От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 59 577
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря Ви много. Аз съм от София.

# 436
Здравейте, за първи път искам да получа пратка от Китай през ГГБГ Германия. Регистрирах се в ГГБГ и ми даде номер, но в профила ми е сложен адреса на офиса им в Англия и не мога да го променя с Германия. Дали номера ми е един за всичките им офиси. Също така не виждам къде трябва да впиша каква пратка очаквам, проследяващия номер. Без това да не откажат да я приемат в ГГБГ Германия. И как мога да платя на ГГБГ - в брой в склада им или онлайн. Благодаря предварително.
Няма нужда да променяш адреса в профила, при поръчката е важно да напишеш правилно адреса в Германия. Като пристигне там ще ти пратят мейл.
Да ID - то ти е едно и също независимо дали за кой техен офис поръчвам.

# 437
  • софия
ГГБГ не изискват описване на пратки.
За София имат услуга "доставка с техен куриер", която е на много приемлива цена.

# 438
Здравейте! Гледам сайтовете на преводвачите, ама пак не ми стана ясно времето за доставка от Германия Thinking значи от Сефора го дават 3 дни и после гледам, че превозвачите имат курсове по 10 дни.... От кой превозвач да поръчам, за да стане най-бързо? И колко дни отнема доставката? Чета тук, че бавят курсове и ми звучи като доставка над 20дни...Scream

# 439
Габко имат два курса седмично, обработват 1 ден и изпращат по куриер на следващия работен. Последната ми пратка пристигна при тях на 26.04, същият ден беше натоварена. На 30.04 пристигна, на 04.05 я обработиха и днес я получих. Преди поръчвах от Англия чрез тях и бях доволна също. Дано започнат отново да доставят оттам, че като чета другите какви проблеми имат.

# 440
  • София
Мога ли да поръчам от Iherb - САЩ до Габко в Германия, на сайта им пише, че не приемат поръчки от САЩ?

# 441
  • София
Вчера си взех две пратки от 16/4 от Айхърб до Гъбко. Не съм проверявала в сайта на Гъбко за съобщения. Сега ще погледна.#### Не намерих такова съобщение за забрана пазаруване от Сащ. Бихте ли го постнали тук?

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 10:46 от neba

# 442
  • Sofia
Бихте ли го постнали тук?

20. Може ли да пращам до адреса в DE стоки / пратки от друга държава, като Китай или САЩ (извън EU)?
– В склад DE стоки / пратки от друга държава, като Китай или САЩ (извън EU), не се приемат.

# 443
Вероятно инфото на страницата им не е актуализирано/актуално. По телефон най-сигурно да се пита.

# 444
  • София
Аз предполагам, че понеже Гъбко не се занимават с обмитяване, затова са го написали. Поръчвайки от Айхърб се избира опция с предплатени мита и такси и така Гъбко просто получават пратка от куриер и нямат ангажименти по нея. От Брекзит насам пращам пратките от Айхърб в Германия без проблем. Всеки ден минавам край Гъбко. Ще попитом, стига да са отворени.

# 445
  • София
Благодаря много, най-вероятно няма проблем с предплатени мита/ДДС, така и ще направя!

# 446
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте
Попрегледах темата, но не видях отговор на питанката ми. Чакам да обработят пратката ми в ГГБГ от iherb и мисля да пратя мъж ми да ми я вземе. Дали може той? Аз, като си я взимам, не са ми искали друго, освен да си кажа id-то, но все пак мъж ще иде и знам ли дали нещо няма да се запънат.

# 447
  • софия
Никога не е имало проблем мъжът ми да вземе пратка. ID искат само.

# 448
  • Ланкър, планините Овнерог
Никога не е имало проблем мъжът ми да вземе пратка. ID искат само.
Благодаря. Нямам много опит още с тях, до сега аз съм си взимала пратките.

# 449
  • София
В Гъбко Ив.Вазов попитах служителката. Потвърди, че трябва да сме сигурни за платените мита и такси  на пратки идващи извън ЕС. Ако пристигне необмитена стока, на немската митница ние лично трябвало да си я обмитим.

Общи условия

Активация на акаунт