Хайде на театър - 8

• 96 415
  • 942
  •   1
Отговори
# 720
  • София
На Деян Донков моноспектакъла "Камбаната", но нямам идея кога и къде ще го играе пак.

# 721
Черното пиле ще се играе утре вечер в Сълза и смях.
Има билети в Грабо.
Гледала съм го преди години. Чудя се дали да не повторя.

Вчера гледахме Искам вашият мъж.
Готина комедия с много смях, подейства ми много разтоварващо в края на работната седмица.

# 722
Аз в крайна сметка не взех билети за Ясна поляна в 199, както и момичето тук, така и касиерката ми каза, че постановката не е за тийн ученици и ми препоръча Убийство без убийство.
И също - как реагирате когато през цялото време ви бутат седалка?
Мен много ме дразни и ми е неприятно, но единият път видях, че самото момче нещо не му беше наред и даже ми стана тъпо, но втория път след представлението видях, че беше един неприятен  младеж, замълчах си единствено, защото постановката се хареса на детето, та не исках да му развалям настроението.

# 723
  • София
В международния ден на театъра споделям положителен отзив за "Мъжът ми е виновен", моноспектакъл със Силвия Лулчева. Един час за разпускане и добро настроение, особено за жени на средна възраст (но не само, разбира се).

# 724
Мнения за постановката Сирано дьо Бержерак с Камен Донев ?

# 725
  • sofia
   Хареса ни , също и на младежите, които са 14-15 годишни.

# 726
  • София
Здравейте, в събота искаме да отидем на театър, колебаем се между Само час спокойствие с Кръстю Лафазанов, Мъже под чехъл" в Театър "Сълза и смях" и спектакълът "Мяра за мяра" от Шекспир в Театър Азарян.
Може ли отзиви за тях?

# 727
  • София
Когато я гледахме, залата беше пълна с тийнове, включително имаше според мен училищни посещения. Видимо се отегчиха във финалната част, която пък на мен ми беше много интересна. Там малко се забавя темпото и няма "смешки".

# 728
Здравейте, в събота искаме да отидем на театър, колебаем се между Само час спокойствие с Кръстю Лафазанов, Мъже под чехъл" в Театър "Сълза и смях" и спектакълът "Мяра за мяра" от Шекспир в Театър Азарян.
Може ли отзиви за тях?
Аз лично Кръстьо Лафазанов не бих гледал дори и с полиция. Но... въпрос на вкус. От изредените, бих избрал второто.

# 729
Може ли отзиви за тях?
Аз лично Кръстьо Лафазанов не бих гледал дори и с полиция. Но... въпрос на вкус. От изредените, бих избрал второто.

Аз пък влизах да подкрепя точно това представление - Стела Ганчева е с номинация ИКАР за тази роля, Лафазанов е прекрасен в това представление, кастът на останалите актьори - Тео Елмазов, Асен Мутафчиев и Явор Борисов също е много добър! Ние с мъжа ми много се смяхме през цялото време Simple Smile и определено препоръчвам!!!

# 730
И моят глас е за "Мъже под чехъл". Сладка комедия и ще плакнете очи по Кирил Ефремов😁👍

# 731
Утре ще ходим на Карлсон в Младежкия. Щяхме да сме с приятълка и  детето й, но те се разболяха, та имам 2 билета. Ако някой ги иска, нека ми пише.

https://mlt.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BB%D1%81%D0%BE%D0%BD-%D0%BA … 0%B2%D0%B0___1003

# 732
Здравейте! Simple Smile
Аз се колебая мржду 2 представления за петък - "На живо от оня свят" в Сълза и смях или "Кашонът" в Театър София. Някой може ли да даде препоръка?

# 733
Не мога да помогна с отзиви за тези двете, но идвам с мнение за последните три постановки, които гледах.

Nordost в Младежкия - хареса ми доста. Някои неща ми дойдоха много тъжно-актуални, уви. Впечатли ме това, че с минимални интеракция (предимно монолози) и декори, актрисите съвсем успешно ме потопиха в историята. После пък и се рових да чета за реалните събития.

Пер Гюнт в Театър София - тръгнах си в антракта. Вероятно съм невежа за постановката и внушенията ѝ, но откровено не ме вълнуваха нито героя, нито историята. Хванах се, че си мисля за всякакви други неща, вместо да внимавам. И едно лично предпочитание (или липса на такова), ще го сложа в скрит текст, защото не знам дали не е спойлер.
Скрит текст:
Не ми допада изцяло римувана реч - неестествена, разсейваща, префърцунена и напрягаща ми идва. Ако все пак някой има положителна препоръка за друга постановка с мерена реч, съм склонна да си променя мнението, но към момента ми е такова. Редакция: все пак мисля, че да се направи превод в стройни рими си е огромно майсторство, което в Пер Гюнт беше налично, тъй че комплименти към преводача.

Майстора и Маргарита в Младежкия - много, много ми хареса. Бях се сдухала следобеда преди постановката и се проклинах, че съм си взела билети и съм се уговорила да отида. Обаче изцяло ми се оправи настроението. Супер свежа актьорска игра, много добре разказана история. Посмях се искрено на места. Мисля, че като цяло и на останалите зрители в залата им хареса, съдейки по бурните аплодисменти накрая. Сега, два часа и половина седене (без антракт) биха могли да дойдат леко нанагоре, но и още щях да изтърпя, ако имаше.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 19:33 от JoyfulCompany

# 734
Мерси много за отзива за Пер Гюнт. До днес се колебаех дали да отида, но след това, което написа в спойлера, тотално се отказах. Грам не си падам по такива неща. И префърцунено, и неестествено, и напрягащо.

Общи условия

Активация на акаунт