Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 143
  • 741
  •   1
Отговори
# 225

Васе, тук Несли ми изглежда много свежа Heart Eyes

Едно сладко гифче на Несли, но само така мога да го пусна Confused

https://twitter.com/i/status/1356297699407130624

# 226
Джули, да...

Веднага го вадим на показ Simple Smile

Чета рускините...Joy

Скрит текст:
Саша, а со стороны смотрит на это Неслихан и думает: как хорошо, что я больше не участвую в этом дурдоме😂

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 22:10 от savovas

# 227
Добро утро момичета!

Първото ми гифче през живота е посветено на Кадир Heart Eyes
Предупреждавам, за сега само толкова мога Grinning

Любими моменти от оригинала Heart

Някой гледа ли новата история?
Аз снощи попаднах на видео, в което жените от конака се тюхкат, заради Гидьо Sunglasses
Стана ми смешно Joy
Но, както казват хората- за мъртвите или добро, или нишо Smirk
Виж за Мелек е жалко Cry
Съчувствам на това дете.

# 228
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Coffee

Джули, Simple Smile браво на теб! Heart

Гледах новата серия на ДП - друг сериал. Имаше тук-там подсказки за минали събития и липсващи герои. Като цяло серията носеше съвсем различен заряд. Мелек сама се бори с проблема си. Не знам, докога ще здържи. Много ми хареса, че пожела да общува с дядо си. Посланика пак го преоблякоха - сега пък си посипва главата с пепел заради нещата, които е направил...

—————————————

Рейтът в АВ е паднал доста - от 4,58% на 2,97%. В другите две категории не е толкова зле, но е извън топ 10.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 09:32 от Reni - BG

# 229
Цитат
Те са се присъединили... ама като чета как масово се отказват феновете на Наре и Гедиз след снощния епизод... нищо чудно следващият да е пак надолу.

Не исках да съм лош пророк, обаче...

Снощи четох убийствени коментари в инстаграм...продължават да се отказват да гледат.

Добро утро, момичета Two Hearts

Джули Heart Eyes браво Hands Clap

Рени Heart Eyes

# 230
  • Плевен / София
Цитат
Те са се присъединили... ама като чета как масово се отказват феновете на Наре и Гедиз след снощния епизод... нищо чудно следващият да е пак надолу.

Не исках да съм лош пророк, обаче...

Снощи четох убийствени коментари в инстаграм...продължават да се отказват да гледат.

Добро утро, момичета Two Hearts

Джули Heart Eyes браво Hands Clap

Рени Heart Eyes
Така е, когато искаш с чужда пита помен да правиш....Дъщерята на посланика беше историята на Наре. Трябваше да приключат историята със смъртта на Гидиз и някакъв скок във времето, за да видим пораснала Мелек, като внучката на посланика....

# 231

Така е, когато искаш с чужда пита помен да правиш....Дъщерята на посланика беше историята на Наре. Трябваше да приключат историята със смъртта на Гидиз и някакъв скок във времето...

Гости, така е...В един от коментарите пишеше, че ако  Наре беше умряла и имаше скок във времето...сега историята с Мави нямаше да е толкова нелепа. В друг пък...Санджар, за който дъщеря му беше най-важното, зарязва я и отива в леглото на непознатата жена с халка.

# 232
  • Плевен / София
Гости, така е...В един от коментарите пишеше, че ако  Наре беше умряла и имаше скок във времето...сега историята с Мави нямаше да е толкова нелепа. В друг пък...Санджар, за който дъщеря му беше най-важното, зарязва я и отива в леглото на непознатата жена с халка.
Да....Можеха да снимат кола, в която уж е Наре, дават Санджар в близък план как говори с нея....чува се трясък....Наре загива и след това прав ти път Санджар ....
Но така в зрителите нямаше да остане усещането за нещо нереално и горчив вкус в устата от "бягството" на Наре....
Никой не може да ме убеди, че майка, като Наре ще си тръгне без да говори с дъщеря си и да и обясни мотивите си.
Тя веднъж вече беше решила да я остави на баща и всички видяхме прекрасните сцени между майка- дъщеря....
За мен най показателно е падането в група "АВ". Тя нали беше на рекламодателите...?

# 233
Гости, да... АВ е на рекламодателите.

# 234
  • между морето и небето
Привет Hug,

Имам една молба. Някой от вас може ли да пусне рейтинга за всички излъчвани предавания за вчера?
Благодаря

# 235
  • Плевен / София
Привет Hug,

Имам една молба. Някой от вас може ли да пусне рейтинга за всички излъчвани предавания за вчера?
Благодаря

# 236
  • Яко в Матрицата...
Габи, в спойлера сложих Тотала и АВ.

Скрит текст:

Една статия, чието заглавие е красноречиво, дори няма нужда да се превежда самата статия.

https://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-sefirin-kizinin-t … kti-gecti/1265646

Туба Б. заби последния пирон в ковчега на ДП! Мави и Санджар унищожиха легендата!

Турските зрители са много крайни - силно любят и мразят. 37 епизода страдаха заедно с НарСан, преди една серия Санджар не даде на Гедиз да влезе да разпознае тялото, защото това била любовта на живота му, а след една серия го дават да се ангажира с живота на една напълно непозната. Продуцентите и сценаристите би трябвало да отчитат тези неща, а не да оставят зрителите си с чувството, че са излъгани и да се питат какво са гледали досега. Можеше да приключат сериала, да изчакат Неслихан, да вземат нова актриса за ролята на Наре, но да завършат историята на дъщерята на посланика...

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 11:23 от Reni - BG

# 237
  • между морето и небето
Гости, Рени, благодаря ви много Flowers Hibiscus.
Интересно ми беше да видя как стоят нещата като цяло.

# 238

Турските зрители са много крайни - силно любят и мразят. 37 епизода страдаха заедно с НарСан, преди една серия Санджар не даде на Гедиз да влезе да разпознае тялото, защото това била любовта на живота му, а след една серия го дават да се ангажира с живота на една напълно непозната. Продуцентите и сценаристите би трябвало да отчитат тези неща, а не да оставят зрителите си с чувството, че са излъгани и да се питат какво са гледали досега. Можеше да приключат сериала, да изчакат Неслихан, да вземат нова актриса за ролята на Наре, но да завършат историята на дъщерята на посланика...
Рени, напълно съгласна... дори и някоя друга да играеше Наре, зрителите по-щяха да го възприемат.

ПП Допълвам се, защото се сетих, какво беше писала Ранини в статията си...Наре не е герой в историята, тя е самата история.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 11:59 от savovas

# 239
Аз не съм изненадана от рейтинга Sunglasses
Цяла година феновете на сериала воюват, разделени на два огромни лагера- НарГед и НарСан Grinning Накрая получиха МавСан Sunglasses Joy
Честито на печелившите както се казва Joy
Пожелавам успех на Мави и Санджар в довършването на историята на Дъщерята на посланика (Наре) Sunglasses

Лично аз с удоволствие бих гледала една разтърсваща история за баща и дъщеря, които хванати за ръка преминават през нови предизвикателства в живота. Борейки се с душевните травми от миналото.. С известен скок във времето....
Мисля, че това би било чудесна история, която много повече би подхождала на досегашната, която би съхранила легендата и според мен би подхождала много на Енгин.

И, въпреки че  сърцето ми винаги ще принадлежи на Наре и Гедиз, в тази история бих оценила високо Санджар, може би за пръв път...

Общи условия

Активация на акаунт