Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 169
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Неда Grinning ...вижда се... Ето и аз го направих.

Много ти благодаря Heart Hug ...тя, Наре, не е баш с палто, ама се бях концентрирала в другите двама участници в ситуацията Joy

Боже, Рени, мислиш ли, че сценаристите ги интересуват детайлите като теб или са предполагали, че зрителите им не са малоумни и ще се зачудят на чудодейното преместване на Наре. Вежното за тях беше само "дестан" да има. Пък може и да е долетяла до Швейцария пъстрата птичка, колко му е, тъкмо дестана ще стане още по-легендарен Sunglasses

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 18:02 от Neda.01

# 286
  • Яко в Матрицата...
Неда, едва ли само аз съм си задавала този въпрос... То и Санджар е от дестана, ама кравешката кожа не помогна и накрая го лекуваха в болницата Joy

# 287
  • между морето и небето
Много хубава тема сте подхванали.
За мен изиграните сцени Ураз/Берен бяха много по-естествени, отколкото с други персони. Усещаше се някаква спойка между тях, Ураз като че ли предразполагаше детето и вървяха някак гладко. Докато на места, където имаме" бабам" се стигаше до преиграване.

# 288
Габи, от нещата, които виждам с дъщеря му... Ураз е страхотен баща.
Умее да общува много добре с децата.

# 289
Рени, много зрители са гледали с разбиране дизито, сигурна съм в това Heart само че точно те не бяха важните за авторите му. Това че после се подиграха и на другите си е за тяхна сметка, ако ме разбираш. Не помогна алтернативното "лечение", ама как бързо скокна на крак Сандьо да разхожда Геджето, Наре се мъчеше с години само с болнична помощ.

Аййй, тука ми е баш Гиздав, нали си ми е слабост тоя аутфит Heart Eyes

# 290
  • Яко в Матрицата...
Неда, тук се е направо красив Stuck Out Tongue Winking EyeHeart Eyes

Ураз не е някакъв красавец невиждан, но е изключително чаровен и с Несли бяха много хубава двойка. Да, НарГед си тръгнаха от дестана като двойка, при това с брак Joy

# 291
  • Кърджали
И на мен много ми харесаваха сцените между Гедиз и Мелек. Детето сияеше около него...

# 292
Ох, хубавите разговори ги започвате след обяд, когато нямам време да пиша Joy
Утре ще наваксам, сега само минавам да пусна малко красота Heart Eyes

Наре и Мелек живееха една за друга Heart

Гедиз бей Heart

# 293
# 294
Чета ви и си мисля ,че наистина не само неуместно и с кръпки без логика завършиха историите на Наре и Гедиз , ама и толкова неща останаха във въздуха неуточнени . Като чуя ДП вече започвам да се ядосвам . Добре , Несли си тръгна , но не стига ,че половин сезон я бяха направили ненормална , ами на края и лош майка в направиха .За Гедиз също нямам думи . Да бяха завършили хубаво и логично историите на героите , да бяха изяснили важни неща от миналото и тогава - добре дошла нова героиня , добре дошла нова история . Казвам ви аз като един лаик по добре бих се справила с този преход .
Хайде , спирам да ви дразня .Този красив Патрон кога ще започне нов сериал ? Вече нямам търпение .
Приятна вечер , дружки Heart

# 295
# 296
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Grinning

От 19 февруари ще започне излъчването на “Дъно” по Нетфликс... Ако някой е пропуснал, може да се възползва. Странен сериал и сериозна тема беше избрала Несли, на мен ми хареса Blush Нямаше ашк при нейната героиня Joy

# 297
Здравейте момичета!

Рени, аз винаги съм си мислила, че Наре я спасиха Акън и посланика.
На злощастния си рожден ден, Наре сподели развълнувано на Акън за плановете си със сина на арендатора.
Предполагам, че са я последвали в Мугла в опит да предотвратят намеренията им, и някак са станали свидетели на полета и от скалата...

Наистина трябваше да ни разкрият нещо повече за тази част от историята, но оставиха всичко на фантазията ни, а моята води до тук Grinning

Мисля си, че единствено посланика и Акън имаха силата, механизмите и влиянието да я изведат от Мугла и веднага да потулят всичко...
А, след това да съчинят и представят друга история пред Санджар.
Да, закърпено е с бели конци, но това е положението Grinning То и самото оцеляване на Наре, а в последствие и на Санджар си беше чиста фантасмагория Grinning

Не знам, дали ви интересува, но понеже още сме на темата...
Четох, че новата история ще се допълни с още един нов герой, който ще бъде пресъздаден от този актьор.

Понеже при мен е слънчево от сега, пускам една слънчева Наре Heart

Неда, видях този колаж и се сетих за теб Smirk

Стара снимка на Несли и Ураз Heart

И, нова на Ураз с малък почитател.

# 298
Джули, то май всички предполагаме, че е Акън... обаче друго си е да ни го бяха казали.

Привет, момичета Two Hearts

# 299
  • Яко в Матрицата...
Джули, значи... не си представям Акън, или пък посланикът, да седи в засада около бараката на Ефето, за да дебне какво ще се случи в първата брачна нощ на Наре. Да, те може да са я извели от Турция, завели в Швейцария, но все някой физически я е открил... Както и да е, това беше просто пример колко неадекватно ни поднасяха историята на тази легенда. Едните сценаристки писаха легенда 35 серии, другите дойдоха и за 2 серии я зачеркнаха. И колкото и да се мъчат феновете на Ефето да го оправдаят, не му отива да се кълне в 20 годишната си любов, а след това за 2 дни да я забрави и да полага такива грижи за една напълно непозната. Ама какво ли се учудвам, те в какво и за какво ли не се клеха, а после набързо забравяха клетвите си.

Общи условия

Активация на акаунт