 мин, но си заслужаваше.

# 421

Много балгодаря! Писах им и не знам защо е там, при положение, че номерът се вижда и регулярно получавам пратки точно от iherb.

# 422
Здравейте. Ползвате ли германски сайтове за поръчки на перилни и почистващи препарати и кои са?

# 423
Здравейте! Някой има ли идея, какви са приблизително размерите на кутия от маратонки в д/ш/в? В момента нямам налична такава за да измеря. Решил съм да си поръчвам сандали Birkenstock. Чифт сандали, заедно с кутията, ще са над килограм. Искам да разбера предварително дали могат да ме таксуват и за обемна пратка?Светли Великденски празници!

# 424
  • София
Премерих две, които имам - прибл. 20/30/14 см.

# 425
  • Бургас
Здравейте! Някой има ли идея, какви са приблизително размерите на кутия от маратонки в д/ш/в? В момента нямам налична такава за да измеря. Решил съм да си поръчвам сандали Birkenstock. Чифт сандали, заедно с кутията, ще са над килограм. Искам да разбера предварително дали могат да ме таксуват и за обемна пратка?Светли Великденски празници!

Много зависи от това ако поръчате от Амазон в какъв кашон ще ви пратят обувките. Преди дни получих един чифт обувки в този кашон дългата страна беше над 70см. Добре, че превозвача не я е сметнал по обем.

# 426

Много зависи от това ако поръчате от Амазон в какъв кашон ще ви пратят обувките.

Няма да е от Амазон понеже бях чел, че там продават фалшиви Birkenstock. Ще пазарувам от официалния немски сайт, но и вие сте права. Мисля си за два чифта сандали и не знам как ще ги доставят на превозвача, а и самият той дали няма да ги постави в по-голяма кутия.

# 427
в габиели пише че до "по-голям от 69 см" не се изчислява по обем

# 428
Аз получих точно онзи ден пратка с Габиели от Германия, не съм я мерила, но със сигурност беше над 69 см. едната страна, едвам го събрах в колата и съм доста убедена, че платих на реално тегло, а не на обемно, но е възможно да е било на добра воля.

# 429
  • Варна
Курс 406 на Габиели готов ли е за взимане? Значи предния път като ми беше за първи път с тях получих мейл за абсолютно всяка стъпка, сега - нито един. По план трябва уж на 4ти да е тук.

# 430
  • София
Днес само офиса в Пловдив работи на Габиели. Ако вземате от там, вероятно са готови. Статуса му е :Разпределение в депо приключи

Почивни дни на фирма Габиели по Великденските празници
.........
Понеделник - 03.05.2021 - работен ден  (до 14:00 часа) Само офис Пловдив-Централен
Вторник - 04.05.2021 - работен ден (до 14:00 часа) Само офис Пловдив-Централен
Сряда - 05.05.2021 - работен ден
Четвъртък - 06.05.2021 - работен ден (до 14:00 часа) Само офис Пловдив-Централен

Петък - 07.05.2021 - почивен ден  само офис Пловдив. Офисите в София, Варна и Бургас ще са с нормално работно време
Събота - 08.05.2021 - почивен ден
Неделя - 09.05.2021 - почивен ден

# 431
Здравейте! На 04.05.2021 12:50 Приехме и обработихме вашата пратка с номер .......... Текущият статус на пратката е: Депо Ханау (Германия).Поздрави, Екипа на Cross United Super Couriers! Сега остава да видя с кой курс ще я получа.

Курс   Заминава   Пристига   Статус
21   04.05.2021   10.05.2021   Плануван
20   09.05.2021   15.05.2021   Плануван

# 432
Cusc изпращат имейл, когато пратката тръгне към Бг.

# 433
Здравейте, за първи път искам да получа пратка от Китай през ГГБГ Германия. Регистрирах се в ГГБГ и ми даде номер, но в профила ми е сложен адреса на офиса им в Англия и не мога да го променя с Германия. Дали номера ми е един за всичките им офиси. Също така не виждам къде трябва да впиша каква пратка очаквам, проследяващия номер. Без това да не откажат да я приемат в ГГБГ Германия. И как мога да платя на ГГБГ - в брой в склада им или онлайн. Благодаря предварително.

# 434
Плащаш им при получаване на пратката - на място в офис, или с наложен платеж ако е по еконт.
Вие къде сте?
Ай ди номерът е един.
ГГБГ точно не бих препоръчала..мудни са, и много лъжат.

Общи условия

Активация на акаунт