Maria Galland

• 1 070
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,дами.Използвате ли и доволни ли сте от козметиката на Мария Галанд ? Ходили ли сте на терапия ? Виждате ли добър ефект върху кожата Ви,според нуждите ? Ще се радвам да
чуя вашите мнения.Висока класа козметика,предполагам че е една от най-добрите като заместител на интервенциите.Flowers Cherry Blossom

# 1
Няма козметика, която може да замени интервенциите.
Maria Galland не е по-различна от козметичните марки в този ценови клас (че и в значително по-ниския).
Нищо кой знае колко особено няма в нея, освен интересната история с привкус на легенда, която са съчинили около създаването и. Любопитен е въпросът как една балерина става такъв невероятен спец в козметичните формули Grinning
Имаме типичен пример на таргетиран маркетинг на козметична марка - създава се бранд с леко легендарен "ореол" (създателят винаги е специален - лекар, балерина, принц), избира се специализиран канал за разпространение - в случая това са козметични салони. В салоните обичат да работят с козметика, която не може да се купи другаде, защото е много "специална". Така и клиентките добиват самочувствието на специални Blush
Да погледнем обективно обаче - на сайтовете на марката (интернационалния и българския) липсва информация къде се произвеждат продуктите, техният състав (посочени са само основни съставки, но не пълният състав, което добрите марки правят отдавна), въобще цари една "тайнственост", обвита в красиви фрази.
Цените са височки, но няма как - маркетингът струва пари. Салоните получават много висок марж, несравним с този на магазините или аптеките. Така са мотивирани да поддържат мита за "изключителната" козметика.
Не казвам, че Maria Galland е лоша козметика, напротив - изглежда прилично. Със сигурност обаче не е суперспециална, нито изключителна. Със сигурност не може да конкурира ефекта от интервенциите.
И със сигурност е много надценена.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 13:25 от Vetrena

# 2
Няма козметика, която може да замени интервенциите.
Maria Galland не е по-различна от козметичните марки в този ценови клас (че и в значително по-ниския).
Нищо кой знае колко особено няма в нея, освен интересната история с привкус на легенда, която са съчинили около създаването и. Любопитен е въпросът как една балерина става такъв невероятен спец в козметичните формули Grinning
Имаме типичен пример на таргетиран маркетинг на козметична марка - създава се бранд с леко легендарен "ореол" (създателят винаги е специален - лекар, балерина, принц), избира се специализиран канал за разпространение - в случая това са козметични салони. В салоните обичат да работят с козметика, която не може да се купи другаде, защото е много "специална". Така и клиентките добиват самочувствието на специални Blush
Да погледнем обективно обаче - на сайтовете на марката (интернационалния и българския) липсва информация къде се произвеждат продуктите, техният състав (посочени са само основни съставки, но не пълният състав, което добрите марки правят отдавна), въобще цари една "тайнственост", обвита в красиви фрази.
Цените са височки, но няма как - маркетингът струва пари. Салоните получават много висок марж, несравним с този на магазините или аптеките. Така са мотивирани да поддържат мита за "изключителната" козметика.
Не казвам, че Maria Galland е лоша козметика, напротив - изглежда прилично. Със сигурност обаче не е суперспециална, нито изключителна. Със сигурност не може да конкурира ефекта от интервенциите.
И със сигурност е много надценена.

Напълно съм съгласна,но мисля че с правилният подбор на козметика + процедури,биха забавили времето с признаците на стареенето и несъвършенствата.Спор няма,че с интервециите по-добър ефект няма,но не винаги е дълготраен (лесно се разгражда,според организма),трудно е да се намери специалист и не винаги резултатите са опровергани и другото най-важно,трябват добри доходи и не всяка може да си го позволи!Вярвам,че на пазара има доста качествена козметика,по-лесно приложима и цената зависи от концентрацията,затова може би се струва така относително за Мария Галанд ? Все пак,ако сравним например с Виши,би имало голяма разлика със състоянието на кожата.Благодаря ви за мнението,все пак.
п.с годините не прощават Disappointed

# 3
  • Sofia
Аз съм ползвала козметика на тази марка и ми помогна много. ДОволна съм и не мисля, че маркетинга е повече от другите марки, важно за мен е, че имаше видим ефект.

Общи условия

Активация на акаунт