На море в България 2021 г.

• 57 282
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Търся самостоятелно място за настаняване последните 10-15 дни на май. Искам да е близо до плажа. Кухня да има. До сега не съм била май на море, въобще има ли някой по това време?
Обожавам южния плаж на Приморско, но там самостоятелно няма нищо май ...
Идеи?

# 436
Търся самостоятелно място за настаняване последните 10-15 дни на май. Искам да е близо до плажа. Кухня да има. До сега не съм била май на море, въобще има ли някой по това време?
Идеи?

Ако искате да ходите на плаж, май месец не е най-подходящото време. Времето не е достатъчно топло, водата е ледено студена, а и абсолютно нищо не е отворило още. Най-вероятно ще бъдете вие и местните хора.. но ако търсите спокойствието- защо пък не?!

# 437
Да, наясно съм, че не става за къпане. Отиваме по здравословни причини заради алергия на детето. На морето полените са най-малко и целим да сме там по този повод.
Идеята ми е да е близо до плажа, за да играят, да правим разходки и да дишаме морски въздух.

# 438
Изберете нещо много, много на юг, към границата с Турция - напр. Синеморец. Знам, че е много подходящо и спокойно за семейства с деца от моя позната, която ходи там със семейството си. Но те ходят в сезон, де Simple Smile най-вероятно много от забавленията за деца и заведенията няма да са отворени, но прегледайте какво има. Също и Ахтопол евентуално.
Лично аз съм била за бала си на Слънчев бряг (ех, младост 😁 ) - водата беше студена, но за плаж в най-топлите часове на деня ставаше. Случихме на време, не е валяло. Имаше доста абитуриенти като нас и работеха доста заведения.

# 439
Идеи?
Има самостоятелни апартаменти. Разровете се в нет-а, мисля че имаше и такива до южния плаж на Приморско. Ето:

https://pochivka.bg/apartament-la-piatsa-stai-i-apartamenti-o27582 - в това време на годината там ще е спокойно
https://pochivka.bg/dvustaen-panoramen-apartament-o17151

https://pochivka.bg/dvustaen-apartament-o18281

https://pochivka.bg/apartamenti-v-sgrada-vozalg-o35782

https://pochivka.bg/panoramen-apartament-stanchev-o41426

https://pochivka.bg/apartament-lazuren-bryag-o23997

# 440
  • София/Севлиево
В Приморско около южния плаж са ни предлагали апартамент,но ние там ходим в хотел Пловдив,който е в съседство със северния плаж.Обаче сме ходили средата на юни,през май не знам как седят нещата.Около 24.05 сме били на Слънчев бряг-беше тихо,спокойно и дори водата ставаше за къпане,но всяка година е различна и не се знае сега как ще е.
Синеморец е хубаво място,но плажът,който на мен ми харесва(Силистар) е далечко и си трябва кола,пък и заведения (дори тоалетна) няма.Плажът на Велека също е много хубав,но е доста стръмно и още от началото дълбоко...

# 441
  • There I was on a July morning
И Бутамята ще е хубав през май месец - без навалица, но вероятно няма да има забавления за детето в Синеморец по това време. Може би е по-добре в някой по-голям курорт да отидат. Макар, че и там може да е мъртвило през този период.

# 442
Аз бих препоръчала Царево за май месец. Достатъчно на юг е, има чудесен детски кът в парка, дълга хубава алея покрай морето за разходки, лекар в градчето.

# 443
Идеи?

Тази година за втори път ще ходим на Арапя в бунгала Рино. Намират се в гора на първа линия и плажа е много близо. Чак кухня няма, има котлон, но двора е много хубав. Имайте предвид че там последната седмица на юни вечер си беше студено.

# 444
Идеи?

Тази година за втори път ще ходим на Арапя в бунгала Рино. Намират се в гора на първа линия и плажа е много близо. Чак кухня няма, има котлон, но двора е много хубав. Имайте предвид че там последната седмица на юни вечер си беше студено.
за студа потвърждавам,миналата година края на юни  бяхме на бунга Димови и си беше доста студено!!вечерно време не можеш да стойш по къс ръкав отвън !

# 445
Аз бих препоръчала Царево за май месец. Достатъчно на юг е, има чудесен детски кът в парка, дълга хубава алея покрай морето за разходки, лекар в градчето.

За Царево бих препоръчала Апартхотел Врис - удобни студиа и апартаменти с кухненски бокс, има място и за паркиране. Отоплението е на централна климатизация. Има и вътрешен басейн, който не съм ползвала и не знам дали е отопляем.

# 446
  • София
Как е плажа в Царево, аз нямам спомен. Имат ли хубав плаж... плавен.. без ями и да става за деца

# 447
В Царево плажът не е от най-хубавите. Цяло Царево се изсипва на Арапя или на Нестинарка.
Но градчето е много приятно за разходка

# 448
На централния плаж на Царево в морето е камънак и щипалки, но за лежане на плажа и зяпане на пейзажа става. Който иска по-хубав - Арапя и Нестинарка. Центърът е много приятен за разходка, Василико ми е твърде застроен.

# 449
  • В.Търново
А на мен Царево въобще не ми харесва. Имат един малък парк и това е.Супер скучно, няма живот там.Не харесвам и блъсканицата, но Царево е супер скучно място. Който обича спокойствието е за него. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт