Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 203
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Рени Heart да, много е сладка Heart Eyes

# 406
Искам да попитам за новите епизоди на ДП в деуга тема ли трябва вече да следим ?

# 407
  • Яко в Матрицата...
сложно@е!, предполагам, да.

# 408
Любими снимки Heart

# 409
Здравейте момичета Heart Eyes
И аз видях чудесните снимки на Несли в Инста . А Кадир само как я обгрижва ? Прекрасен съпруг Grinning
Видях му снимките с кмета на града където ще снимат .Наистина момчето се развива като продуцент , но си мисля ( е , поне се надявам ) ,че ще ни изненада със сериал Heart
След като сериалът се казва ДП и посланикът остава в историята ще се окаже ,че Мави му е дъщеря . И наш Санджар сигурно най после ще тръгне към залеза с една дъщеря на посланик .

# 410
  • Яко в Матрицата...
Фили Grinning, голямо съвпадение ще е, ако Мави се окаже щерка на посланика, на този посланик... Ама кой знае какво са измислили СЦ.

# 411
Фили Grinning, голямо съвпадение ще е, ако Мави се окаже щерка на посланика, на този посланик... Ама кой знае какво са измислили СЦ.
Рени Heart , логично е и е много просто .Имаме си посланик , неговата внучка и новата дъщеря .Кой след Наре ще обича Мелек , ако не леля и .Кой ще промени Посланика , ако не вината му пред Наре , която не е обгрижвал  и Мави , която предполагам е изоставил .
А и дават шанс на Санджар .
Много ме бива за СЦ , нали ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 412
  • Яко в Матрицата...
На мен ще ми е по-интересно Мави да няма нищо общо с посланика, ама да видим ...

# 413

Васе, това е истинска красота Heart Eyes

Въпреки, че не гледам и това не ми дава право да коментирам, защо пък да не се окаже, че Мави има връзка с посланика.
От епизодите до тук става ясно, че той и майката на Наре не са имали прекрасни взаимоотношения.
Може би това е един от въпросите, на които няма да се даде отговор, подобно на спасяването на Наре след хвърлянето и в пропастта, а може и да го разработят в бъдещите епизоди. И да се окаже, че посланика има и друга дъщеря. Защо не?
Може би и за това не бързат със смяната на името...

Ада се учи да кара ски Heart

Усмивки Hug

# 414
Джули, нали Grinning

Що пък да нямаш право... Това, че не гледаме, не значи... че не може да разсъждаваме Grinning

# 415
  • Яко в Матрицата...
Джули, отговорите в понеделник Grinning

Много сладка Еда, това Ураз ли е?

# 416
Рени, на него ми прилича.

Готино колажче Simple Smile

# 417
Рени, знам ли и на мен ми прилича на Ураз това. То и кой друг да учи Ада на ски Stuck Out Tongue Winking Eye

Гедиз бей, наречен още чакала Sunglasses и Мелек, която го прие по- бързо от баща си Smirk

Васе ти си виновна Joy Сега се вманиачих Sunglasses

# 418
  • Яко в Матрицата...
Давай, Джули, много сладки МелГед Heart Eyes

# 419
Joy Joy Joy

Джули, давай, джанъм. Прекрасни гифчета Heart

Общи условия

Активация на акаунт