Абонаментни кутии в България - Тема 14

• 47 868
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Мен ме интересува за каква възраст са. Сега ще поровя са видя.

# 541
  • София
Аз си поръчах още една февруарска кутия от You are worth it. 🙈 Пристрастих се към почистващото олио. И кремът за тяло много ми харесва. 🤪

# 542
  • Пловдив
Ако си с абонамент, си направи бюти профила и ще видиш препоръчаните за теб продукти. От готовите кутии имаше само един продукт за околоочен контур на българска марка и изглежда хубав откъм състав: https://pearlsbubbles.bg/bg/stik-za-okoloochen-kontur-sas-zeleno … e-shipka-i-q10-56
BelleBox: Най-луксозната ни кутия. Ever.
Лимитираната "Doctors Formula x BelleBox" включва 4 продукта на стойност 824 лв.
Kоличествата са ограничени.
Твоя само за 65 лв. https://bellebox.bg/products/bellebox-x-doctors-formula
Ох на косъм съм да я поръчам и тази кутия, обаче имам толкова много козметика вече...

# 543
Аз си поръчах още една февруарска кутия от You are worth it. 🙈 Пристрастих се към почистващото олио. И кремът за тяло много ми харесва. 🤪
А мартенската кога трябва да пристигне?

# 544
Олга, мислех че е видно съдържанието на Nailbox.
Лак, кокосово масло, олио за кутикули, спа чорапки, крем за ръце и тяло, още един крем на кучио (той се повтаря от други кутии), стикери за нокти. Имам и мартеничка+семена за ягоди, но те вероятно не са част от кутията, а допълнение за 1 март.

# 545
Олга, мислех че е видно съдържанието на Nailbox.
Лак, кокосово масло, олио за кутикули, спа чорапки, крем за ръце и тяло, още един крем на кучио (той се повтаря от други кутии), стикери за нокти. Имам и мартеничка+семена за ягоди, но те вероятно не са част от кутията, а допълнение за 1 март.
Точно кремът на Кучио не бях разпознала. Той за какво и колко мл е? Мислите ли, че кутията си струва?

# 546
https://victoriastyle-shop.com/produkt/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC- … 113-%D0%B3%D1%80/
20 гр е мострата. Дали си струва не мога да кажа, защото не я купувам от нужда 😉

# 547
Дали са толкова добри продуктите на Doctors Formula? Въпросните изкушения имат много малко оставени коментари /и то все положителни с по 5 звездички/ - дневния крем 19 отзива, серума едва 4, маската с 2 гласа и ампулите САМО 1?!??? Защо нещо не ми вдъхват доверие, че ще се справят с това което обещават?
Това ме отказа да ги поръчам, но поръчах кутията на Saff.
И ако още малко гледам тази тема във форума, то или ще се разоря или ще напусна темата..... мммм Марвито наближава, MFB й се чудя още.

# 548
За малко да се изкуша и аз, но отворих сайта на doctors formula и промоцията 3 продукта за 30£ вместо 300£ нещо ме отказа.
От къде ги измислят тия оферти.. не вярвам в тях Grinning
Чакам Марви също другиден

# 549
Момичета, може ли да споделите промоционален код за "Pick and dazzle" за специалната осмомартенска кутия, ако имате?
П.С. Поднових си абонамента към тях за три месеца, заради еднодневната промоция, която направиха (третата кутия безплатно). Поръчвала съм от тях и преди и съм много доволна като цяло.

# 550
Аз на Кибрит и тази с 9-те продукта сигурно цяла година ще ги ползвам. Прибавени към моите нямат изхабяване. Някой отдавна минаха 12 месеца.... А не мога да се въздържа да не ги отворя. Сега ако прибавя и Марви съвсем ще прилея..

# 551
  • Варна
Момичета, може ли да споделите промоционален код за "Pick and dazzle" за специалната осмомартенска кутия, ако имате?
П.С. Поднових си абонамента към тях за три месеца, заради еднодневната промоция, която направиха (третата кутия безплатно). Поръчвала съм от тях и преди и съм много доволна като цяло.
Промо кода е 5 и важи за поръчка на 2 кутии и е валиден до 3 март включително. В предишен пост съм качила скрийншот с подробно описание за условията на промоцията. Спестяваш 5лв. от втората кутия май.
kashmir, какво толкова му харесахте на това масло? Какви други подобни продукти си пробвала от този тип? 50мл. за такъв продукт, на мен ми се вижда травъл р-р, като знам на какви цени и какво количество се продават балсами и олиа в корейските сайтове като кокос.бг

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 04:18 от Bistra Kostadinova

# 552
  • София
Премахва грима идеално, дори спиралата и после оставя пристрастявящо ухание на (не точно) мед. Не е травъл сайт, пъшноразмерен е. За едно почистване отиват 2 помпички.  Според мен е икономичен.

Аз харесвам подобен тип продукти.  Например на Clarins съм ползвала такъв или на DHC олиото. И на още една марка имах скоро в бурквнче,  но не ми идва наум името.

# 553
  • Варна
Аз също имам един продукт ойл ту милк на Диор и съм много доволна от него,адски икономичен наистина.
Иначе се чудя дали да поръчам гуд бокс сега или да чакам да разкрият продукт,макар че пише че са ограничени бройки.Чудя се какво ли ще има,така са го написали ,че не само козметични продукти с кафе,а и нещо за пиене вероятно,а аз не пия кафе вече 3 месеца.....Подозренията ми са за боди лосиона с кафе ,който го имаше преди време и до там.....

# 554
  • Варна
Качвам снимките на продуктите и описанието от BelleBox в скрит текст
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт