Януарчета 2021 ❤️💙

• 25 911
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Ние не къпем бебето всеки ден.По- фрапантното е ,че и аз пропускам понякога.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 23:59 от NadyaDzh

# 586
Баткото го къпехме всеки ден от-до - така до 6 месец, когато започнахме да пропускаме главата. Сега, малката я къпем през ден, рядко през два, но дупето задължително се мие ежедневно.

# 587
Ugabuga, забавна сте доста 😁

Благодаря, и къпането на бебето ми е забавно, затова и го правя всеки ден.И да, помещението(банята) в която го къпем се отоплява,а на детето му е супер приятно и успокояващо от ден 1.

# 588
Само не разбрах защо се заяждате? Това си е вашия начин, моя е друг.

# 589
то май никой не разбра защо се заяжда, всеки се опита да се пошегува ....
ние къпем почти всеки ден , и заради едно раздразнение на кожата мием дупето на всяка смяна след ако, ( акото вече не е толкова често явление)
от няколко дни се натиска да спи орез деня  а през ноща ми изсъхва гърлото да викам " шшшшШШШШшшшш" да друсам, да галя 😂😂😂😂 и все пак срещу мен едни големи очи , а напоследък започна да вика и да се смее слвд като е викала та така в 4 сутринта мисля, че е ТОП  😂 похвалих се и аз

# 590
Bubka, и аз така с баткото ми беше дошло до гуша да Шъткам и открих невероятното приложение Baby sleep, с различни звуци, бял шум иииии заветното Шшшшшш. Направо се родих защото то си шъткаше вместо мен, месеци наред.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 21:12 от Мънчолина

# 591
Bubka, и аз така с баткото ми беше дошло до гуша да Шъткам и открих невероятното приложение Baby sleep, с различни звуци, бял шум иииии заветното Шшшшшш. Направо се родих защото то си шъткаше вместо мен, месеци наред.

вече го пробвам , за сега ме гледа умно , благодаря ще настоявам 😄👼🏻🙏🏻

# 592
У нас денонощно почти бучи приложението със сешоар. Понякога имам чувството, че оглушавам.
 И да се оплача. От днес градините не работят, та реших вчера  каката да иде у баба й да поиграе малко и хоп... От вчера пак хрема, гласа й хич го няма и май ми се вижда бяло налепче на гърлото 🤐😳 Естествено няма часове за лекар, та ще я пращам с баба й да чакат. Много ми е мъчно, че не мога аз да я заведа, но бебето няма кой да гледа - майка ми я е страх, била малка 😳😳

# 593
И у нас по едно време се чуваше постоянно сешоар или абсорбатора. И като ги изключа, продължавах да чувам бучене. Даже като вляза да се къпя излизах да видя спряла ли съм приложението, защото можех да се закълна, че чувам шум Joy
А от вчера май почна следващия скок на растежа при нас. Просто не спи нощем, дреме, ръкомаха и сумти. Добре, че само в тези дни е така..

# 594
и аз да се оплача ( до вчера се шегувах ) трети ден спи през деня 2 пъти по 2 часа и счед това - не , интересното е че към 1 през ноща яде с мъка за последно и после спира и да яде, днес заспа в 6 сутринта ( не съм лягала) а сега още спи. Гърдите ми ще се пръснат и вместо да спя с нея аз ставам да се цедя. Другото което ме притеснява е - до тук 9 часа пауза без храна, може би и повече ще станат.Не знам какво се случи, имаше си режим ,сега не знам как да го оправя-става по- зле.Да не би и тя да в в някаква криза🤷🏼♀ как ги изчислявате и това ли са симптомите, или пак колики?!?🤦🏼♀😭

# 595
В един сайт се изчислява, пусках линк по-назад. Но по принцип през тези скокове ядат повече.
Мен не ми е странно 9часа без ядене, моя също прави толкова. Понякога са 7,понякога 9ч. Нормално е за тази възраст вече. Даже мисля, че ако се будят умишлено нощем да ядат този навик ще им остане до много късно.
Аз съм кърмено бебе до почти 2г. и съм ядяла нощем през 2,3 часа. По-късно навика ми е останал и до училище все си будех майка ми да ми прави я леща, я боб по нощите Joy

# 596
Кихат ли още вашите бебчета. Нашата  до месец и нещо кихаше, знам че е нормално, но беше отшумяло това, а сега отново киха, 2-3 пъти наведнъж, дори и тази нощ докато спи. Как да разбера ако е болна, утре трябва да сме на ваксини...

# 597
И ние от четври дни правим пауза от 9 часа,вечер яде в 9 и сутринта чак в 5-6 часа,само на кърма сме все още.
Моята кокона като я разсъблеча и почва за киха.
А вашите бебчета въртят ли главичките вечер?Моята през ноща към 3-4 започва да си върти главичката на ляво на дясно , после през деня не го прави?!🤷♀Четох някакви неща за рахит ,та направо ми се изправи косата.Не се поти!🤔

# 598
Василиса и нашата се мята като луда докато спи, главата върти, шава с ръце с крака, издава си някакви звуци, но не се събужда. През деня не го прави докато спи. Иначе и моята иска да прави такива големи паузи без да суче, през ноща, мисля че вече е нормално, беше ми го казал педиатъра от болницата, но утре ще питам нашата да видим какво ще каже. Иначе и аз се цедя през ноща и определено ми се е увеличила кърмата.

# 599
Мами, как са вашите бебчета  с коликите.Тъкмо ни бяха отшумяли  и тази нощ от 4ч че чак до 10 адски плач.Като никога беше,чак за малко да отидем някъде по спешност, но мъжът ми е канското самообладание та се и изпокарахме.Сега му поразмина - на бебето.Ще ходим тази седмица и за ваксини, вие как преминахте през тях.Не видях някой да се е оплакал.Иначе за кихане си киха доста особено като го съблека.За рахит не четете, че е вярно  много плашешто, а и нали педиатърът си следи.

Общи условия

Активация на акаунт