Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 306
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Аз от скоро му пера дрехите с нашия Ариел прах. На 3г е моя и след градинка винаги има по някое петно я се е хранил, я се е полял.

# 91
Това Сано от най_нисък клас на дпволно восока  цена. Четете началото на темата, за да знаете как да се спрвите с петната. Мисля, че България е единствената страна в Европа, в която хората перат дртските дрехи отделно от своите (сякаш не ги допират тези деца до себе си) и то със "специален" препарат, ама в същата перлня, в която перат собственото си бельо. Странни истории....

# 92
  • Велики Преслав
Аз ги перях отделто и в друга пералня. На програма която плакне 4 пъти.

# 93
Това Сано от най_нисък клас на дпволно восока  цена. Четете началото на темата, за да знаете как да се спрвите с петната. Мисля, че България е единствената страна в Европа, в която хората перат дртските дрехи отделно от своите (сякаш не ги допират тези деца до себе си) и то със "специален" препарат, ама в същата перлня, в която перат собственото си бельо. Странни истории....
Това Сано е нисък клас но не мога да кажа че е скъпо . На промоция е 14 лв за 90 пранета . А праха за бяло не е ли прекалено агресивен за новородено ?  Те добре се перат в една пералня , но поне не се киснат в една вода . Не е много хигиенично да пуснеш бебешки дрехи заедно със мръсни чорапи в едно пране .
Но всеки си има мнение .

# 94
  • пловдив
Здравейте.
Аз лично до към 2 г отделно съм прала детски дрехи ,но винаги за петна ползвам допълнително Вениш или спрея на ДМ за петна.За съжаление почти никога сериозни петна не съм успявала да премахна само с прах или гел.Ползвах Сано прах  и Тео бебе  гел основно.
Някъде бях чела ,че се препоръчват течни препарати за детското и съм го приела за истина и предимно такива съм ползвала.Сега разбирам ,че явно не е точно така.

# 95
  • Ст Загора
Има Омо бебешки прах. От Ариел съм виждала само течен.

# 96
  • на дъното
Кой точно като аромат ви допада повече от омекотителите на Sano?

# 97
За бебешките и детски дрешки - защо не ги третирате преди това с препарати за петна? Има вече изобилие на пазара, за различни петна. Когато внукът ми беше бебе, перяхме му дрешките с един прах ултрасензитив, от Лидл, много добър беше.

# 98
От няколко дни  ползвам тази добавка за петна и съм много доволна . Но за бебешки дрехи не мисля че става .
Взех я от Лидл на промоция за 4лв и 19 ст .

# 99
  • Велики Преслав
И аз мисля че не става.
  А какво мислите за използване на омекотител за бебешки дрехи. Аз мисля че е абсурдно.

# 100
Защо тогава произвеждат такива ?
Отделно кой вкъщи има възможност да закупи/постави втора пералня само за бебешкиъе дрехи ?
Ти просто имам обществена . За друг ае съмнявам .
И аз мисля че не става.
  А какво мислите за използване на омекотител за бебешки дрехи. Аз мисля че е абсурдно.

# 101
  • Велики Преслав
Aми има си малки автоматични перални, тогава бях в апартамент 90 квадрата,

# 102
Не трябва много да се впрягаме в супер хигиена относно бебето. Втора пералня.. Ние имаме една стара, но я ползваме за работните дрехи на мъжа ми 😁 силно замърсени там перем(когато си купихме новата тази старата не я хвърлихме). Но иначе само отделям бебешко то пране от нашето. После гладя с пара и така. Не че като го облека в праните и изгладени дрехи няма да се пльокне на земята. Вече ходи, лази, търкаля се, хапе си ръцете, играчките, стерилно няма нищо хаха. Не е имал проблем с кожата, не е чувствителна, така че смятам че е достатъчно да му пера дрехите в общатата пералня.

# 103
Не трябва много да се впрягаме в супер хигиена относно бебето. Втора пералня.. Ние имаме една стара, но я ползваме за работните дрехи на мъжа ми 😁 силно замърсени там перем(когато си купихме новата тази старата не я хвърлихме). Но иначе само отделям бебешко то пране от нашето. После гладя с пара и така. Не че като го облека в праните и изгладени дрехи няма да се пльокне на земята. Вече ходи, лази, търкаля се, хапе си ръцете, играчките, стерилно няма нищо хаха. Не е имал проблем с кожата, не е чувствителна, така че смятам че е достатъчно да му пера дрехите в общатата пералня.
И за мен втора пералня е излишна . Те повечето хора нямат място за отделна пералня и сушилня ами пък и втора пералня .......

# 104
  • Велики Преслав
А, всеки си има интереси. Това беше пералня с размери 67 св висока, 55 широка 55 дълбока.

Общи условия

Активация на акаунт