Парфюмни размисли и страсти - 256

• 54 106
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • The Evergreen State
За разлика от Дез аз изобщо не планирам с какво да се напръскам..докато не се напръскам Simple Smile.

Забелязах обаче и то съвсем наскоро, че парфюма към който съм посягала най-много от доста време насам е Valentino Donna. Т.е дори не забелязах сама, а беше след комплимент в къщи за парфюма ми. Неусетно се е превърнал в моя сигничър, без дори да си давам сметка за това, направо се е слял с мен. За мен е уникален с комбинацията ириси, роза, кожа и ванилия.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 07:19 от Athena

# 226
Дали ми трябва Dior Homme Intense след като имам Valentino Uomo Intense? Нещо ме тегли към покупка, моля разубедете ме. Neutral Face
И двата ги харесвам много,но Диора повече.Аз бих го взела.

# 227
За разлика от Дез аз изобщо не планирам с какво да се напръскам..докато не се напръскам Simple Smile.

Не планирам. Знам какво ми се носи, и то много. Естествено се получава.

SOTD: Girl of Now Forever- щастлив, безметежен, енергичен аромат. Газиран грейпфрут, сладки бадеми, малиново-ванилен пудинг.
Февруари е и месецът, водещ към март- пролет иде! Долу зимата! Smile

# 228
Благодаря, момичета! Kiss Blue Heart
Здравейте, извинявам се че нахлувам така в темата. Поради счупен парфюм в чантата Sob да попитам от къде в София мога да взема от тези двата вида? В Джъмбо намират ли се?

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 22:35 от yoliiiiii

# 229
Разгледайте тук https://www.notino.bg/parfyumi/?f=1-1-55544-55548-55581. Може да питате във физически магазини за наливна парфюмерия да ви продадат само празни разпръсквачи или директно алиекспрес.

# 230
  • The Evergreen State
Лошо няма, хората сме различни, всеки си има стил и подход, което те радва и носи удоволствие, то е правилното за теб. Аз и тоалетите си избирам в последния момент, буквално преди да изляза (освен ако не е някакъв специален случай или повод) но имам познати колежки и приятелки които обичат да изберат от вечерта, кой както му харесва.

Към една покупка ми бяха подарили малка гилза за парфюм за в чантата, точно такава като в линка на Босилка. Удобни са и не изтичат както предубедено си мислех. Друг вариант за чанта е мини спрей или рол-он тип писалка, повечето парфюми имат такива разфасовки. Никога не съм си купувала но за ваканция, или в който и да е случай когато ти трябва просто малко количество ми се струва много удачно.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 12:01 от Athena

# 231
Повдигам си въпроса.
Здравейте, извинявам се че нахлувам така в темата. Поради счупен парфюм в чантата Sob да попитам от къде в София мога да взема от тези двата вида? В Джъмбо намират ли се?

В Джъмбо няма по-малки от 30-50мл.
Вожте тук: https://www.burkani.bg/butilki-za-parfum

# 232
Въпреки, че имам основно греди със слепите покупки съм на крачка да поръчам този Шалимар. Оригинала ми харесваше някога...Може ли мнение?
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Eau-de-Shalimar-2353.html

# 233
Този е много по-носим. По-скоро е почти същия като https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Eau-Legere-43608.html За мен мирише на топъл лимонов тарт, поръсен със захар. Много е вкусен и ми е любим. Шишето изглежда като първата снимка на потребители долу при снимките, не като показаната за основна във фрагрантика.

# 234
  • Пловдив
Повдигам си въпроса.

От вторите има в Джъмбо вече. Миналата седмица като ходих, бяха заредили. Говоря за пловдивското Джъмбо.

# 235
Относно Диор Пойзън, за мен това е разкошен вечерен парфюм, който обаче е много натрапчив и ретро, не смятам че ще се харесва масово в днешни дни. В детските ми години съществуваше негова имитация Кобра, нещо страшно беше.. Който я е срещал, още помни. Заради кобрата съм го намразила и Пойзън.
Много харесвам Опиум ЕДП и искам да го притежавам, макар че ми се струва, че той ще носи мен, носи духа на същото време като Пойзън. Обсебват до безобразие, но не могат да бъдат объркани с нещо друго.

# 236
Относно Диор Пойзън, за мен това е разкошен вечерен парфюм, който обаче е много натрапчив и ретро, не смятам че ще се харесва масово в днешни дни. В детските ми години съществуваше негова имитация Кобра, нещо страшно беше.. Който я е срещал, още помни. Заради кобрата съм го намразила и Пойзън.
Много харесвам Опиум ЕДП и искам да го притежавам, макар че ми се струва, че той ще носи мен, носи духа на същото време като Пойзън. Обсебват до безобразие, но не могат да бъдат объркани с нещо друго.

А кой от двата е по-сладък?

# 237
Нито един. Денси много добре го е описала на кратко Пойзън-тежък, мазен, за много хора откровено неприятен.Не купувайте без проба.
Вземете си някой от момичетата на Сааб или Роял ако търсите сладък и модерен парфюм, рискът е много по-малък.

# 238
Повдигам си въпроса.

В Джъмбо съм купувала от втория вид. Има ги на касите, в различни цветове, 5 мл. са.

# 239
Днес пробвах Rose d’Isparta и ми напомни много на Сантал Роял,мой голям любимец,което е успокояващо за джоба ми:)...но обезпокояващо за него ми хареса новото Либре,LVEB intensement и новия Жадор...

Общи условия

Активация на акаунт