На море в България 2021 г.

• 58 102
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Голдън Ина не беше ли 4*? Поне това са ми спомените от лято 2020, когато го проучвах.
Според сайта им: https://www.gihotel.eu/en/index.html да. Само, че в регистъра на местата за настаняване такъв хотел липсва и сред 4-звездните и сред 3-звездните. Същевременно в регистъра на заведенията за хранене фигурира ресторанта, който е 3-звезден и категоризацията му е от Кмета на Несебър. Което ще рече, че хотела е тип "семеен хотел" и може да има най-много три звезди.
През юни 2018 бяхме в хотел Голдън Ина и съм със смесени чувства. Освен локацията, която е точно на плажа и чистотата в самия хотел друго не мога да изтъкна като положително. Басейнът е изключително малък, има не повече от 20 шезлонги като те се делят между гостите на хотела и собствениците на апартаменти в другата част на сградата. Ол инклузивът е доста с беден асортимент ( може би защото сравнявам с Дюни). В единият от следобедите за междинно хранене имаше 1 вид дребни сладки от най- евтините и малки клуб сандвичи, намазани с пастет с неизвестен произход. Освен това шезлонгите и чадърите се заплащат. Може да има промяна от 2018г, но това са моите впечатления и не бих повторила. Иначе ваучери ползвахме от Грабо.

# 76
Cabo San Lucas 40, за къде резервира и колко отстъпка ти дадоха?
В Дюни ли?
Не мисля, че имат добра отстъпка. Само 10%.Това е нищо.
. Дюни, да, миналата година ни върнаха парите. Сега имаме 10-12 % намаление от Визит. Като аз резервирах последните дни на юни, когато цената е много добра, плюс първите дни на юли. Общо ми идва доста добра цена. Опасявам се, че последните дни на юни винаги свършват първи като дати заради цената , та затова. Комплекса си струва и ни е любим. И не можах да се стърпя

И ние ще сме на Дюни. Дали тук или втемата за Дюни ае коментираше че не било за малко дете Дюни. Бил с много стълби и далече от морето. За Холидей Вилидж става въпрос. Вие като сте посещавали как е?
Много зависи къде сте настанени. Ако сте в отдалечените вили на ХВ си е доста ходене, от плажа. Ама пък Аквапарка, рест. Созопол, Амфитеатъра, всичко това е доста по - близо и доста хора с деца не мърдат от тази зона, дори забравят за плажа. Ако сте в Белвил сте близо до всичко, ако сте в Марините пък сте на плажа, но малко далеч от Аквапарка и т.н. Не е проблем ходенето, с количка с дете съм била също има начин,, аз си преминавах през бариерите и шосето. Другото е подлеза, примерно 20 тина стъпала и рампа за колички. Ами не е болка. Ама има хора които не искат изобщо да ходят или не могат. Те по - добре да са в Марините.
Благодаря за отговора. Да в отдалечените сме но сме свикнали пеш да ходим. Малкото дете нсрочно го разхождаме че все има енергия. Но за баткото Аквапарка ще е топ забавление така че сте прави там ще сме. Ходили сме пеш и през половин Ахтопол и цял Лозенец.

# 77
И ние сме в чуденка за тази година. Три семейства с деца на 5, 7, 17 и 18г. Преди резервации правехме през Януари и доста приемливо ни излизаше. Държим на северното черноморие. Ако е ОИ Албена. били сме и на Зл.пясъци 3 години, но ОИ им не е на нивото на Албена. За 2020г уцелихме 10-ката, направихме ранни резервации за Орхидея за 63 лв/човек, но не го отвориха и ни преместиха в Мура без доплащане. Страхотна почивка..НО сега се чудим: или пак на ОИ ресторантите работят до 22 часа, ако заведенията са на 1/2 капацитет и сме на свободно хранене - ще е кошмар... или някъде на бунгало - до късно да сме на верандата...Големите деца обаче искат развлечения, НО се настроиха на всякакъв вариант - само и само да сме на море...

# 78
  • София
Ние, тази година мислим да заложим на хотел без ОИ или апартамент. Миналата година бяхме на Албена на ОИ ами храната не беше нищо особено. Всеки ден имаше пържени картофи и спагети. Всичко се разграбваше за секунди. Следобедната закуска беше гофрети или понички, за които се редиш на една опашка и се раздаваха от 15 ч. до 16 ч. Изобщо за хора с деца сигурно си заслужава, но за цената, която платихме всеки ден да ядеш пържени картофи и спагети ми идва в повече. Като се замисля бях по-доволна от изхранването на ОИ в Лозенец. Там поне имаше доволно количество плодове на закуска, обяд и вечеря. Ние не пием почти алкохол и не сме от най-ящните туристи. Все си мисля, че на ресторантче ще ни е по-разнообразно и вкусно. Мъжът ми не закусва, само аз закусвам. 

Дайте идеи за хубав апартхотел или хотел държим да има басейн, не стоим много на плажа. Да е близо до заведения (за да можем да се храним на обяд и вечеря). Период на резервация август за 5 нощувки в България.

ПС: Нямаме към момента деца.

# 79
  • софия
Имам резервация за Серенити. Ще платя до края на февруари . Дано тази година отидем там и не се налага да сменям в последния момент.

# 80
Имам резервация за Серенити. Ще платя до края на февруари . Дано тази година отидем там и не се налага да сменям в последния момент.

Каква цена ще платиш и за каква стая?

# 81
  • Sofia
И аз току що пуснах запитване за Серенити. Така ми се приходи на море.., ако не стане за Турция през май, ще е план "Б" за море в края на юни. 😀

# 82
  • Пловдив
И аз току що пуснах запитване за Серенити. Така ми се приходи на море.., ако не стане за Турция през май, ще е план "Б" за море в края на юни. 😀
Ако останат места:grinning:
И аз вече запазих и за Дюни и за Серените.

# 83
Диляна, честито! От коя дата си?

# 84
Ние, тази година мислим да заложим на хотел без ОИ или апартамент. Миналата година бяхме на Албена на ОИ ами храната не беше нищо особено. Всеки ден имаше пържени картофи и спагети. Всичко се разграбваше за секунди. Следобедната закуска беше гофрети или понички, за които се редиш на една опашка и се раздаваха от 15 ч. до 16 ч. Изобщо за хора с деца сигурно си заслужава, но за цената, която платихме всеки ден да ядеш пържени картофи и спагети ми идва в повече. Като се замисля бях по-доволна от изхранването на ОИ в Лозенец. Там поне имаше доволно количество плодове на закуска, обяд и вечеря. Ние не пием почти алкохол и не сме от най-ящните туристи. Все си мисля, че на ресторантче ще ни е по-разнообразно и вкусно. Мъжът ми не закусва, само аз закусвам. 

Дайте идеи за хубав апартхотел или хотел държим да има басейн, не стоим много на плажа. Да е близо до заведения (за да можем да се храним на обяд и вечеря). Период на резервация август за 5 нощувки в България.

ПС: Нямаме към момента деца.
И ние сме без деца, много рядко пием алкохол, не се интересуваме от анимация, та рядко купуваме пакети с храна и никога ОИ. За мен не си струва да плащаш неща, които не ползваш, колкото и апетитни оферти да има.
Не мога да ти препоръчам хотели и комплекси с басейн, защото ние предпочитаме плажа, наличието на басейн ми е било последна грижа и на много малко места сме ползвали, ако ги е имало.

# 85
  • В.Търново
За 2020г уцелихме 10-ката, направихме ранни резервации за Орхидея за 63 лв/човек, но не го отвориха и ни преместиха в Мура без доплащане. Страхотна почивка..НО сега се чудим: или пак на ОИ ресторантите работят до 22 часа, ако заведенията са на 1/2 капацитет и сме на свободно хранене - ще е кошмар... или някъде на бунгало - до късно да сме на верандата...Големите деца обаче искат развлечения, НО се настроиха на всякакъв вариант - само и само да сме на море...
Как ви е харесало в Мура лятото, не знам. Масово имаше кофти отзиви за изхранването, политиката за шезлонгите на плажа, дори и хигиената.

Илития, в кой хотел сте били в Лозенец?

Честити ви резервации за Серенити. Grinning

# 86
  • Велико Търново
Тази година отново ще почиваме на Златни пясъци, Берлин Голдън бийч на ултра ол инклузив.Вече сме 4 големи - децата ще са на 12 и 15 години. По тази линия само няколко хотела имат собствен плаж, миналата година чадъри и шезлонзи бяха на символични цени.

# 87
  • В.Търново
Всъщност тази година каква ли ще бъде политиката за шезлонгите и чадърите на плажовете?
siska, колко е дълбоко морето пред Берлин Голдън Бийч и каква е цената за паркинг?

# 88
  • Велико Търново
Нашите са включени в цената, за паркинг не знам, защото не ме е интересувало, но ми се върти нещо от 15-20 от миналата година. Морето е изключително, не става изведнъж дълбоко.

# 89
От къде резервирате Серенити?

Общи условия

Активация на акаунт