Естествено раждане в неделя, стана много бързо и от сряда сме си вкъщи и организираме някакъв режим. Като чета май всички имаме сходни нощи и сходно време за сън. Честито и на останалите нови мамчета. Всички бебета да са много здрави и колкото се може по-спокойни.
малко късно, но и аз да се похваля -на 20.01. в 4:52се роди нормално нашата малка Никол, 2,970кг. В 12:30 започнаха да ми изтичат водите и докато стигнем в болницата бях с 6 см разкритие, резнаха ме малко отдолу , ноо вс е ок като цяло. Не успяхме да се закърмим, понеже бебка беше на системи първата нощ заради повръщане ии май вече е късно да се случат нещата-тя все повече свиква с шишетата, пробвам я на гърда, но не може и да засуче или и не иска и се разстройва страшно. Някой др има ли такъв проблем и евентуално някакво решение-искаше ми се да се кърмим, но... 
Понеже коремчето ми е още доста голямо... В последните дни вече имах чувството, че ще си остана вечно дебела. Сега вярвам че с кърменето и недоспиването ще вляза доста бързо във форма. Препоръчани теми