КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 114
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря за насоките и отговорите.Зададох този въпрос "Отношението на Н ще се подобри ли към мен в следващите три месеца?"Изтеглиха се тези три карти.

# 496
Cafe, DimS, мерси, че помагате. Не знам, въпросът ми беше дали този човек мисли за мен понеже аз така го усещам и естествено искам да се свърже с мен и да изясним нещата, проблема, ако има такъв. Изтеглих карти с конкретен въпрос: Защо се е отдръпнал? Отговор: 6 чаши, Дяволът, Крал Мечове.
В един друг форум бях чела, че Дявол +Крал мечове е "пожар" комбинация Simple Smile, но за мен тук като че ли има някаква неискреност. Дано тази комбинация хвърли светлина и върху предишната.

Гледах определение за "Дявол+Крал мечове" като "опасна злонамереност". Затова моето предположение е, че някой от твоето минало (или стар познат) може да му е казал нещо за теб. Другото предположение - нещо от миналото, което сте преживели двамата, да е придобило по-голямо значение сега и затова да се е отдръпнал. Примерно нещо, което е преглътнал в миналото, сега да го преживява с по-голяма интензивност (тук злонамереност го приравнявам с чувство на отмъстителност).
Прави ли смисъл подобно тълкуване?

Менарини, може ли да обясниш за комбинацията 4 чаши - колелото на съдбата - асо пентакли? Той не се интересува, не мисли за нея (чашите) и гледа напред, загърбил я е (колелото и асо пентакли)? Така ли го тълкуваш?

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 10:34 от Cafe

# 497
  • Варна
Cafe, да, първото предположение може и да е така, някакъв общ познат по - скоро. Имаме такива и то няколко. Може да се е допитал нещо. Второто не, защото не сме имали предишно минало. Silky soft и Menarini също може да са прави, затова питаме картите, аз отговора не знам, няма и да разбера вероятно. Може и да си има някой, както каза Silky и там да е умът му.. Може ибда е бил нечестен с мен, не знам това.. Сега остава да разберем картите категорични ли са, че няма да се свърже с мен или ще има промяна,както ти предположи.
Ех, че е интересно това Таро!

# 498
  • Австрия
Защо се е отдръпнал? Отговор: 6 чаши, Дяволът, Крал Мечове.

Имало е леко флиртуване, заигравка за даден момент. Минало и заминало обаче за него. Това е.

# 499
аз отговора не знам, няма и да разбера вероятно.

Дай му телефона, аз ще го питам Grinning Майтапче Simple Smile

# 500
  • Варна
Joy
Ей, ама, разнищихте всичко! Има да чакам аз да се науча така!

# 501
Здравейте ! Ще имам ли лични отношения с Б ,или само професионални ? Да го търся ли или не ?

# 502
Здравейте,
Изтеглих карти на приятелка дали ще си намери работа до определена дата. Датата мина, а все още не й се бяха обадили от никъде. Това са картите: Страшният съд - 4 жезли - 6 жезли. Аз си мислех, че ще има положителен развой. Някой иска ли да коментира?

Да добавя нещо смешно - 4 пентакли показвала запек Grinning

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 10:04 от Cafe

# 503
Здравейте,
Изтеглих карти на приятелка дали ще си намери работа до определена дата. Датата мина, а все още не й се бяха обадили от никъде. Това са картите: Страшният съд - 4 жезли - 6 жезли. Аз си мислех, че ще има положителен развой. Някой иска ли да коментира?

Да добавя нещо смешно - 4 пентакли показвала запек Grinning
Там е работата,че 6 жезли не винаги дават добър изход .На мен са ми доста хлъзгави.
Според мен Страшният съд на първа позиция показва процес, отлаган  във времето-непоети отговорности, пропуснати възможности за реакция, невзети решения. Появата на Страшния съд дава едновременно отзвук и в миналото, и в настоящето. Той е и двете- и ненаправеното навреме, и закъснялата реакция.
Сякаш твърде  дълго е останала в зоната си на комфорт ,има известна леност по тези карти.
Така ги виждам аз.

Това с 4 пентакли изби рибите Simple Smile

# 504
Здравейте дами!
Днес ми се случи нещо интересно.
Малко по рано днес си теглих карти за чувствата към един човек към мен. Паднаха депо спомен кралица жезли - 8 пентакли-2 чаши. Реших, че съм разсеяна защото правех друго и въобще не вникнах в комбинацията.
Сега спокойно изтеглих карти със същия въпрос и ми се паднаха 3 пшрицари последователно (картите бяха разбъркани) - рицар мечове - прицар пентакли - рицар жезли.
Въпросът ми е какво иска да ми каже Таро като ми показва три еднакви дворцови карти но от различни бои?

# 505
За Кулата - възможно е да научиш нещо прикривано. И май може да показва нещо като зависимост един от друг.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 08:56 от Cafe

# 506
Здравейте! Мога ли да Ви помоля да ми изтеглите карти и помогнете в тълкуването им?
Въпросите ми са следните - С. ще успее ли да преодолее вътрешните си пречки и да се върне при мен? Ще възобновим ли връзката си?
(И ако е възможно да се каже по карти - в близкото бъдеще ли ще се случи?)
Благодаря Ви, много, предварително! Heart

# 507
joy148, изтеглих ти три карти:
Кралица мечове
Дяволът
Влюбените
Понеже съм начинаеща,ще напиша с тази уговорка, пак дамите да ударят едно рамо:
Има пречки и отношенията ви са на кръстопът.Не смятам,че скоро ще си възобновите предишните отношения.

# 508
А този човек да не би да е обвързан?

# 509
Здравейте ще помоля да ми наредите карти за мъж,който не ми излиза от ума вече месец,не мога да си обясня как се появи там и какво се случва,много силно го харесвам и си го представям си мен,с този мъж нямаме връзка,свързват ни служебни дела,незная дали има чувства към мен нито той знае,че изпитвам такива към него.
Ще се развият ли нещата между нас с С?
Благодаря на отзовалите се.
Бъдете здрави 🍀🌸

Общи условия

Активация на акаунт