Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 125
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета!

Първата и последната усмивка на Гедиз бяха за Наре Heart
История, която приключи. Послание, което остава Heart

# 181
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Simple Smile

Гледах фрага за новата серия на ДП. Интересно развитие на историята. Дано зрителите в Турция го оценят.

# 182
Аз не знам, дали бих могла да продължа да следя историята на Санджар...
Трябва да измислят нещо наистина специално, за да ме спечелят като зрител Grinning

Малко красота Heart

# 183
  • Яко в Матрицата...
Джули Grinning, аз ще дам шанс на първата серия с Мави, водена от любопитството си, разбира се.

# 184
А аз не гледах след първи сезон, камо ли пък сега... Да се развива както си иска историята на Санджар...

Привет, момичета Two Hearts

# 185
  • Яко в Матрицата...
Васе Two Hearts, имам сантимент към историята заради усилията, които положиха Несли и Ураз, както и целият екип. Останах с горчив вкус в устата от случилото се с Наре и Гедиз. Чудя се залужавало ли си е да ги изкарат от историята точно по този начин. Или ситуацията е - нищо лично, просто бизнес... Ще видим утре Simple Smile

# 186
Ако Наре беше умряла, а Гедиз отлетял, щях да виждам повече смисъл, пък нека бизнесът да си върви Grinning

Сега изглежда, че Наре се отказа, Санджар се отказа, а Гедиз умря самотен и отритнат от всички сякаш беше най- големият грешник Grinning

Усещането ми е, че досегашната любов- легенда тотално се обезцени.
Легендарни останаха само несподелените чувства на Гедиз и неговата вътрешна борба между любовта и приятелството.

# 187
Рени Heart каквото и да е... за мен няма значение. Историята на Наре и Гедиз приключи. Гледам напред и очаквам други проекти, които надявам се, да ми харесат. Защото... колкото и да са ми любими Несли и Кадир... ако нещо не ми допадне в проекта, приключвам с него на момента.

Разсмиват ме писаници като тези, че Ураз преди време казал, че напуска сам сериала, защото не искал да играе лош Joy
Че кой актьор, подписал договор, може да си позволи това... Joy

# 188
  • Яко в Матрицата...
А какво стана с новия сериал на Кадир? Аз чета всичко, но съм забравила за кога го отложиха.

Това за Ураз изобщо не искам да го коментирам Rolling Eyes

# 189
Не знам дали е отложен. Не съм прочела нищо. То за Луна и Слънце се пишеше, после че няма да се реализира този проект.
Писа се за нов, но и аз не помня вече какво беше.

# 190
Гледайки кадри от минали проекти на Ураз, най- малко оставам с впечатлението, че има предразсъдъци относно героите, които изпълнява Joy
Изглежда, като актьор, който може да си позволи да играе всичко Sunglasses

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 11:55 от Juliya07

# 191
Джули, от мойте наблюдения не само изглежда... а си позволява.

# 192
  • Яко в Матрицата...
Едва ли някой актьор точно в тия времена би проявявал някакви капризи каква ще да му е ролята. Особено в това дизи, в което няма нито един изцяло положителен герой сред възрастните. Това са си само фенски измишльотини.

# 193
Рени, то фенски измишльотини колкото искаш.. и то не само по този повод Joy

# 194
  • близо до брега на морето
Здравейте момичета Hug
    Не пиша,но чета и гледам ДП. Открих Ураз, харесва ми. Различна роля имаше (манталитет, облекло,маниери-абе всичко). След последния епизод съм у Шок. Защо трябваше да е отритнат и да завърши по този начин? Караман Боз въпреки всички недоразумения помежду им, излезе пич.Беше до семейството,предложи подкрепа. Бащата (посланика) не ми се коментира хич. Такова мекотело излезе,че даже като пиша за него и се отвъщавам. Той в момента също е излишен вече. Какви ги дири още? Колкото и да симпатизирам на Неслихан, тук сълзите и торбичките под очите ми дойдоха в повече. Може ли почти всяка роля,да реве?! В КС не се дразних хич.Ма тук.... ми дойде множко. Спирах го дизито няколко пъти,и като няма какво да гледам-го мятах. Демек ми липсва тръпката. Като се сетя само,как съм чакала нова серия (на предишните проекти),пък в този като прочета от тук и там-и мерак йок. Нито легенда видях,нито голяма любов. Сори,ама при мен е така.
    Ако имам време,ще гледам новите епизоди,че както знаете-не прекъсвам започнат сериал. Ама да си призная,вече имам няколко...Та така де. Драго ми е да ви чета! Бъдете здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт