На море в България 2021 г.

• 57 594
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Тоя спор е като онзи за БГ Черноморие и почивка в Гърция Simple Smile
Всеки преценява как ще почива, тук споделяме опит и мнение. Никой не казва, че еди-си-какво е правилно, а другото грешно.

# 421
100 лева за бира и цаца ми се вижда скъпо на мен. Но ако сте четири човека може. Сега сметнете колко са четири човека на ден в добор хотел ОИ. В пиков сезон над 600 лв на ден и...май пак толкова излиза. И то за Дюни, има доста по-скъпи хотели ОИ.

бира и картофи, беше нещото което ставаше за консумация.

В заведения излизаме с жената, съответно и сметката е за двама, като се стремим да пробваме нещо, което е в специалитетите на заведението. Средно 20-30лв е бутилка вино и по 20на лв основно, салата, две води и сами си можете да направите всъщност сметката.

Аз не споря кое е по-добро и двете хранения са добри, когато са КАЧЕСТВЕНИ. Проблемът е да намешиш това качествено нещо, независимо дали ще е ОИ или уютно място за вечеря извън комплексите.

# 422
  • София
Ох, току що през прозореца ми (в София) видях гларуси и вече така ми се ходи на море, че и на квартира при леля Гичка съм склонна да ида, само да съм до морето! Тия гларуси в София от година на година стават все повече и са като жива реклама, чувствам се като пале пред месарница. 😍
Съжалявам за спама, просто нямам търпение вече.

# 423
  • В.Търново
Белведере са увеличили срока за 30% отстъпка до 31 март. Дали да не изчакам до тогава, въпреки че потвърдих резервацията? Нали и без това не съм сигурна в датата.

Серенити са ми върнали имейл, предлагат ми само апартамент за 2 възрастни + 1 дете. За парк 1490лв, да море 1640лв.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 18:00 от Русалка_1

# 424
Ол или свободна?
В сезона или извън него?
В България, Гърция или Турция?

Всеки чете, пробва, преценява. И... добре, че не мислим еднакво всички!
Честита Баба Марта! ⚪🔴 Бъдете здрави!

# 425
  • Sofia
Хайде и от мен Честита Баба Марта! Живи и здрави, бели, и засмени, румени червени и малко по-добри. 🤗
За предстояшото лято, нека всеки намери най-доброто за себе си, независимо дали е ОИ, квартира, или малко семейно хотелче.

Весели почивки ви желая, на Covid-a да видим края! Качествена да ни е храната и по джоба да ни е цената! 😊

# 426
Еха, даже в рими! Благодаря за пожеланието, подобно на всички останали в темата!

# 427
  • София
Честита Баба Марта!
Няма смисъл от спорове. Чар си има във всяка почивка - от палатка до 5* хотел!

# 428
  • В.Търново
Възможно ли е вече Серенити да не разполагат със свободни студиа?

# 429
Да, напълно е възмажно. Студията в хотела не са много и бързо се изчерпват. След като не са ти дали оферта за студио, значи за твоят период няма свободни.

# 430
Ако апартаментите им се запълват по-трудно от студиата е напълно възможно да обявят студиата за запълнени, за да може да запълнят най-напред апартаментите. До лятото има твърде много време...

# 431
  • В.Търново
Ако апартаментите им се запълват по-трудно от студиата е напълно възможно да обявят студиата за запълнени, за да може да запълнят най-напред апартаментите. До лятото има твърде много време...
И аз това си помислих.

# 432
Ето малко инфо за тези, които ще разчитат на last minute.
https://m.24chasa.bg/novini/article/9564748

# 433
Ето малко инфо за тези, които ще разчитат на last minute.
https://m.24chasa.bg/novini/article/9564748

бла-бла-бла. Вместо да разтяга приказките, как ГрандХотелБанско е бил номиниран, да вземе да го посъвземе, че ще изпадне скоро съвсем от категоризацията си.

# 434
  • Велико Търново
Подкрепям Илит.
Почивката ми е почивка, ако мога цял ден да лежа на плажа и някой да ми носи контейлите и храната направо там, няма да си вдигна задника от шезлонга. Имам натоварено ежедневие, мъжа ми се спуква от работа, и когато сме на почивка буквално се размазваме. Сега на почивка с детето ще водим някой да ни помага, но пак ще се опитаме всичко да ни е максимално улеснено като удобства и изхранване. Имам лош опит от обикаляне в търсене на заведение на БГ море, докато харесаме, докато дойде сърдитата сервитьорка да вземе поръчката, докато дойде храната... и се стигне и до качеството на храната в заведения, които уж са претендирали за нещо, а всъщност са ми сервирали полуфабрикати и Менделеевата таблица тип Хепи.
Миналата година бяхме в Грифид, храната беше супер. Започвах да пия на бара от 10 😁 проблемът беше, че алкохолът бе с ниско качество и/ли доста разреден, за бирата дори не ми се говори. Но за целия ми престои там изхарчихме 5 лева за една плюшена играчка за детето и купувахме някакви палачинки от улицата на една разходка. Та не знам дали щяхме да сме спестили нещо, ако бяхме в хотел без изхранване, осигурен плаж и т.н.

Върнах се да видя дали не съм го писала аз.С разликата, че моите деца са големи и аз цял ден лежа, но и като бяха малки беше същото и всички аниматорки бяха почитателки на мъжа ми, защото го ожалваха, че е сам с две малки момиченца на море.

Общи условия

Активация на акаунт