На море в България 2021 г.

• 57 223
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
да, имам предвид част от него да прилича на селце. а и селце наистина е много субективно, говоря за обзор преди 10 г., може тогава на някой пак да не му е приличал на селце. и говоря за влас преди 20 г.

има много готини стилни малки хотели, които са отворени към домашни любимци. обикновено ОИ не са. тъй като сме с ограничения откъм нашето кученце, затова и питам. знам къде можем да отидем "евентуално" и търся в боокинг, но питам конкретно за идеи, ако има някой.

мен лично много ме дразни забраната за кучета на плаж и в хотел. тъй като отново нещата опират до липса на контрол. а манталитет на много хора има нужда от такъв. и щото няма кой да контролира, директно забраняват. в гърция масово, вкл в тузарски ОИ, е позволено. но да не изместваме темата ениуей.

# 541
да, имам предвид част от него да прилича на селце. а и селце наистина е много субективно, говоря за обзор преди 10 г., може тогава на някой пак да не му е приличал на селце. и говоря за влас преди 20 г.

има много готини стилни малки хотели, които са отворени към домашни любимци. обикновено ОИ не са. тъй като сме с ограничения откъм нашето кученце, затова и питам. знам къде можем да отидем "евентуално" и търся в боокинг, но питам конкретно за идеи, ако има някой.

мен лично много ме дразни забраната за кучета на плаж и в хотел. тъй като отново нещата опират до липса на контрол. а манталитет на много хора има нужда от такъв. и щото няма кой да контролира, директно забраняват. в гърция масово, вкл в тузарски ОИ, е позволено. но да не изместваме темата ениуей.
Ето едно място за настаняване, което си заслужава. Дом Барбов https://m.rooms.bg/semejni-hoteli-obzor-hotel-barbov.html

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 09:04 от fatalina

# 542
Някой със скорошни отзиви за Риу Хелиос Парадайз? Четох стари отзиви от 2015г. - нямало български телевизии и нищо по-конкретно. Заслужава ли си цената, за храната няма май добри отзиви, уж от веригата Риу ама... Иначе за Риу Хелиос Бей Обзор и аз мога да дам само хубави отзиви. Ходили сме в началатото и в края на сезона, всичко беше ок. Храната богата, хубава, не личеше че ще затварят хотела.

# 543
  • here and now
Някой със скорошни отзиви за Риу Хелиос Парадайз? Четох стари отзиви от 2015г. - нямало български телевизии и нищо по-конкретно. Заслужава ли си цената, за храната няма май добри отзиви, уж от веригата Риу ама... Иначе за Риу Хелиос Бей Обзор и аз мога да дам само хубави отзиви. Ходили сме в началатото и в края на сезона, всичко беше ок. Храната богата, хубава, не личеше че ще затварят хотела.
Храната е на ниво. Аз на почивка не забелязвам дори какъв е телвизора, та не знам какви програми има.
Доволна съм, бих повторила.

# 544
В Несебър останахме доволни от Елизабет Дю.
От мен също добро мнение за Елизабет Дю в Несебър. На крачки от плажа, добри условия - чисто, зелен двор със забавления за най-малките. Домакините са много симпатично младо семейство украинци.

# 545
  • София
Някой със скорошни отзиви за Риу Хелиос Парадайз? Четох стари отзиви от 2015г. - нямало български телевизии и нищо по-конкретно.

2019 почивахме в Риу Парадайз и храната беше много добра и разнообразна. Организацията в ресторанта - отлична. Не сме чакали на опашки.. Анимацията обаче там е незабележима, единствено вечерната горе долу ставаше. А и плажа е далече. Но хотела си е класа.

Български телевизии нямаше, но ние си носехме антена за ефирна. Качеството на картината беше отлично.

# 546
Благодаря на включилите се за Парадайс. За майските празници си мисля, анимация не ме интересува, само малко почивка.

# 547
В България да няма една бг тв, едни новини да изгледаш поне... 🙄 за мен си е минус.

# 548
Имаше ли миналата година мнения за Грифид Арабела? Далеч ли е аквапарк Болеро от хотела? Само за гости на хотела или и за външни посетители? Каква е температурата на басейните? Забавна ли е анимацията и вкусна ли е храната?

# 549
На мен ми хареса храната в Арабела /само рибата единия ден беше ужасна/, басейни не сме ползвали, анимация само вечерната, не беше лоша.Чадъри на плажа имаше свободни до към 11ч.
Трудно се уредихме с алакарт, азиатския, беше много добре, до останалите не успяхме да се доредим.
Храната се сипваше изцяло от персонала, вкл. напитки, строго се гледаше да си с маска докато се редиш за храна, опашки ставаха само за пицата и пастата.

# 550
За Великден - РиуПарадайз, Енканто Бийч или УЕЙВ, какъв би бил Вашият избор и защо?

# 551
  • В.Търново
Наши приятели няколко пъти са били в Енканто. Много са доволни. Вътрешния басейн топъл. Храната на ниво.

# 552
  • Пловдив
Дюни са пуснали 15% отстъпка.

# 553
Дюни са пуснали 15% отстъпка.

Къде го видя? Нито в техния сайт, нито по агенции виждам да е 15%

# 554
  • Пловдив
Във фейсбук страницата им.Отделно в сайта на хотела когато си избереш хотел и стая излиза 15%

Общи условия

Активация на акаунт