От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 59 493
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Аз години наред пишех личния си телефон преди да се усетя, че има ш такъв в офиса на превозвача, досега нито накой ми е звънял, нито съм имала проблем с недоставена пратка. Ползвам ГГБГ от Германия.

# 571
Здравейте!
Досега не съм поръчвала от чужбина през превозвач, затова не съм много наясно.

Направих си регистрация в сайта на ggbg. Искам да направя поръчка от iherb, до испанския им офис. Въпросът ми е - от Испания до Бг каква такса ще заплатя на превозвача?

# 572
"Транспорт от Испания до офис София:   - 3.99 лв. на всеkи започнат килограм в рамките на един курс *"

# 573
Благодаря много и се извинявам за нелепия въпрос Simple Smile Flowers Hibiscus

# 574
  • София
Направих си регистрация в сайта на ggbg. Искам да направя поръчка от iherb, до испанския им офис. Въпросът ми е - от Испания до Бг каква такса ще заплатя на превозвача?
Провери за честотата на курсовете. Аз съм при друг превозвач, но адресите им май са едни и същи. И какво установих:
От Испания курсовете са веднъж на 2 седмици и ако не уцелиш деня на тръгване - остава за следващ курс. Бях поръчала нещо от Алиекспрес и пристигна в Испания за 6 дни, а после го чаках до България двойно по-дълго.
От Германия има курс всяка седмица и пътува по-кратко, и там ДДС за добавките е по-ниско - не зная дали за всички, но на мен ми начисли само 7% за хиалуронова киселина, сега я чакам.
Може и по телефона да ги питаш, ще ти обяснят.

# 575
Продукти от iherb, които ме интересуват, не могат да се поръчват до Германия. Затова търсех други варианти.

# 576
  • София
Продукти от iherb, които ме интересуват, не могат да се поръчват до Германия. Затова търсех други варианти.
Ясно, за това не помислих, всъщност скоро разбрах, че имало такива продукти. Тогава остава Испания.

# 577
Здравейте!

Проучвам доставката на пратки с превозвач и може ли да ми потвърдите/коригирате за следното - например пратката ми е 1.500 кг и я чакам от Gab_co, таксата им е 3.60 лв - значи за този 1.500 кг ще ме таксуват 7.20 лв., след което ще платя още около 7-8 лв за куриер в България, за да я получа в моя град.

# 578
Знаете ли дали мога да поръчам от немския DM и да ползвам доставката на Габиели до БГ?

# 579
Знаете ли дали мога да поръчам от немския DM и да ползвам доставката на Габиели до БГ?
Аз лично съм го правила с ГГБГ, няма проблем.

# 580
Да питам ползвалите  услугите на Cusc дали сумират теглото, ако имам няколко получени пратки  и действат ли бързо при разпращане с куриери в БГ? На сайта им вижда ли се някъде регистрираните пратки и техния статус?

# 581
Да питам ползвалите  услугите на Cusc дали сумират теглото, ако имам няколко получени пратки  и действат ли бързо при разпращане с куриери в БГ? На сайта им вижда ли се някъде регистрираните пратки и техния статус?

Не съм имала отделни пратки, но мисля, че не ги сумират, някъде в сайта пишеше нещо по този въпрос. Иначе пращат имейл, че са получили пратката и пътува, както и когато е пристигнала. Като цяло съм доволна, но аз си я взимам от склада им, не ползвам куриер.

# 582
Някой поръчвал ли е от iherb.com чрез Cusc? На кой ред да си напиша ID, до името не може.
Благодаря Simple Smile

# 583
  • Стара Загора
Здравейте, някой поръчвал ли е от немската версия на Huda Beauty до адреса на Габиели в Германия?

# 584
Здравейте.
Някой може ли да каже кога е следващият курс от Германия на ggbg? В сайта им има информация, че от м. /ли до м. септември курсовете ще са през седмица, но не видях да има график на отпътуващите камиони.
Тези дни трябва да направя поръчка и искам възможно най-бързо да е в България.

Общи условия

Активация на акаунт