Парфюмни размисли и страсти - 256

• 54 124
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, извинявам се че нахлувам така в темата. Поради счупен парфюм в чантата Sob да попитам от къде в София мога да взема от тези двата вида? В Джъмбо намират ли се?

# 211
Какво ви е мнението за оригиналния Опиум ? EDP и EDT.
Скрит текст:

И отделно Girl of now и La belle? Според нотките La belle би ми харесал повече, но видях че Girl of now има бадем и шам фъстък и ми стана интересно. Те усещат ли се силно?

Преди време тествах Опиум EDP, стори ми се различен и запомнящ се, но на ММ изобщо не му хареса.

Съгласна съм с densi относно Poison.

# 212
Dez, убиваш рибата просто с тези 19 дъна. Grinning

За Диор пойзън-аз познавам само един лилаво-бял, който за мен е страхотен. Мирише ми на чисто, ама не свежо чисто, ами мускусено, мистериозно бих казала, леко пудрено, не сладко. Напомня ми на парфюмите на Родригез и е  може би пойзънът, когото най-много харесвам засега. А тъмнолилав не съм пробвала, poison girl май е тъмнолилав?

# 213
Виж ги във Фрагрантика точно кой кой е.

# 214
Ясно, намерих го. Никога не съм го пробвала, по описание ми звучи много тежък. В parfumdreams явно е популярен сред възрастните дами и джентълмени така като чета рецензиите. Grinning

# 215
  • София
Също да попитам, какво мислите за Poison на Диор? Тъмнолилавия. Не съм попадала на него в парфюмерия и нямам идея какво да си представя. Отзивите във фрагрантика са добри.
Само лоши работи. Най-омразният ми парфюм. Тежък, мазен, душлив и морно туберозено-сливов. Има много силна мухлива нотка.
При мен, за щастие, ги няма тези нотки. Ароматът е упойващ, страстен, тъмен, със страхотна ванилията. Мощен парфюм и трябва много да се внимава с количеството. Имам остнало много малко количество и душа бутилката с кеф. Изпръскала съм и голямо количество от тоалетната вода, също мощна, но по-лека версия. Първата ми парфюмна любов. Не знам как е след реформулировката, във Фрагрантика пише, че е доста променен след нея. Без тест - не.
snowwhite12, светлият е Pure Poison. През пролетта и лятото ми е носил много комплименти.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 22:02 от Vesika

# 216
Дали ми трябва Dior Homme Intense след като имам Valentino Uomo Intense? Нещо ме тегли към покупка, моля разубедете ме. Neutral Face

# 217
Дали ми трябва Dior Homme Intense след като имам Valentino Uomo Intense? Нещо ме тегли към покупка, моля разубедете ме. Neutral Face
Не мога. Диорът е просто върха. Аз купувам постоянно нови флакони на съпруга ми.❤

# 218
Валери, не ти трябват, и двата са дамски.
Шегувам се, но нося и двата. 😁
Имам запас 100мл от Валентиното, на косъм съм да повторя Диора, изпръсках го много бързо.

# 219
Привет парфюмни дами! Има ли вече пробвали това Кавали,че го обмислям за подарък...Може ли отзиви,как ви се струва и дали е траен?

# 220
Не мога да те разубедя, Valeri Cirilov
... от моята женска гледна точка, и двата са прелестни.. бих била изключително щастлива, ако мъжът до мен има и двата.

По повод питането от по-рано за Ralph Lauren Woman Intense, не познавам тази версия, но познавам отлично първообраза -

https://www.fragrantica.com/perfume/Ralph-Lauren/Woman-by-Ralph-Lauren-45741.html

С ръка на сърцето мога да кажа, че това е един от малкото, ако не и единственият, белоцветни, пролетни парфюми, който харесвам изключително много от момента, в който излезе и го помирисах.

Вероятно това ще е и една от малкото покупки, които ще направя през 2021. Мислех да го купя миналата година... но така и не дойде неговият ред.

По повод мини темата за цитрусите през зимата, не нося цитруси. Нито през зимата, нито през пролетта, нито през лятото.
Нямам нито един цитрусов парфюм. Не ги харесвам, не ме привличат, не ги желая.

Единственото изключение е Nishane Ani, който със сигурност ще купя в даден момент. Това е единственият цитрус, който не просто понасям, а направо обожавам !

# 221
Изобщо не ми помагате. Grin Валентино е доста натрапчиво ванилов, докато Диор ми се стори по-интересен от тестването в мола преди доста време. Има ли наистина осезаема разлика между двата?

# 222
  • Чукарландия
Във Valentino Uomo Intense не усещам никаква ванилия. За мен е тонка и кожа, тамянест ми е. Dior Homme Intense не го познавам, но ми е в списъка за ММ.

# 223
Аз след много питане за Инсоленс и покупка на парфюма,сега поръчах и тоалетната вода,защото беше на много хубава цена за тестер.А даже реално не ми трябва и незнам защо направих поръчката.
Но искам да попитам за GON forever,защото имам оригинала и shine,които си приличат,но много харесвам,има ли смисъл от поръчка на forever,или пак прилича на другите два.Като цяло много харесвам парфюмите на Ели Сааб.

# 224
  • София
Единственото изключение е Nishane Ani, който със сигурност ще купя в даден момент. Това е единственият цитрус, който не просто понасям, а направо обожавам !
Тествах и аз най-после Ani Nishane преди 2 дни и много ми хареса и на мен. Цитрусите в този парфюм наистина са хубави, аз усещам много добре и джинджифила, придава лека лютивина, която е много освежаваща. Красива ванилия, тънка, хладна, не е твърде сладка. Сесил Зарокян се е справила отлично за пореден път.

Valeri, и аз давам глас в полза на Диор-а, съжалявам. Grinning На мен ми допада мааалко повече от Валентиното, масленият компонент на ириса е по-обран, както и сладостта сякаш е по-добре дозирана, една идея по-елегантен ми стои от Валентиното.

На всички, които скоро са били рожденици - бъдете здрави, радостни, късметлии, с много енергия за откриване на нови парфюмни чудеса! BalloonBirthdayTada

Общи условия

Активация на акаунт