КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 27 497
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Дами,моля да ми помогнете с една комбинация.

Въпросът е дали колежка ще бъде освободен от работа.

2 жезли-Колелото на съдбата-Паж мечове

Според мен я проучват  все още.Но и сякаш има интриги,клюки.

Да подчертая,че ние останалите не искаме да я освобождават.

Здравейте.
Колежката  ще бъде освободена от работа.Шефката е казала,че другите колеги не я искат,което не е вярно.

Само с прави карти ли си правила подредбата? Първата карта 2 жезли или мечове е?

Само с прави карти е.Първата си е 2 жезли.

# 661
По 2 жезли щях да кажа, че вероятността е твърде малка да бъде освободена... Наистина са я проучвали обаче, даже съм изненадана, че Паж меч тук е развръзката на ситуацията. Може ли да попитам, за протокола, какво е наложило промяната, какво се е променило, че да дойде на дневен ред освобождаването.
Започвам да мисля, че е изчакван подходящ момент.
Въобще ситуацията не е зависела от жената обаче. Събирана е информация за нея.

# 662
По 2 жезли щях да кажа, че вероятността е твърде малка да бъде освободена... Наистина са я проучвали обаче, даже съм изненадана, че Паж меч тук е развръзката на ситуацията. Може ли да попитам, за протокола, какво е наложило промяната, какво се е променило, че да дойде на дневен ред освобождаването.
Започвам да мисля, че е изчакван подходящ момент.
Въобще ситуацията не е зависела от жената обаче. Събирана е информация за нея.

Точно така се оказа-събирана е информация.И е изчакан подходящ момент.Проблемът е ,че колежката съвсем съзнателно предизвика подходящия момент.После реши,че не иска да си тръгва,но я освобождават.

# 663
Не я е предизвикала умишлено ,дори и да е направила нещо ,ситуацията не е била в нейни ръце - по Колелото . Колелото на втора показва,че има шанс тежкото колело да се завърти,но не мислех,че 2 жезли може да го задвижи,образно казано. Пак по 2 жезли - чакан е подходящ момент .По Паж меч е търсено инфо,слухтене,следене,може дори да е страх,че те лъжат. Но и Паж меч явно може да даде развръзка на ситуацията.

Да се обоснова ,че иначе не става ясно защо и има обидени.

# 664
Не я е предизвикала умишлено ,дори и да е направила нещо ,ситуацията не е била в нейни ръце - по Колелото . Колелото на втора показва,че има шанс тежкото колело да се завърти,но не мислех,че 2 жезли може да го задвижи,образно казано. Пак по 2 жезли - чакан е подходящ момент .По Паж меч е търсено инфо,слухтене,следене,може дори да е страх,че те лъжат. Но и Паж меч явно може да даде развръзка на ситуацията.

Да се обоснова ,че иначе не става ясно защо и има обидени.

Благодаря,menarini.
Да,ти го обясни по-добре от мен-тя направи нещо,но не тя контролираше нещата,а не го осъзна.
2 жезли съм ги приемала като преход от едно състояние в друго-явно състоянието е от работеща в безработна.

И още по един въпрос ,ако може да помогнете.
Защо колегата се държи странно с мен?Не мога да си обясня поведението му.Ту е много готин,ту се държи като простак.
Асо пентакли-Висшият жрец-Шутът
Тук наистина не знам.

# 665
Здравейте! Обмислям едно ново начинание, което всъщност няма да е изобщо в близкото бъдеще, просто една идея. Питах картите: "Ще имам ли успех? " и се паднаха 3 главни аркана, затова реших да питам.
Колелото на съдбата-Глупакът-Луната обърната
Според вас какво значат?
Здравейте, знам, че е нахално, но ако се е появил човек, който може да разчете, ще се радвам. Тази обърната Луна наистина ме влудява, не схващам какво казва, заради Колелото на съдбата на 1-ва позиция. Това начинание ще е след много време и се чудя дали не значи че още всичко ми е мъгливо, но ще имам успех, въпреки, че има много други възможности в разчитането?

# 666
Според мен не. Хвърляте се в начинание буквално без да прецените рисковете и това ще Ви се изясни. Смятам,че това Ви казват картите.
Само ГА ли излязоха или Вие сте гледали само с ГА ?

# 667
Момичета,иска да ви попитам относно тегленето на картите,примерно за гледане с три карти.
Ето как го правя аз-разбърквам картите,цепя ги и започвам да тегля.
Има ли някакви правила -примерно да се теглят трите най-горни карти или се теглят две произволни ,а третата е задължително най-долната.
Разпръсквате ли всички карти ,защото аз не ги пръскам.
Има ли някакви такива правила или всеки както си го направи?

# 668
Според мен не. Хвърляте се в начинание буквално без да прецените рисковете и това ще Ви се изясни. Смятам,че това Ви казват картите.
Само ГА ли излязоха или Вие сте гледали само с ГА ?

С всички карти е гледано, просто се паднаха главни.

# 669
Здравейте, момичета.. извинявам се предварително за нахалството, но някоя от вас, когато има време би ли ми разчела тези карти- на въпроса “ Отношенията ни с Х ще се оправят ли” ? Картите са -  Силата, Дяволът, Рицар Пентакли.

На въпроса ще ме потърси ли до 17 Май, картите са -  Магьосникът, 2 Пентакли , 8 Жезли.
Благодаря предварително за прочита и отново се извинявам..

# 670
Здравейте! Имам молба, ако някой има възможност да изтегли карти от мое име и да ми помогне с тълкуването им. Става въпрос за мъж, с който имах връзка, но преди няколко месеца той изведнъж изчезна ... и така до преди няколко дена, когато отново се появи с гръм и трясък в живота ми. Та, въпроса ми е ще имам ли отново отношения с този мъж (чужденец е)? Благодаря предварително!

# 671
Момичета,иска да ви попитам относно тегленето на картите,примерно за гледане с три карти.
Ето как го правя аз-разбърквам картите,цепя ги и започвам да тегля.
Има ли някакви правила -примерно да се теглят трите най-горни карти или се теглят две произволни ,а третата е задължително най-долната.
Разпръсквате ли всички карти ,защото аз не ги пръскам.
Има ли някакви такива правила или всеки както си го направи?

На курса, на който ходих тегленето беше едно от първите неща, които ми се обясниха и този начин го възприех като най-правилния, просто и моята логика подсказва, че е така:
Картите се разбъркват колкото пъти прецениш, след това цепиш, аз съм свикнала по три пъти, след това първите три карти, които са най-отгоре в тестето ги отваряш една след друга - това са ти съответно първата, втората и третата карта в комбинацията.
По този начин субективността на избора е най-малка, даваш свобода на Таро да избере, без да му се месиш, образно казано. Важно е да оставиш максимално инициативата на Таро. Когато пръснеш картите и си избираш кои да изтеглиш (дори и обърнати с гръб), все едно искаш ти и твоят избор да сте водещи.

Ходила съм на курс при Ивета/Мона.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 17:34 от Ранча

# 672
  • там, където ми харесва
Здравейте, момичета.. извинявам се предварително за нахалството, но някоя от вас, когато има време би ли ми разчела тези карти- на въпроса “ Отношенията ни с Х ще се оправят ли” ? Картите са -  Силата, Дяволът, Рицар Пентакли.

На въпроса ще ме потърси ли до 17 Май, картите са -  Магьосникът, 2 Пентакли , 8 Жезли.
Благодаря предварително за прочита и отново се извинявам..
По първата комбинация мога да кажа, че трябва да държиш на своята позиция.Може би сте имали някакви разногласия, това ти ще кажеш.Има изкушения пред теб и ти трябва решителност и твърдост.Може би ще трябва да почакаш малко.
По втората комбинация събитията ще се развият бързо, може и до 17 май.Може да научите нещо или някаква тайна.А може и да вземеш някакво бързо решение до тогава.

# 673
Здравейте! Имам молба, ако някой има възможност да изтегли карти от мое име и да ми помогне с тълкуването им. Става въпрос за мъж, с който имах връзка, но преди няколко месеца той изведнъж изчезна ... и така до преди няколко дена, когато отново се появи с гръм и трясък в живота ми. Та, въпроса ми е ще имам ли отново отношения с този мъж (чужденец е)? Благодаря предварително!

Здравей,
Изтеглих ти карти на въпроса ще имаш ли отново отношения с този мъж:
Силата обърната - Император - Кралица чаши обърната

Понеже ми се стори, че картите отразяват по-скоро объркването ти, попитах:
Какво те очаква, ако подновиш отношенията си с този мъж:
Рицар пентакли - Паж жезли обърната - Дяволът обърната.

Лично аз смятам, че не са добри перспективите за връзка, особено за свястна връзка.

# 674

Здравей,
Изтеглих ти карти на въпроса ще имаш ли отново отношения с този мъж:
Силата обърната - Император - Кралица чаши обърната

Понеже ми се стори, че картите отразяват по-скоро объркването ти, попитах:
Какво те очаква, ако подновиш отношенията си с този мъж:
Рицар пентакли - Паж жезли обърната - Дяволът обърната.

Лично аз смятам, че не са добри перспективите за връзка, особено за свястна връзка.

Благодаря много!

Общи условия

Активация на акаунт