След биохимичната бременност

• 4 520
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Аз януари месец имах биохимична бременност сега миналия месец имах симптоми направих си тест 2 дни преди м.ц и излезе бледа черта след още 2 дни  си направих пак  и чертата излезе по бледа от другия тест мн по бледа и на след 3 дни закъснение ми дойде не беше обилна менструацията но имах много симптоми постоянно ми беше лошо сега 1 месец след това ми дойде пак нормална менструация без нищо дали съм имала отново биохимична бременност някой който е имал 2 биохимични да ми каже ? Да ли е

# 16
Възможно е, аз имах 2 биохимични- март 2020 и Март 2021г. Два месеца след втората забременях и родих през февруари 2022г.

# 17
Здравейте момичета! С мъжа ми правим опити за бебче и след няколко дни закъснение направих тест. Видях 2 черти, но реших да изчакаме поне 2 седмици за преглед. На десетина дни закъснение получих зацапване тъмно кафяво и спазми, и се разтърчахме по доктори.. Ходих до спешното в Шейново, където ми казаха, че нищо не виждат и се съмняват за извънматочна бременност.. На следващия ден ходихме в Софиямед и там доктора отново нищо не видя, но каза, че и извънматочна не вижда.. Пуснах ЧХГ първото беше 950, второто беше 200. Отидох на преглед като видях как пада и докито каза, че тази бременност няма да я бъде каза, че е биохимична и ще се самоизчистя. На следващия ден ми дойде цикъла с ужасни болки🤐. Сега имам насрочен час пти него на 6ти.08, но съм 4ти ден от цикъла и все едно усещам някакъв дискомфорт като седна по- рязко.. Много съм притеснена и се чудя възможно ли е да имам всв още извънматочна бременност и докито нещо да не е видял.. Според вас с това падащо ЧХГ възможно ли е или е нормално да имам лек дискомфорт? Усещането леко напомня овулация.

# 18
За мен това си е биохимична бременност. Аз имах две и изчистването, което не бих нарекла точно цикъл при мен и двата пъти си беше доста болезнено и със спазми. Първият път беше по-болезнено, болеше ме и кръста и бедрата поне 2-3 дни. Тогава закъснението ми беше по-голямо и кървях 14 дни. На последния ден кървене още имах бледа черта на теста за бременност. Седмица по-късно вече беше отрицателен. Вторият път закъснението беше по-малко и болката беше по-търпима, тогава кървях 10 дни. Принципно при цикъл кървенето ми приключва до 5-6дни и нямам болки или са минимални.

# 19
Здравейте, 
Днес ми 6-ти ден от цикъла, но имам по-силни и по-различни болки от обичаен цикъл. Цялата долна част на корема ми е втвърдена и от вчера имам постоянна болка  вдясно и пробождания в десния яйчник. Кървене все още имам, като попринцип вече трябваше доста да е намаляло. Много съм притеснена,  защото съм на почивка и няма как да отида на лекар. Имам съмнение, че може би е била биохимична бременност. Някои може ли да сподели опит ? Благодаря

# 20
Момичета, колко време след биохимичната бременност можем да подновим опити за бебенце? При вас успешно ли беше следващото забременяване?

# 21
  • Българско
Аз в момента карам втора поред биохимична бременност. Първия път когато направих тест беше с бледа втора чертичка, точно в деня на МЦ и се показа секунди, след като капнах с капкомера върху теста.Следващите тестове бяха със все по-бледи чертички и след 4-5 дни закъснение прокървих като по филмите.Станах сутринта за работа и всичко ми се стече по краката, като фонтан.Беше много болезнено,със спазми, които ту се усилваха, ту намаляваха. Докато не изпадна един съсирек подобно на парче черен дроб. След него болката изчезна.Сега пак се повтаря същото. В деня на МЦ бледа чертичка. След 2 дни закъснение повторих теста, но чертичка вече няма и днес цял ден ми зацапва. Първо беше кафеникаво-ръждиво само при забърсване и към края на деня започна да става по-червено и има даже капки в тоалетната след ходене по малка нужда.Много е разочароващо, когато стане така, но не губя надежда, че някой ден ще стане.

# 22
  • Българско
Бихте ли споделили след няколко биохимични бременности, какви мерки сте предприели? Ходили ли сте на репродуктивна консултация, какво са ви посъветвали,какви изследвания сте пускали?
Ние мислим да посетим клиника Щерев, ако някой има опит там, ще помоля за малко информация.
Благодаря предварително.

# 23
За мен това си е биохимична бременност. Аз имах две и изчистването, което не бих нарекла точно цикъл при мен и двата пъти си беше доста болезнено и със спазми. Първият път беше по-болезнено, болеше ме и кръста и бедрата поне 2-3 дни. Тогава закъснението ми беше по-голямо и кървях 14 дни. На последния ден кървене още имах бледа черта на теста за бременност. Седмица по-късно вече беше отрицателен. Вторият път закъснението беше по-малко и болката беше по-търпима, тогава кървях 10 дни. Принципно при цикъл кървенето ми приключва до 5-6дни и нямам болки или са минимални.

здравейте ,
правим опити за бебе и тови месец стана нещо странно , вече ми закъснява 8 дни , преди 4 дни имах зацапване кафяво и много оскъдно , не съм имала нито един положителен тест за бременност дори кръвни изследвания си пуснах и бяха ниски 0,22 но си ги пуснах 2 дни след това зацапване , възможно ли е да е било биохимична бременност и кога се очаква в такъв случей да ми дойде цикъла . Взех доста да го мисля .

# 24
По-скоро не е биохимична бременност, аз имах + тест доста дни след началото на кървенето и кървенето си беше обилно и продължително.

# 25
По-скоро не е биохимична бременност, аз имах + тест доста дни след началото на кървенето и кървенето си беше обилно и продължително.

Извинявам се че пак досаждам , ако не е биохимична бременност , какво може да е според вас . Имали ли сте такива ситуации аз наистина се притеснявам вече , 8 дни закъснение нито един положителен тест , не съм си внушила , че съм бременна аз чакам или да ми дойде или не , но всичко това много ме обърква , цикъла ми винаги е точен и не знам какво да си мисля .Какво може да е имим час при генеколог чак за 16.05

# 26
При бебеправене хормоните се разместват, може и от стрес. На мен ми се е случвало 14 дни закъснение без да съм бременна.

Общи условия

Активация на акаунт