Хайде на театър - 8

• 96 373
  • 942
  •   2
Отговори
# 795
Здравейте, за кое да взема билети?
КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН или
ХОТЕЛ МЕЖДУ ТОЯ И ОНЯ СВЯТ
(Театър "Българска Армия")
Кое от двете ще ми препоръчате?
Благодаря предварително.

# 796
Някой гледал ли е "Кашонът" в Театър София? Интересна ли е?

# 797
  • София
Искам да похваля "Кой се бои от Вирджиния Улф" в театър "Зад канала". Страхотни Ирини Жамбонас и Малин Кръстев!

# 798
Някой гледал ли е "Кашонът" в Театър София? Интересна ли е?
На мен ми хареса, освен че ми беше забавно, интересно ми беше и рализирането на идеята, че никой не ни е длъжен да ни помогне точно на момента.

П.П. Театър София излиза в ремонт от другия месец. Не се знае докога. От ФБ страницата на театъра: "Уважаеми зрители, 🔜Така дългоочакваният ремонт на Театър "София" предстои да настъпи съвсем скоро.
❗ През месец май трупата ни е в своя театрален дом ЗА ПОСЛЕДНО.
❗ През месец май имате възможност да гледате, това което все още не сте, но ви се иска...
📍През следващия сезон ни предстоят турнета в цяла България. ".

# 799
Ооо, труден период ще е, но.. все пак за добро. После ще стане супер, надявам се. Преди месец бях в този театър, направо си плаче за ремонт.

# 800
В Народния театър днес е имало премиера на "Компания". Някой да го е гледал или да има някакваи отзиви?

# 801
  • София
Премиерата беше преди около година, гледах го тогава и писах, вече съм позабравила, т.е. отзивът ми е - приятен, без да е нещо свръх. Blush
Тези дни повтарям по-стари постановки - Козата...., Богът на касапницата - бях забравила колко са хубави. Взех си билети отново за Лисичета.
Някой има ли отзиви за ЧУДЕСНА НЕДЕЛЯ ЗА CREVE COEUR?

# 802
Влизам да похваля " Кашонът" в театър София. Много лековата и приятна пиеса. Театър София го затварят за ремонт, който ще продължи година и половина.
Някой гледал ли е "Завещанието на целомъдрения женкар" в Театър на армията? Интересна ли е?

# 803
Някой гледал ли е "Завещанието на целомъдрения женкар" в Театър на армията? Интересна ли е?
На мен много ми хареса. Hug

# 804
Моноспектакълът на Снежина Петрова е страхотен, силно препоръчвам! Различен и модерен поглед и все пак запазва духа на класиката.

Един глас и от мен! Много ми хареса и също силно препоръчвам!

# 805
Относно ремонта на театър София - вчера бях на място. Жената на касата ми каза, че от новия сезон ще играят по другите театри като гостуващи спектакли. Закупените предплатени карти (които по принцип са безсрочни) ще могат да се ползват на касата им на ул. "Славянска".

# 806
кажете постановка подходяща за дете на 11
благодаря

# 807
благодаря
Единственото, за което се сещам за толкова малко дете, е "За народното творчество" на Камен Донев. Евентуално и "Госпожа министершата", тъй като автобиографията на Бранислав Нушич се изучава горе долу на тази възраст и може би ще бъде интересна заради автора.

# 808
  • София
От няколко години следя фестивала SoFest. Миналите две години беше като глътка въздух, защото не бяха много нещата, които можеше да се гледат на открито. Тази година са на открито отново - в Кино Кабана.

Набелязяла съм тези вечери:
https://www.facebook.com/1868140663484983/posts/2927724407526598/?sfnsn=mo
„Пощенска кутия за приказки” с участието на Ники Станоев, Филип Буков, Цвети Цветкова, Гери Стоянова, Камен Алипиев – Кедъра, Дарин Ангелов и Любомира Башева.

https://www.facebook.com/1868140663484983/posts/2927896090842763/?sfnsn=mo
Моноспектакъл на Силвия Лулчева -  #Мъжътмиевиновен
и
https://www.facebook.com/1868140663484983/posts/2927896710842701/?sfnsn=mo
Стендъп концерт "Още една жена каза" със Здрава Каменова и Вяра Пантелеева

# 809
благодаря
[/quo

Препоръчвам постановката "Момо" в Младежкия театър. Макар, че се води детска (в смисъл че е от 11 часа в почивни дни) е изключителна. Заведох деца на 7 и 12 и на всеки му беше интересна посвоему. Обаче има страшно много смисъл, изключителни ефекти...просто съм очарована. Мисля пак да я гледаме. В залата имаше от 3 годишни до студенти. За мен става и за възрастни - аз бих отишла втори път и без децата.

Общи условия

Активация на акаунт