Парфюмни размисли и страсти - 256

• 54 041
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Моето разочарование от AKROfragance пак се появи. Тъкмо им платих пак поръчката и като се загледах (при второто запознаване с наличностите в кутийката) се оказа, че има 3 еднакви пробички, от 8 такива. А трябваше да са различни...
Мислех да поръчвам от тях, но ме загубиха. Малко на балканска работа ми бие....

# 316
  • София
Моето разочарование от AKROfragance пак се появи. Тъкмо им платих пак поръчката и като се загледах (при второто запознаване с наличностите в кутийката) се оказа, че има 3 еднакви пробички, от 8 такива. А трябваше да са различни...
Мислех да поръчвам от тях, но ме загубиха. Малко на балканска работа ми бие....
Линията е от 6 аромата, доколкото знам, не от 8. Simple Smile Значи липсват 2 мострички? Ако се ориентирам правилно от снимката, не са сложили Haze & Smoke. Според мен е неволна грешка и спокойно може да им пишеш, ако са компания на място, вероятно ще изпратят или чисто нов цял сет безплатно, или 2-те липсващи мостри, пак за своя сметка (Haze & Smoke ги имат в наличност на сайта си в момента като единични мостри, така че според мен става дума за недоглеждане от човека, който е сглобявал сета). Аз поръчах 3 мостри (Dark, Awake & Malt) от друг сайт, но още ги чакам да се дотъркалят до България. Мисълта ми е, че в такива ситуации е важно да се даде обратна връзка към компанията и да се види как ще реагират. Грешки се случват, хора сме, но е важно как се отиграва ситуацията след това. Simple Smile

# 317
  • София
Klodilia, и аз много съжалявам, че не успях да се вредя да пробвам новия Шалимар. Още ме човърка, но списъкът с парфюми, с които искам да се запозная е толкова голям, че лесно си намирам нови изкушения Grinning
Ателие 84 посетих и аз през лятото и ми се стори, че имат доста неща от колекцията Sepia на Olfactive Studio, но тогава бях на друга вълна и не ги проучих. Iris Shot и аз загледах наскоро, когато ви разпитвах за ириси. Видях мостри в aus liebe zum duft, но за сега се възпирам от поръчка, защото и без друго чакам 3 сета от Sylvaine Delacourte, които се надявам да пристигнат съвсем скоро и да ми задоволят любопитството поне за известно време.
Апропо, и аз като теб съм на пролетна вълна (да не кажа лятна направо), но при мен фокусът е върху белоцветни отвари. По-рано днес направих един спринт през близките парфюмерии, само за да установя, че VCA - Gardenia Petale бил спрян, моля ви се Scream Както винаги изоставам с инфото. Много исках го пробвам, защото други аромати от серията намирам за твърде тихи и не ги усещам достатъчно добре. В тази връзка, ако някой е пробвал Elie Saab - Gardenia, ще се радвам да сподели лично впечатление Heart Май са доста близки с горепосочения? В общи линии търся нещо в духа на  Penhaligon's - Gardenia Приемам и други предложения, стига да се намират на поносими цени (разбирайте не колкото пералня, наем и прочие Grinning)
Освен това днес се престраших и пробвах Amouage - Honour и много ми хареса, но смятам да го разнося още няколко пъти , преди да се хвърля към покупка..

# 318
По-рано днес направих един спринт през близките парфюмерии, само за да установя, че VCA - Gardenia Petale бил спрян, моля ви се Scream Както винаги изоставам с инфото. Много исках го пробвам, защото други аромати от серията намирам за твърде тихи и не ги усещам достатъчно добре.
Вчера докато ровичках, го видях на много хубава цена, ако ти се рискува https://makeup.bg/product/25473/

# 319
  • София
Азалия, видях го и аз преди дни, и цената е за продукт, а не тестер, което според мен си заслужава отвсякъде..Проблемът е, че не го познавам и в такива случаи все много се чудя и докато му се начудя, някой с повече хъс ме изпреварва. В такива мигове си казвам "Ех, отърва ме от мъките, поне няма да го мисля повече" Grinning И мойта не е лесна..

# 320
Хах, да, разбирам трудностите ти, сестро! Laughing Аз не обичам тубероза, гардения, бели цветя... но тази Gardenia Petale толкова ми хареса при проба, че се чудих дали да не я придобия. Хубава е, фина.

# 321
  • София
Eelishka, надявам се да се доберем до Shalimar Philtre все някак. Wink
От на Силван Д. линиите харесвам ваниловата повече от ирисовата, като не съм пробвала orange blossom колекцията. От ванилиите един Virgile ми се върти в главата от много време, но още се чудя ще се взимаме ли и кога. Grinning Приятни минути с тестване на сетчетата ти желая. Simple Smile
А за Iris Shot - приятелка ми каза, че в Ателие 84 за жалост го нямало. Sad Имало 2 други от Shot линията в момента. Със сигурност ще търся начин да го пробвам по-нататък.
По белоцветната тема не мога да помогна, почти нищо от тази група не нося, но през годините доста е писано за Гарденията на VC&A, останала съм с впечатление, че отзивите са преобладаващо положителни за самата композиция, със забележки към трайност/излъчване, което е винаги субективно обаче. Дано намериш мостричка. Simple Smile

# 322
  • Стара Загора
Здравейте, имам Guerlain Samsara EDP и сега се чудя кой да поръчам:
1. Guerlain Insolence EDP
2. Guerlain L'Instant EDP?
Гледам нотките и двата ще ми харесат. Rolling Eyes

# 323
  • при морето
Момичета мили,помагайте!Много ме съблазнява ето този красавец
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Cuir-Impertinent-31827.html
Някой дали може да каже 2-3 хубави думи за него,много ми е важно!

# 324
По белоцветната тема не мога да помогна, почти нищо от тази група не нося, но през годините доста е писано за Гарденията на VC&A, останала съм с впечатление, че отзивите са преобладаващо положителни за самата композиция, със забележки към трайност/излъчване, което е винаги субективно обаче. Дано намериш мостричка. Simple Smile
Много е слаб и немощен при мен и по-добре, защото никак не ми харесва.

# 325
  • Sofia
Преди няколко дни се обсъждаше тук Masaki Matsushima Shiro и тъй като отдавна му се чудя, го поръчах. Чуден е. Чист, мек, топъл, много интересен аромат. Трайността му при мен е съвсем прилична. Смятам, че ще е удачен за съчетаване с други аромати и тези дни ще го пробвам с някой от ирисите, които имам, да му подсиля тази нотка, дано е удачно. Но дори и сам по себе си е много приятен и универсален, според мен. Ако някой му се чуди, струва си пробата Simple Smile

# 326
Може ли мнение за Sexy Amber MK?
Отговаря ли си на името Grinning

# 327
Може ли мнение за Sexy Amber MK?
Отговаря ли си на името Grinning

На мен ми хареса, много круизно-луксозен ми се стори аромата, когато го тествах. Носи естетиката на рекламите на МК.

# 328
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Cuir-Impertinent-31827.html
Някой дали може да каже 2-3 хубави думи за него,много ми е важно!
Добър е. Доста траен, плътен и качествено направен. На мен ми идва сладичък и не бих си го купил, но е хубав за жени. Повече ванила и кехлибар усещам отколкото тютюн или кожа.

# 329
  • Sofia
‎Amandel, “Sexy Amber“ на  MK за мен си е чувствен и секси, но по един елегантен начин. Определено вечерен или парти тайм аромат с добра трайност и проекция, която се забелязва от околните. Осезаемо доловим кехлибар, меко сандалово дърво и финни бели цвегя. Хубав парфюм, но си остава  линеен и при мен не търпеше развитие. Но  си изпръсках с кеф  50 мл. преди няколко години.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 20:23 от Lady Royal

Общи условия

Активация на акаунт