Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 399
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Г-н Василев, нямате равен, благодаря Ви... Чудя се дали има разлика в това дали завъртам селектора наляво, или надясно? Например, както е на снимката, снежинката ли е избраната програма, и какво ще стане, ако завъртя на другата страна, програмата с перцето, 30С? Не можах и да разбера кои са програмите са изплакване / центрофуга.

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 23:47 от stedra

# 271
  • Велики Преслав

В горната част това което съм оградил е указателя. Той показва коя програма е избрана.
   В долната част, от ляво е центрофуга, от дясно изплакване.
  Това е електронен програматор. Няма значение накъде го въртиш.

# 272
Как пускате допълнително изплакване? Имате го като опция ли? Или чакате да свърши пералнята и тогава пускате само изплакване и центрофуга?

# 273
Как пускате допълнително изплакване? Имате го като опция ли? Или чакате да свърши пералнята и тогава пускате само изплакване и центрофуга?

Аз го имам като опция към някои от програмите. Отделно си имам програма, която се води  за омекотител/изплакване, която ползвам за дрехите на малката (плюс допълнителното плакнене) .

# 274
  • Велики Преслав
Повечето го имат като опция и отделно. Защо

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 12:06 от Vasil Vasilev 676271

# 275
Имам опция с която мога да добавя най–много 3 допълнителни изплаквания . Имам и програма изплакване и центрофуга която е с 4 изплаквания и центрофуга .

# 276
Иска ми се да изплаквам бебешките дрешки допълнително. До сега не съм го правила. Чудя се прахта или гела се изпират по-добре от дрехата 🤔 Като чета назад оставам с впечатлението, че повече се предпочита прах, а не гел. И започнах да пера нашите дрехи с прах, без омекотител, след като правих почистване на пералнята. Преди това пак я бах чистила, но имаше неприятен лек мирис всеки път като вадя прането, на застояло, дори и след почистване. Сега ѝ сложих някакъв препарат за котлен камък ( в магазина ми го препоръчаха) и започнах да пера с прах и изчезна миризмата на застояло 😊

# 277
Иска ми се да изплаквам бебешките дрешки допълнително. До сега не съм го правила. Чудя се прахта или гела се изпират по-добре от дрехата 🤔 Като чета назад оставам с впечатлението, че повече се предпочита прах, а не гел. И започнах да пера нашите дрехи с прах, без омекотител, след като правих почистване на пералнята. Преди това пак я бах чистила, но имаше неприятен лек мирис всеки път като вадя прането, на застояло, дори и след почистване. Сега ѝ сложих някакъв препарат за котлен камък ( в магазина ми го препоръчаха) и започнах да пера с прах и изчезна миризмата на застояло 😊
Праха се изплаква по -добре.

# 278
Понеже не съм се заглежда Ла в бебешките прахове, та как ви се струва Персил сензитив за 18 пранета на цена 6,99лв.? Уж е на промоция, в Лили дрогерия.
За нас съм взела на Ариел, внос от Турция, бил универсален. Ето този:

# 279
  • оттам, откъдето започва България
Според мен този Ариел е за цветно пране. Thinking

# 280
Понеже не съм се заглежда Ла в бебешките прахове, та как ви се струва Персил сензитив за 18 пранета на цена 6,99лв.? Уж е на промоция, в Лили дрогерия.
За нас съм взела на Ариел, внос от Турция, бил универсален. Ето този:

Щом е универсален значи е за бяло . Тази цена на Персил е отлична . За по –сигурно качи тук състава .

# 281
  • Пловдив
Този Ариел е за цветно,пише си(за който разбира турски език-renklere özel-специално за цветни,renklere özel Arıel temızliği-чистотата на Ариел специално за цветни).

# 282
  • София
Точно същия бебешки Персил хвалих наскоро. Днес пак имах наакан пълен бебешки комплект дрехи от боди, през пижама до спален чувал. Всичко се изпра и няма и следа и то на 40 градуса. За сравнение със Сано Максима бебешкото ако не се изпира и остават петна.

# 283
  • София
Момичета и момчета, знам, че много е коментирано, но никога не ми е трябвала тази информация и не съм я запомнила.
Вълнен пуловер. Тънък. Искам да го извадя от пералята, както е влязъл, че е нов.
Имам Омо течен (от новия) и Коколино течен - с някой от двата мога ли да го пера? (имам прах за цветно на Ариел)
Ако не мога - с какъв препарат? (предпочитам да не купувам специален за 1 блуза, но....)
Никога не съм се занимавала с вълнени и капризни дрехи.

# 284
  • Ст Загора
Аз съм прала с течен и с прах вълната. Майка ми също, нищо й няма. Но тук ще ти казват колко са лоши Ензимите за вълната.. Да си купиш спец препарат.
Виж в твоите препарати има ли Ензими.

Сега пера с препарат за вълна за протокола.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 12:28 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт