КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 112
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
А този човек да не би да е обвързан?
Ако въпроса е към мен - не. Беше обвързан с мен до преди 2 дена. Не вярвам да има нов човек до себе си вече.

# 511
joy148, изтеглих ти три карти:
Кралица мечове
Дяволът
Влюбените
Понеже съм начинаеща,ще напиша с тази уговорка, пак дамите да ударят едно рамо:
Има пречки и отношенията ви са на кръстопът.Не смятам,че скоро ще си възобновите предишните отношения.

Проблемите на този човек вече са огромни,а картите отразяват Вас .
Щеше да е добре да се изтеглят карти на отделните въпроси .

Вие не можете да срежете лентата с този човек ,това ,според мен ,Ви казват картите .
Ако Кралица меч беше на последна позиция,щях да мисля,че нещата ще се разрешат ,но тя е неспособна да вземе решение в момента и да го следва. Осъзната сте какво се случва,но за съжаление отсрещната страна се е заинатила .
Тук има намесени още хора,от който изборът се усложнява,той предстои тепърва,но не мисля,че по картите може да се каже какъв е той. Няма да е скоро.

# 512
Здравейте, с радост ще се присъединя към вас , ако нямате нищо против. От известно време се интересувам от таро , предстои ми и курс през април.
Имам един въпрос за тълкуване , защото ме затрудни много : въпроса беше , какво си е мислел за мен човека след комуникацията ни миналата седмица.
Картите са: Императрицата, Магът, Смърт,Справедливост,Умереност и Луната.

# 513
Здравейте,
Някой пробвал ли е да прави подредби само с прави карти? Дали достоверността ще е по-слаба.

# 514
  • там, където ми харесва
В началото и аз се мъчих с обърнати карти, обаче след това видях в клиповете по YOUTUBE ( а и тук във форума), че всички там гледат с прави карти даже и рускините. В таро в права позиция има карти , които са с отрицателно значение, така нещата се уравновесяват между положителни карти и отрицателни.

# 515
Здравейте, с радост ще се присъединя към вас , ако нямате нищо против. От известно време се интересувам от таро , предстои ми и курс през април.
Имам един въпрос за тълкуване , защото ме затрудни много : въпроса беше , какво си е мислел за мен човека след комуникацията ни миналата седмица.

Да си побутна въпроса.

# 516
  • При децата ми
В началото и аз се мъчих с обърнати карти, обаче след това видях в клиповете по YOUTUBE ( а и тук във форума), че всички там гледат с прави карти даже и рускините. В таро в права позиция има карти , които са с отрицателно значение, така нещата се уравновесяват между положителни карти и отрицателни.

Здравей!
Може ли да споделиш тези клипове?

# 517

Да си побутна въпроса.
На какви позиции са изтеглени картите?

# 518

Да си побутна въпроса.

Първо изтеглих : Императрицата, Магът, Смърт и понеже Смъртта трябва да се поясни, изтеглих още 3 - Справедливост,Умереност и Луната.

# 519
  • там, където ми харесва
Скрит текст:
quote author=Hrispa76 link=topic=1297635.msg42588535#msg42588535 date=1617088786]

Здравей!
Може ли да споделиш тези клипове?

https://www.youtube.com/channel/UCH74Kw7kj66_tfY2tfB17nQ
Аз гледам тази.

# 520
За дневна карта ми се падна 4 пентакли. Лошо ми се пише Grinning

# 521

Да си побутна въпроса.

Първо изтеглих : Императрицата, Магът, Смърт и понеже Смъртта трябва да се поясни, изтеглих още 3 - Справедливост,Умереност и Луната.

Може ли някой да ми отговори.

# 522
Мой близък ме помоли да изтегля карти с въпроса:"Ще сменя ли местоживеенето си до една година?".
Изтеглих:
Страшният съд
Крал жезли
5 пентакли.
Според скромният ми опит,ще има промяна ,кото вече се е задвижила.Трябва да внимава да не изпусне най-удачния момент за това.
Ще съм благодарнна на мнения!

# 523
Мой близък ме помоли да изтегля карти с въпроса:"Ще сменя ли местоживеенето си до една година?".
Изтеглих:
Страшният съд
Крал жезли
5 пентакли.
Според скромният ми опит,ще има промяна ,кото вече се е задвижила.Трябва да внимава да не изпусне най-удачния момент за това.
Ще съм благодарнна на мнения!
По-скоро е изпуснал момента. Смятам, че не. Колкото и да му се иска, не мисля.

# 524
Здравейте!
Занимавам се с Таро от около 1 година и имам голямо желание да уча и да напредвам.
Казвам го само, за да се представя и да следя темата, понеже ще ми бъде полезно да се упражнявам  с тълкувания за хора, за които не знам нищо предварително, а и да задавам въпросите си.

Благодаря и хубава вечер Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт