🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 178
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 260
Весо я похвали за рибата тон и каза, че в България не е ял по-вкусна.
Е добре де, как ще се облечеш в тон с дамаската на кухненските столове?!

# 1 261
  • София
Учудва ме целият този негативизъм към Прея 😀

На мен ми харесва менюто, старае се момичето, интересни неща поднася, изглежда вкусно всичко.

# 1 262
Вярно, че се постара, но мърляво. Струва ми се, че храната е много. То само колко соса направи.

# 1 263
Аз се потрисам от син и зелен лак изобщо... Извинявам се на почитателките на такива цветове за маникюр, но само те са достатъчни ръцете да не ми изглеждат добре.

# 1 264
Абе не знам за Рут, но Гунчева как влажно гледа Весо, милата 😜

# 1 265
Ейй, много хубава презентация.
Не знам за Гергана и Рут, ама май бг мама точи лиги по Весо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 266
Хм, според мен се представи по-добре от предишните пъти. А и забелязах, че действително е с по-хубава фигура.

А като малки всички ядяхме маргарин (поне от моите познати). Не го харесвам изобщо като вкус, но беше популярен.
Никой не ме е бил в детската, не помня да са били някого; харесвах храната, вкъщи също имам метални купички. Не че са ми най- любими, но имам. Те се продават на много места, не са нещо от миналото.

П.п. имаше един единствен инцидент с по-агресивна учителка и след първата й такава проява родителите направиха скандал и я уволниха. В най-обикновена детска градина.

П.п.2. за мен парапланеристът е по-досаден и от Персиян. Не са ми интересни нещата, които приказва от началото на седмицата, историята с кучетата ме отврати. Външно не ми харесва. Персиян пък тази вечер си мълчи и изобщо не е досаден.

# 1 267
Какво му е пък мечтаното на тоя Весо, та да го изпиват с погледи жените, както ви се струва - да, има живи очи, остри, но нито е снажен, нито е красавец... С тоя пуловер все едно в хижа ще вечеря.

# 1 268
  • в резерват
Плея се скъса да плейтва, сърчва,  сърфва, търфва. презентира. Малеее, очаквам и някоя емотиконка да изкочи от някъде

за зеленото сирене

Скрит текст:
По стечение на обстоятелствата съм яла от него доста пъти . Според мен сиренето не е на изчезване, имат си достатъчно количества, почти в промишлени количества, просто маркетинг трик е , да изглежда почти недосегаемо от обикновеният потребител, за да оправдае цената си. Последно беше сложено и върху една пица , на поредният бг шампион по пицеправене, ако има такава дума. Наскоро и един от известните бг готвачи  също беше започнал малко производство, поръчвала съм си и от него, в пъти вкусово е по-добро е от това, което  е от Черен вит. И двете имат много дълбок и силен вкус. Зреят при определени условия, за да се получи този специфичен цвят на плесента. Ароматът е уникален. . На мен лично ми харесва много. Не му правя реклама.

# 1 269
  • Далечният изток
Абе не знам за Рут, но Гунчева как влажно гледа Весо, милата 😜
Ама как ги забелязвате тея работи?! Smile

Хареса ми представянето на Прея. Тя си ме дразни от първия ден като поведение, но с готвенето се справи добре.
Всъщност не можах да разбера какво загори във фурната?

# 1 270
На мен ми харесва Весо, интересен е, екстремен, ненапудрен - различен от познатата маса. Паралел с харесваният ютюбър Слави - ми Славито ми е като консервирана лелка, сравнен с този вълк единак 😜😆.
Предполагам другите жени същото му харесват.
Забелязвам аз, наблюдателна съм много.

П.п. загори ягоди с розова вода и захар във фурната

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 20:59 от Tess d`Urberville

# 1 271
Аз нямам абсолютно никакъв интерес към спорта и спортистите. Бих платила един път за тандемен полет с парапланер и това е.
Това не означава, че харесвам мъже като смотания юпи Слави.

# 1 272
Някой ял ли е риба тон филе,хубаво ли е?

Да, супер е... Има ги на консерви във всеки супермаркет, лично аз обичам риба тон на филе, не толкова на късчета. Гледам с 40 мин. закъснение, така че... после ще чета останалите коментари

# 1 273
  • София
Е, това в консервите няма обща на вкус с другия тон.
Аз лично много го обичам суров, както го предлагат в суши ресторантите, само е маринован и е на хапки.

# 1 274
  • Велико Търново
Рут за Прея - "когато я видях за първи път, тя беше мъничка (!), аз ѝ бях ментор". А разликата им е само 4 години, прозвуча като за поне 10.

Общи условия

Активация на акаунт