The Ordinarу + DECIEM (Тема № 7)

• 57 578
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
Да, първо ретиноида е по правилата, но понеже една идея по добре се усещам като ги обърна, но пък се замисли да не намалява действието на ретиноида в този случай...

# 601
Здравейте, червеният ми пилинг е на около година и като го нанасям леко се пени и розовее, в началото като го купих май не ббеше така. Има ли вероятност да се е развалил, понеже и никъде не виждам да има срок на годност

# 602
  • Варна
И моят е в хладилника от миналия черен петък ама разлика в консистенцията не забелязвам. Не се пени моят и си е баш кървавочервен като в началото ама аз толкова го и ползвам. Ретиноидът в сквалан определено ми маресва повече като ефект.

# 603
Доволни ли сте от пептидния серум эа коса на ТО? Като му чета състава, става дори эа по време на бременност или нещо пропускам? Със сигурност эа периода на кърменето.

# 604
И моят е в хладилника от миналия черен петък ама разлика в консистенцията не забелязвам. Не се пени моят и си е баш кървавочервен като в началото ама аз толкова го и ползвам. Ретиноидът в сквалан определено ми маресва повече като ефект.
Kакъв е ефекта

# 605
  • Berlin
Реших да се възползвам от намалението - гликоловия тоник, сапонини 90ml (SS) и Hyliamide High Efficiency Face Cleaner. Установявам, че имам много почистващи продукти, ама май това най ме влече да пробвам. Откъм кремове не експериментирам толкова.

# 606
  • Варна
Бъфет и хелурон големи ще отърмъча аз. Ретинола ми е пълен,червената маска и тя,а друго май-не ме е впечатлило дотолкова,че да го повторя.

# 607
  • София
Къде ги гледате тези намаления?

# 608
Кои продукти държите в хладилник, по горе някой написа за червения пилинг. Аз досега само ретиноида, защото си го пише на инструкцията.

# 609
Къде ги гледате тези намаления?

В официалния сайт на марката - целия месец ноември е намалението. Над 25 евро е безплатна доставката.
Тук при нас в Дългас има псевдонамаление в момента, ТО нямат още намаление. (имаше 10% над 100 лв изобщо на грижа за кожата, не конкретно ТО, затова не го броя).

# 610
  • София
Ще заредя. Благодаря!🤗

# 611
Здравейте! Свършва ми млечната киселина от 10% , доволна съм, но не мога да преценя дали не съм привикнала вече към нея. Искам да се заредя от днешното намаление на Дъглас, посъветвайте ме дали да я повторя или бихте препоръчали друго, може би на Revox?
Кожата ми е тънка, суха, дехидратирана и чувствителна...

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 12:57 от Saudadе

# 612
Момичета, привет! Много полезна тема сте създали Animal Bee
Имам червения AHA*BHA от поне три години и понеже рядко го ползвам, се чудя дали не трябва да се изхвърли. Също така и насипното витамин С ми е отдавна. Какво мислите?

# 613
Момичета, привет! Много полезна тема сте създали Animal Bee
Имам червения AHA*BHA от поне три години и понеже рядко го ползвам, се чудя дали не трябва да се изхвърли. Също така и насипното витамин С ми е отдавна. Какво мислите?
[/quote
Изхвърляй! На всеки продукт има срок на годност след отваряне - обикновено 6 или 12м, а за вит. Ц понякога 3м. 3 години е много за каквато и да е козметика, а това са киселини. Става въпрос за лицето ти, аз не бих се замислила изобщо да припарят до кожата ми.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 00:15 от SitaraB

# 614
Здравейте, някой използвал ли е продукт,
 от който да е доволен за премахване на пигментни петна, лунички петна от слънце? Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт