Гледане на бебе/малко дете

• 12 286
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Е чак за толкова спящо бебе не съм чувала.😀

# 181
Е чак за толкова спящо бебе не съм чувала.😀
Моето е. Точно от 20  до 7-30-8 спи ,с две хранения ма и след тях заспива веднага.Има,има спящи бебета.

# 182
  • София
На колко е? Моето беше средна работа, ама не мога да се оплаквам, че какви истории съм чувала. 😀

# 183
  • Варна
Моето е. Точно от 20  до 7-30-8 спи ,с две хранения ма и след тях заспива веднага.Има,има спящи бебета.

Доста години минаха откак бяха бебета моите, но пак ми се прииска да оскубя такава майка-късметлийка.Smiley
Дано, дано Чичи си има едно спокойно бебче, че да й остава време да се вясва и тук/

# 184
Осем месеца и малко ,да не казвам че отскоро си ляга в 20,до петия месец си лягаше между 18.30 и 19 часа.И има хора,които  все ми повтарят,че не било нормално да си ляга толкова рано.На нас ни е много нормално даже.

# 185
Като си гледам записките, големия ми син и в полунощ си е лягал. Ама през деня си спеше по график, нямала съм грижи. Имах си много време за себе си. Ставаше късно. Абе, чуднико си беше детето.
Малкото... става много рано, много малко спи през деня. нямам време за нищо. И е закачен за мен. А е на 7 месец кажи-речи

# 186
Голямото ми дете беше от тези спящи бебета. Имаше един период, в който спеше от 20 до 8 часа, но я кърмех нощем. Не е било съвсем неоробудно спане, но хапваше малко и веднага заспиваше пак. По същото време започна да спи следобед от 13 до 16 часа. Беше страхотно за мен - вечер имах достатъчно време да си погледам сериал или филм, следобед също или да подремна. Беше много лежерен и приятен период.

Малкото ми дете също като бебе го слагах по-рано - към 20:30 някъде. Сега вече с каката им уеднаквих режима и си лягат към 9:30, но докато заспят става 10, 10 и нещо. И за мен не остава кой знае колко време, защото както казах, гледам вече да лягам по-рано. Просто с времето децата започват да спят по-малко и да заспиват по-трудно вечер, и лека полека лягането се измества.

# 187
На мен скоро ми разправяха за едно такова спящо от 7 до 7. Като го приспели в 7, после било време за тях. Май повечето, за които ми разправят, са все спящи.

# 188
  • France
Блазя им Tired Face

# 189
Няма да се даваш. Още малко и ще влезе в ритъм.моето следобеда почти не спи Sad

# 190
Моето май няма да е спящо. Днес за първа нощ ми го оставиха. През деня спеше доста, даже едвам го събудих за хранене. Вечерта плачеше, защото имаше проблем с извеждането. Вземах го докато плаче, но сега не иска да спи в количката на болницата. Цяла нощ реве и го разнасям. А още ме боли и от секциото. Сега спи в ръцете ми, защото не дават да спи на леглото. Не знам къде греша.

# 191
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Моето май няма да е спящо. Днес за първа нощ ми го оставиха. През деня спеше доста, даже едвам го събудих за хранене. Вечерта плачеше, защото имаше проблем с извеждането. Вземах го докато плаче, но сега не иска да спи в количката на болницата. Цяла нощ реве и го разнасям. А още ме боли и от секциото. Сега спи в ръцете ми, защото не дават да спи на леглото. Не знам къде греша.
Никъде не грешиш. Всичко ще се нареди. Има го и четвърти триместър. С бебето ще се стиковате, но трябва време.

# 192
Никъде не грешиш! Ти си най- добрата майка за твоето дете и правиш всичко по силите си, за да се чувства детето добре!
Просто в момента още сте в болницата, новородено е, не е свикнало да е далеч от мама.
Моето дете първата вечер като ми в дадоха в болницата спа доста, обаче на следващия ден като каза, че ще реве, не можех да я оставя до тоалетна да отида. Но и това мина.
Може да е гладно бебето, може да мие топло или студено, а може просто да иска да усеща мама.
На 1ги 7м е детето ми, заспива към 22 вечерта и се събужда към 8 сутринта. На мен ми се струва, че късно заспива, ама не записва по- рано. На обяд спи 1-2часа,рядко повече. Имаше период, когато беше на 1г, заспиваше 7-8 вечерта и се събуждаше 8-9часа, а на обяд спеше по 3часа. Хубаво беше, ама свърши Grinning

# 193
  • София
Мис Чичи, бебченцето е още мнооого малко, дай му време да свикне. Моят син в болницата също не спеше през нощта, а през деня спеше или пълнеше памперса само. Като се прибрахме вкъщи и почнахме с режим с къпане и лягане по едно и също време и се пооправи. И все пак първите 3 месеца нощем се будеше много често и понякога така си будуваше и аз с него. Ще се наредят нещата.

# 194
  • MI
Чичи, нищо не бъркаш. Дъщеря ми беше от първия момент с мен, първата нощ спа (казват от умора от раждането), но на втората ревахме заедно, толкова бе зле положението. Joy И не, не искаше да спи далеч от мен. Представи си за тях какъв стрес е, нормално е...

Общи условия

Активация на акаунт