Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 296
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Плевен / София
Серкан удари дъното......Тази серия няма да я гледам никога повече....предостатъчно ми беше....

# 316
До този момент бях относително спокойна, но това преля чашата!
Вече наистина имам нужда да сис ипя нещо силно!
Ох, бе Серкан, ох!

# 317
Ама как така и предложи? Защо?
Така ще си нареди мислите ли мисли?

# 318
  • София
Еда ше замине за Италия...

# 319
Мооооля?!! Серкан ми идва да го набия през екрана .. чавка му е изпила мозъка на този! Как .. ау не .. ядосана съм..

100% залагам, че ще си спомни всичко на сватбата и ще остави русата перушина..аааа RageRageRageMisc GunMisc GunMisc GunMisc GunFlushed Тъпанар.. Dizzy FaceTriumphTriumphTriumph

# 320
Нали гледаме романтична комедия.....  къде е .... ?

# 321
Това трябва да е шега, аз ако съм на Еда не бих простила.

# 322
Аз си мълчах, ама на тая пернатата така ѝ светнаха очите, все едно спечели от лотарията... Тежък епизод. Утре ще пиша на дълго и широко защо ме нямаше дълго време и само ви следях.

# 323
Тия сценаристи откачиха ли

# 324
  • Монтана
Сега разбрахме защо Керем нарече Серкан задник!!!!...
Аз нямам думи! На мястото на Еда ще го убия!

# 325
  • София
Не знам Еда как ще му прости, но аз никога няма. Не съм сигурна, че искам Еда да се връща при него. Знам, че сме ромком. Че той ще се влюби пак в нея и ще си я спомни, но... прекалено много я нарани. Не мисля, че има жена, способна да прости всички обиди и грешки на Серкан, с памет или без. Дотук бях аз със Серкан Болат. Оттук нататък ще гледам само заради Еда. И честно ви казвам, няма да се разочаровам, ако на финала я омъжат за друг. Серкан, прав ти път с избраницата ти! Един за друг сте си, лика-прилика!

# 326
Да ви кажа, почвам да мисля....
Серкан ще си спомни скоро за нея, Селин скоро ще я няма, но Еда трябва да има повод да му се сърди доста време за да има сериал. Какъв по-добър повод от това унижение, което така ни вдигна кръвното....Rage

# 327
Сигурно съм луда ,но на мен ми беше смешно 🤣Серкан ,гледайки Еда заекваше по същия начин ,по който заеква Керем ,когато говори за Ханде.

# 328
  • София
Еда ше замине за Италия...

Непременно трябва да замине, този Серкан Болат не заслужава нашата Еда Йълдаз! Да си се женят със Селин и да си се радват взаимно! А за Еда ако обичат сценаристите да вкарат някой нов герой, достатъчно умен, чаровен, харизматичен, че тя да се влюби в него!

P.S. Написала съм почти същото като Бърборанка! Няма как да отмъстим ние на Серкан Болат, ще трябва да се надяваме Еда да го направи! но си права, аз лично никога ни бих простила такова публично унижение! Пред семейството, приятелите и колегите, тези които само преди два месеца бяха на тяхната нереализирана сватба, той прави предложение на Селин!

# 329
Като го чух какво каза и в първия момент бях - да беше умрял в катастрофата...
Ама Еда не засшужава това, разбирам, че той не го прави умишлено, но после нд заслужава да му се прощава...
Вярно, че може на сватбата да му светне лампата...

Сезария, когато Еда го целуна и показаха Селин, аз бях ей така - показах среден пръст на екрана за Селин и извиках Ха, така 😆
Ама после тъпия Болат ме поля със студена вода..

Общи условия

Активация на акаунт