🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 096
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 975
Майко, не вярвам, че това е син на академик.
Вчера ми беше симпатичен, но дървен този, днес мнението ми се затвърди.
Тежка вечеря, теста, мас, никак не ми е по вкуса. Пръжки ненавиждам. Ужасна вечеря, бих дала 3.

# 976
Еейми,за т"ва ви е тегаво😄Не че не се е случвало на всеки,ама едва ли ще си го признае..😁
Сериозно,орязаха пояека с глупави претенции Абсолютно сигурна съм,че следващите вечери ще бъдат посредствени

# 977
  • софия
Да питам и аз де ги тез къдрави прасета? Може ли от някъде да се купи месо да се опита?

# 978
  • София
Прея все повече ме дразни. Май ще измести Пресиан от челното място.
Точнова това очаквах от Веско, не съм учуден. Според мен сготви вкусно, а това е най-важното. Но пък наистина егати и ''подносите'' а презентирането бе шок и ужас. Не е за чак толкова ниски оценки, но и няма как да е претендент за челото. Златната среда някъде. Тази тройка от Манчев обаче бе прекалена. Този сезон Манчев е най-зле, не знам дали е от годинките или нещо друго има, но регрсът във всяко едно отношение е осезателен.

# 979
Прея все повече ме дразни. Май ще измести Пресиан от челното място.
Персиан, Персиан... И аз го бърках с Пресиан. Иначе като си пусна как пее, чак кучето започва да вие https://www.youtube.com/watch?v=CVYU7fsd4RQ

# 980
  • София
Вечерята беше хубава - оригинална, нестандартна - тип каубойска. Храната беше вкусна 😋 Презентацията - е, нямаше плейтване, но си беше точна за полуполевите условия. За мен минусът беше липсата на вино 😉

# 981
Да, не е като "лъскавото" готвене на Малкоданска!

# 982
Иначе като си пусна как пее, чак кучето започва да вие https://www.youtube.com/watch?v=CVYU7fsd4RQ
😂
Няма да го пусна, че нашият е такъв певец, веднага ще се включи!

# 983
  • Sofia
Докато гледах днешния епизод се чудех кой повече ме дразни - Прея или Манчев. Даже модерният Филип Тотю беше една идея по-приемлив. И за виното беше прав. Гергана е много приятна жена, ненатрапчива, нежна. Рут трябва да смени пуловерите, изглежда ужасно едра в горната част. Вечерята - според разбиранията на домакина. Аз на студ не търпя, останалото няма да ме впечатли. Масата, храната, презентацията - всичко си беше според разбиранията на Веселин. Показа ни, че качествената храна/продукти за него са най-важни.

# 984
  • София
Пишман счетоводителя Персиан (щото съм сто процента убеден, че не разбира бъкел от счетоводство) с тези мустаци ми прилича на един от певците на Il Volo.

# 985
Да не обиждаме страхотните тенори от Il Volo. Персиан не може един верен тон да изкара, дори в студиен запис. А визуално, не знам.. не споря. Във видеоклипа от 2008 г. без брада и мустаци, направо няма нищо общо със сега

# 986
Рут има голям бюст и... така ни стоят на нас пуловерите. Аз затова имам само 2...
Не им беше студено, без връхни дрехи бяха. Газовите печки топлят, а и помещението не е открито. Те топлят на открито, а какво остава под покрив.

# 987
  • Sofia
За студа имах предвид помещението, в което готви. Пара излизаше, докато говореха. Не бих могла нищо да сготвя, ако ми е студено. Не търпя и да нямам наблизо течаща топла вода. Иначе всичко останало си кореспондираше и с домакина, и с обстановката. Месото наистина изглеждаше много вкусно. Прея винаги ли е цвилила така или отскоро го прави? Ужасен навик да завършва всяко изречение по този начин.

# 988
Веско ги посрещна в конна база Ел Пасо. Точно до конюшната е и къщата. Хубаво е. Намира се след Железница към Алино.

# 989
И аз до сега не съм ходила на палатка. А по популярните екопътеки за щастие се срещат химия тоалетни (обикновено покрай паркингите).

Общи условия

Активация на акаунт