🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 172
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 290
  • в резерват

Арбанашка кокона,а можеш ли да кажеш откъде може да си купим това сирене?

Предлагат предимно в ресторантите. И го презентират като чудо невиждано. Например в Хемингуей в Пловдив, в София, ако не се лъжа в Космос и подобни от този вид.   Колко невиждано, щом го има и в една семпла квартална пицарийка в Търново - Наполи на Картала

Иначе в страницата на шеф Петров може и онлайн.

# 1 291
Какво му е пък мечтаното на тоя Весо, та да го изпиват с погледи жените, както ви се струва - да, има живи очи, остри, но нито е снажен, нито е красавец... С тоя пуловер все едно в хижа ще вечеря.
На мен пък ми е неприятен, дървен, така си представям Алфред от Емил от Льонеберя, дето щеше да се жени за Лина. Joy
Прея този път беше на светлинни години от предните готвения, макар, че аз не харесвам многокомпонентни чинии, сто мазни соса и т.н., но определено се постара, а десертът панакота ми е любим. Предполагам нейният е бил вкусен. През годините тя успя да надскочи произход, визия, мърляво готвене и се издигна доста над нивото си. Като певица не я познавам, но щом е известна явно е добра.

# 1 292
  • ВАРНА
Май няма значение,какво се готви в Черешката на тортата.От значение е само,дали чичо Манчо е "преточен" предната вечер.

# 1 293
Филето от риба тон е много добро, не е мазно и стои плътно и наяжда. Готви се малко защото иначе става сухо на подметка. В МЕТРО продават, пакетирани индивидуално парчета.

# 1 294
Много добре се справи и Прея,браво. Можеше да не пече ягодите,а само да клокнат на котлона,ама екшън да има.Не ми хареса ,че постоянно си пипаше плитките.
Рут излъчваше завист докато се храни,приятно ме изненада,че не отне точка с някой измислен довод.

# 1 295

Рут излъчваше завист докато се храни,приятно ме изненада,че не отне точка с някой измислен довод.
Да, и аз го забелязах, беше присвила устни... но евала оцени с десетка.

# 1 296
Рут с тънките си устни и студени очи си изглежда доста завистлива,  но може и да се лъжа. Все пак Прея пък бе другата крайност, супер екзалтирана и пренавита.  Като подскачащите кученца на батерии по панаирите. Дори, когато Рут се опитваше да отговори на въпроса на Весо, домакинята я прекъсваше подскачайки досадно от стола си я с някое междуметие, я с уточняващото  "Да, точно!", в преки че тя първа имаше шанса да отговори.

# 1 297
  • София
Много добре се представи Прейчето, макар че беше малко прекалено / нямаше акцент, както каза и Манчев/. Гостите се впечатлиха, дори и “естетът” 😉. И се забавляваха наистина. 😂
Въобще, групата е приятна и си паснаха 😁. Гери се забавляваше като малко дете - много лъчезарна жена! 😂

# 1 298
  • София
ПРЕЯ

Черешката на тортата (11.02.2021)
Сезон 14 Епизод 29

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 1 299
Манчо, Манчооо, изложи се. Сори, но не беше за 10 Прея. И това плейтване като пльокно....Иначе се стара, стара, та се престара. Момчето предната вечер ми хареса повече.

# 1 300

Сезон 14 Епизод 29

Искам само да попитам (нека не прозвучи като заяждане, просто ми е интересно) защо се прави това допълнително качване? Нали епизодите се качват и в Нова плей и във ВиБокс? В смисъл... не е ли доста труд и поне според мен... голяма играчка да се качват и на още едно място? Нова си ги качват в Nova play, БТВ си качват нещата в bTV Plus. Просто  питам

# 1 301
Те някои от това предаване на 25 г. изглеждат като 40 години -  пък Гергна Гунчева на 36 г. изглежда на 18 г. с тяло убиец и на 18 годишни пък е майка на две деца и не кифлее - бачка си стабилно.

Факт. Няма чупки, кифлеене, лигавене, не е надменна. Прегледах и профилите и в соц. Мрежите, няма гологъзене, дупене, duckface-ове и тн.

Мъжът и обаче ми е крайно несимпатичен.

Иначе добра вечеря на Прея.

# 1 302
Скрит текст:

Сезон 14 Епизод 29
Искам само да попитам (нека не прозвучи като заяждане, просто ми е интересно) защо се прави това допълнително качване? Нали епизодите се качват и в Нова плей и във ВиБокс? В смисъл... не е ли доста труд и поне според мен... голяма играчка да се качват и на още едно място? Нова си ги качват в Nova play, БТВ си качват нещата в bTV Plus. Просто  питам
Защото от някои държави не може да се гледа нито Нова плей, нито Ви  Бокс.
Mari_ Mar, огромно благодаря за линковете, които постваш, не само в тази тема. Hug Flowers Hibiscus

# 1 303
А, в смисъл... заради чужбина, ок.
И аз благодаря.

# 1 304
  • София
Освен това са и без реклами 😉.
Mari_Mar e съкровище! 😘

Общи условия

Активация на акаунт