Парфюмни размисли и страсти - 256

• 54 112
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Скрит текст:
Относно Диор Пойзън, за мен това е разкошен вечерен парфюм, който обаче е много натрапчив и ретро, не смятам че ще се харесва масово в днешни дни. В детските ми години съществуваше негова имитация Кобра, нещо страшно беше.. Който я е срещал, още помни. Заради кобрата съм го намразила и Пойзън.
Много харесвам Опиум ЕДП и искам да го притежавам, макар че ми се струва, че той ще носи мен, носи духа на същото време като Пойзън. Обсебват до безобразие, но не могат да бъдат объркани с нещо друго.

А кой от двата е по-сладък?
Опиум е по-сладък, но веднага правя уговорката, че това определение е безкрайно далеч от днешната представа за сладък парфюм. Аз харесвам много, имам и нося Пойзън и Опиум, но се присъединявам категорично към съветите да не се купуват на сляпо.

# 241
Рядко нося цитруси зимата, но преди да си тръгна от работа, си пръснах малко  Angel Eau croisière 2019 ( между другото, в сайта на Мюглер го водят Angel Summer,  може би за да не се бърка с този от 2020 Thinking ). Така ми оправи настроението 🤩

Получих Portrayal Woman Amouage, но след мненията на Денси и mimozata в другата тема, ме е страх да го отворя 😅 Затова моля за още мнения, ако го познавате. Чудя се дали да не го върна , ама пък ще ме гложди вечно любопитството после...

# 242
Аз съм от тези, дето ги хвана страх, след като го пробваха 😆 Не е моето нещо, но заявява присъствие без да се церемонии никак...

# 243
Аз съм от тези, дето ги хвана страх, след като го пробваха 😆 Не е моето нещо, но заявява присъствие без да се церемонии никак...
Tuali , аз пък мислех , че на теб би ти харесал..
Фенси какво друго имаш и харесваш ?
Днес тествах Portrait of Lady  FM, е не е моето. Малко остра, пачулеста роза все едно има ирис и тамян или пък кехлибар..Не , че прилича , но ми припомни усещането за Tenue de Soiree AG..брррр

# 244
  • Бургас
Скъпа моя, мерси за темата.HeartHugKissYellow Heart Аз много пъти съм изброявала парфюмите, които харесвам и за мен те вс. са съблазнителни, няма да се повтарям.Не намирам общо между Portrait of Lady  FM  и Тенюто като втория харесвам.По- скоро при мен общи черти имат Портрета на дамата и дамският Епик на Амуаж при двата ми излиза брутален тамян и никак не ги харесвам.Нямам търпение да посетя вече някоя парфюмерия.Revolving Hearts Търся си и нова парфюмна мания.

# 245
Фенси какво друго имаш и харесваш ?
Днес тествах Portrait of Lady  FM, е не е моето. Малко остра, пачулеста роза все едно има ирис и тамян или пък кехлибар..Не , че прилича , но ми припомни усещането за Tenue de Soiree AG..брррр
Хм, харесвам  
Скрит текст:
Coco noir, Allure Sensuelle, Soir de lune, повечето Шалимари, Womanity, Angel, но не особено Alien;
 харесвам още Gardénia Petales  VC&A,  Flowerbombe, Neroli Portofino TF, но не и Черната орхидея, нито Noir de noir. Харесвам част от Мансерите, но в Монталите, които съм пробвала, все нещо синтетично намирам /аз съм пробвала 4-5  Simple Smile / Good girl CH и Narciso Rodriguez EDP не ги смятам за нещо страшно, приятни са ми. Бакара Руж веднаж я пробвах и много медицинска ми се стори. Не си падам особено по ретро аромати и не обичам да усещам кожа. Макар че се възхищавам на Кожите на Мемо, например. Между последните ми любимци са Jasminisha Moresque и Hundred Silent Ways Nishane.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 21:02 от Фенси

# 246
  • Germany
Рядко нося цитруси зимата, но преди да си тръгна от работа, си пръснах малко  Angel Eau croisière 2019 ( между другото, в сайта на Мюглер го водят Angel Summer,  може би за да не се бърка с този от 2020 Thinking ). Така ми оправи настроението 🤩

Получих Portrayal Woman Amouage, но след мненията на Денси и mimozata в другата тема, ме е страх да го отворя 😅 Затова моля за още мнения, ако го познавате. Чудя се дали да не го върна , ама пък ще ме гложди вечно любопитството после...
Фенси, не съм видяла какво са ти казали в другата тема, но от това, което съм чела, че харесваш, мисля, че няма да е твоят парфюм. Много е труден за мен, много. Изключително индолов, телесен и плътски парфюм, комбинацията му с тютюн за мен е много неприятна. Не ме напуска усещането за потно женско тяло, прикрито с парфюм. Може би при точния човек ще стои по-добре, но определено е много рисков, а мисля, че това не е твоят стил.

# 247
kovatcheva,  подобни работи ми казаха Simple Smile  
Благодаря много на всички! Flowers Tulip  Ще го връщам.

# 248
Фенси,интересно,твоят вкус се препокрива почти с моя спрямо изброените,които харесваш:)..новият Жадор се носи около мен,усещам че се оформя нов мой любимец:)

# 249
Аз написах в другата тема, че в този аромат има нещо мръснишко и плътско, но признавам, че неудържимо ме привлича....извиква представа у мен за прелъстителна, красива жена, която няма нужда да полага усилия , за да бъде забелязвана.Много траен и присъствен аромат, на моята кожа издържа 12 + часа. Не напразно още в древността /особено в Османската империя/ е бил фаворизиран аромата на жасмина....от харемите се е носел този аромат на талази 😊
Плюсче от мен за Portrayal Amouage 👍🏻

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 21:52 от macadamia

# 250
Tuali , аз пък мислех , че на теб би ти харесал..

Парфюмът е много хубав и богат, просто не е за мен. Може друго да мисля след някоя и друга година, но в момента това не съм аз с него. Обсебва ме и ми тежи. За мен, в момента, е като парфюм за много тежък и тържествен случай, какъвто я имам веднъж в годината, я не. Който може да го носи, е смел човек 😁

# 251
О, много се извинявам, за втори път ви обърквам никовете,  macadamia и mimozata.  Flowers Bouquet  
На пръстите ми е да напиша, че ще трябва да ви купувам по един парфюм, ама като си представя, че веднага ще поискате Baccarat Rouge  540  Extrait, и не смея. Simple Smile
Tuali,  не съм толкова смела, а и последните месеци нито един толкова тържествен повод не съм имала.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 21:47 от Фенси

# 252
Фенси,  много забавно Smile  Между другото новата ми любов е Hundred Silent Ways. Прекрасно творение и траен.
Tuali , благодаря!  Значи аз съм смела. Харесвам го , нося го на работа , в ежедневие , но не  ми е плътски..
Epic e едно пухкава,  лъскаво и разглезено персийско коте , а Портрета странно , раздърпано и издаващо пронизителен звуци коте мелез. Да бъда извинена от почитателите му, но ми идваше да го изтържа от мен...

# 253
Предизвикахте голямо любопитство у мен с този Portrayal 😀 Аз мразя жасмин, генерално. Единственият, който не просто понасям, а обожавам, е Jasmin Noir Bvlgari. Това е и един от малкото парфюми, за които искрено тъжа, че е спрян. Не съм намерила дори бегло подобен заместител.

Но да, този Амуаж непременно ще намеря да пробвам. Живот и здраве в Cirle. Ако пазарувам от физически магазин, вероятно него бих избрала. Няма такова приятно място и хора Simple Smile

А Epic Woman Amouage за мен е почти съвършен, да не кажа напълно. Безкрайно го обичам от първия момент, в който го помирисах.

Стискам палци за някаква читава цена покрай невероятния “празник”. Тъй като нямам половин🤣, мисля че това би бил перфектен подарък от мен за мен.

Или пък Portrayal, или пък и двата 😃😱🤷♀

# 254
Jollie Epic е един от Амуажите с най - приемлива цена.
Като сме на тая вълна да споделя неочаквани ми импулс

Упорита съм , реших че ще се поливам ако трябва  , но ще го имам..

Общи условия

Активация на акаунт