Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 174
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Завиждам им за усещането през първи сезон Heart
По- нататък реакциите им няма да са по- различни от всеобщите Sunglasses

# 271
# 272
  • Яко в Матрицата...
Зрителите са непредвидими, вкусовете им също. В Турция може и да не харесаха сценария, в Латинска Америка може и да го харесат.

# 273
  • между морето и небето
Зрителите са непредвидими, вкусовете им също. В Турция може и да не харесаха сценария, в Латинска Америка може и да го харесат.

Рени, много се съмнявам.

# 274
  • Яко в Матрицата...
Габи, съдя по коментарите в ЮТ. Постовете са предимно на испански и са изпълнени с въодушевление от появата на нова любовна линия за героя на Енгин.

# 275
Рени, в Латинска може и да го оценят, но въпросът е в САЩ дали... нищо, че каналът е за испаноговорящи...

Heart

https://vk.com/turklover?z=video-40138848_456240468%2Fd10d376f50 … pl_wall_-73239167

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 16:22 от savovas

# 276
  • Яко в Матрицата...
Ще видим, Васе, то ще си покаже Grinning

Големи са сладури НарГед Heart EyesHeart

# 277
# 278
Здравейте, момичета Heart
Леле, Васе (нали мога така да те наричам), така ме нацели в чувствата с тези гифчета баш сега Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Дет‘ се вика „Исках да гледам епизода, ама нямах желание“, затова може и да съм пропуснала или недоразбрала нещо. Гледах само един-два откъса с Мелек и така ми дожаля за нея.

Как се гледаше в огледалото и казваше „Явно моите коси няма да са така красиви като твоите, мамо“. Ами нормално е едно дете, което никога преди не е било пренебрегвано и изоставяно с писмо от майка си, да не може просто да плесне с ръце и изведнъж да забрави за съществуването й. Мелек мисли за нея и й липсва топлата прегръдка на мама с любимата усмивка и красивите коси.

Как търсеше Гедиз и питаше за него, а после искрено се разплака: „Гедиз добре ли е?“, „Гедиз умрял ли е?“, „Боляло ли го е?“, „Разбрал ли е, че умира?“ Някои хора нямаха търпение да видят реакцията на Мелек когато научи, че „лошият“ Гедиз се е оженил за майка й и така е разбил мечтата й за семейство. Ами, там е работата, че Гедиз беше прав – „Децата правят това, което виждат, а не онова, което им кажеш“ – а Мелек никога не видя каквато и да е лоша версия на Гедиз. Той никога не се развика на майка й, не я дърпа, не я заплашва, не я изхвърли като боклук на улицата през нощта. Никога не се разкрещя пред очите на детето или в негово присъствие. При първата им среща, Мелек се изплаши и се скри в майка си, но Гедиз се наведе, за да я погледне открито в очите, представи се и спечели доверието й. Това си остана негова привичка, Гедиз винаги се навеждаше или я вдигаше на ръце, за да е на едно ниво с момиченцето, когато й говори като с равна. В този толкова не-детски живот, който Мелек беше принудена да води, Гедиз й беше приятел. Играеха си заедно, разговаряха, грижеше се за нея, отделяше време за нея и гледаше никога да не я оставя сама. Затова сега и тя не иска да го остави сам, а моли да отиде да му чете приказки. Гедиз много обичаше Мелек без да му е необходимо да й е истински баща. Детето усещаше това и му отвръщаше със същото. Нейното простичко и по детски наивно тъгуване по Гедиз ми беше много по-чисто и истинско от лицемерното му оплакване от страна на семейство Ефеоглу.

Ако в този сериал въобще имаше някаква взаимна любов, тя беше между тези двама сладури Heart Eyes

(Запри се, Недо, нали обеща да не разпъваш чаршафи и да си кратка вече Joy Animal See No Evil)

# 279
  • Кърджали
Неда, много мк хареса поста ти и отразява и моите мисли

# 280
  • Яко в Матрицата...
Неда, пиши си, ние ще те четем Heart Сьоз Grinning

Много харесвах тандема Мелек&Гедиз/Берен&Ураз. Много естествено им се получаваха сцените. Любима ми е онази, в която Гидьо си искаше обратно парите, а Мелек не ги даваше Joy

Много въпроси останаха без отговор с излизането на Наре и Гедиз от историята. Знам, че ще ви върна много назад, в първи епизод, но как аджаба се е спасила Наре след като се е хвърлила от скалите? Кой я е намерил? Как са я транспортирали в Швейцария? Може би твърде много се взирам в детайлите, но това ми е интересно. Легенда, легенда, ама едва ли се е телепортирала в болницата, или пък е отишла на крака сама ... Вчера си писахме с една сладка дама Heart Eyes за това. Акън може би е в дъното на тази работа, ама така ли е, не е ли... И ако е той, как е сколасал незабелязано да я отведе? Ей такива неща...

От Сомера, дизи героите, за които най-много се е говорело през януари 2021...

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 21:56 от Reni - BG

# 281
Неда, разбира се, че може да ме наричаш по име Hands V и пиши... и аз сьоз, че ще те четем Simple Smile

Рени, уви...никога няма да разберем.

Джули пуска снимки, аз си ги взимам и...Grinning

# 282
  • Яко в Матрицата...
Васе, така е - няма да разберем. Но се дразех как така никой не я попита как се е спасила. За мен това е естесвен върпос. Нейсе...

# 283
Благодаря ви, момичета Heart Eyes Hug Рекох си да не ви досаждам, че като почна ставам много обстоятелствена Grinning Тъкмо тръгнах да пиша за сладурите ГедМел, пък се върнах, гледам "два нови отговора", то Рени споменала другите сладури НарГед, а Васето онагледила тези от моя пост. Помислих си, че мислим еднакво с момичетата е ясно, ама май почнах и да развивам телепатична връзка с тях Heart

Само това кратичко гифче намерих в Туитър, и не знам дали се вижда, от първата официална среща на Гедиз и Мелек. Тя плахо се пуска от палтото на Наре и срамежливо, но много мило го поглежда Heart Eyes

https://twitter.com/GedizimN/status/1355105226425040898

# 284
Неда Grinning ...вижда се... Ето и аз го направих.

Общи условия

Активация на акаунт