Любители на Котки - Тема 155

• 29 583
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Има специални мокри кърпички за котки и кучета. Виждала съм ги в Джъмбо. Предполагам, че се продават и в зоо магазините.

# 691
Аз бърша с човешки - бебешки.
Сравнявала съм съставки и не виждам проблем ако са без ароматни масла. Моята я забърсвам с кърпичка ако е малко зацапано, но иначе мия и разресвам.

Днес бях до печката и Плъхчи се намести в скута ми, че даже ме изкъпа по носа и ръката. Гальовна е когато иска нещо 😺

# 692
Рядко се налага. Май ще карам за сега с тези. Не вярвам 1 път на десетина дни да е вредно и опасно. Ако се сетя ще питам ветеринаря като идем за втората ваксина в понеделник.

# 693
Да ви покажа моята кръщелница Опал

# 694
Има мокри кърпички специално за животни, но доста скъпо излизаха май, ако става дума за редовно ползване. Друг вариант е бебешките мокри кърпички, на които пише 99% вода. Аз съм ползвала тези на ДМ и Бебо, но има и други.

# 695
  • In the land of Never Never
С едно въпросче съм днес: на наш Иванчо понякога се налага да му бърша дупето. Бая е космат и това дава отражение понякога върху чистотата. Днес действах с бебешки мокри кърпички. Ама дали е подходящо? Имат някакъв аромат. Като за един път със сигурност нищо няма да му стане. Ама мога ли спокойно да действам с тия или нещо друго да мисля?
Аз ползвам бебешки sensitive и без парфюм. При Васко се налага всекидневно да ги ползвам. Тези, които са едновременно за кучета и котки, имат аромат, а само за котки са един вид, на много малко места ги има, и като цяло, излизат доста скъпо. С тези за бебета с чувствителна кожа, без парфюм, е най-добре.

# 696
  • София
Мислех си, че момчето е пораснало вече..., пък то- същото бебе си било 😻

# 697
  • София
Купувам или бебешки мокри кърпички или от Джъмбо, не сме имали проблем до сега. 72 бр. в Джъмбо са 2.99 лв.

# 698
  • София, Лагера
И моите са бебовци, все гледат да се заврани в нещо. Джинги ми сваля обикновено плюшения халат от закачалката и са намърдва в него. Мюсла намира найлонови пликчета, и аз не я знам как го прави!

Дупета не съм бърсала, не се е налаголо.

Като ви слушам / чета, не мога да се оплача от моите. Никога не драскат. Никога- ни на игра, ни на сериозно!
Джинга не обича да я гушкат, но като я вземем и мърка здраво, гуши се и й харесва. Но сама не се бута.
Мюсли е на настроения - призори идва и настава тормоз: хапе ми носа, ближе ме, целува не, напада по същия начив децаталлл

# 699
За мокрите кърпички да се изкажа- вадиш от кутията, минаваш ги през чешмата, изстискваш и бършеш дупе.

# 700
  • Варна
Серия Спящи от мен. Кетя се прави, че не обича Ленка, но спят винаги близо една до друга Laughing
Скрит текст:

# 701
Една разиграна Мая, навирила краци, която т. к. е "камуфлажна" трудно и се хващат позите. Където и да застане се слива с интериора. Хамелеонче. Joy

И като показах пухкаво дупе, аз Мая я подстригвам лекинко под опашката Joy, че инак се случва да се пооцапа и кърпичките не помагат като се овъртолят разни работи у таз къделка. Joy

# 702
Мислех си, че момчето е пораснало вече..., пък то- същото бебе си било 😻

Като моята Плъх е 😍

Като оставя някъде пликче и се намества, но режа дръжките, че тъпчето точно в тях си муши главата.

# 703

Вчера открих, че Зак слуша мантри. Бях си пуснала и се усетих по едно време, че. милия 40 мин седи в една отпусната поза с отворени очи и не. мърда, само ги върти и ме следи.

# 704
  • София
Чудя се дали нашият котарак няма скоро да се разгони? Харесал си е малката ми дъщеря и само да я види отива и почва да я хапе по ръката. Направих клипче, този път по случайност е с дълъг ръкав, обикновено по същият начин захапва кожата, издърпва я и я държи в зъбите си. И не иска да пусне по никакъв начин, както и се сърди ако го махнем. На никой друг не прави така, нито на мен и мъжът ми, нито на близначките.
Не успях да снимам от самото начало, това е вече към края.
Страх и Елена

Общи условия

Активация на акаунт