Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 19 805
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Добро утроо , къзлар ! Как сте набрали само ! Дори не отразихте леекото покачване на рейтинга и в социалните мрежи . Явно серията снощи си е свършила работа . Не ме мразете  ,моля ви .
    Сега ще обявят сватба след 2 месеца и Еда ще подпише договор с Дениз да раздели пилето и робота . Болатчо ще получава проблясъци ,ще започне да се вслушва ,пилето ще стане неспокойно ,Дениз ще и размъти ума малко и хайде пак ще сме романтична комедия.
    А ние от кой отбор ще сме 😊

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 11:35 от Sezariya

# 571
  • Кърджали
Сириус си избра мястото

Скрит текст:
Мело: Според мен г-жа Айдан ще те защити. Мъжете слушат майките си.
Джерен: Да видим дали новият Серкан ще слуша
Еда:  Това не е нов Серкан. Старият Серкан е. Даже по-лош и от преди.Ъпдейтнат  робот. Ледник.Стена. Момчето ми
Мело: Сириус..Добре дошъл
Ердем: Сириус малко ме поразходи.Много силно куче.
Серкан: Сириус! Момчето ми!Момчето ми, ела, ела…Какво става.Липсвах ли ти? Много ми липсваше. Хайде, ела, да си идем вкъщи.
Еда: Сириус! Сириус няма намерение да идва с теб.Докато те нямаше, аз го гледах. Свикна с мен.
Серкан: Два месеца?Аз и като съм ходил на почивка, съм оставял Сириус за два месеца.Не се тревожи, мое куче е от години.
Еда: Тогава ще се научиш да не оставяш от сега нататък. Казвам ти че свикна с мен.
Серкан: Нямам и такова намерение.
Еда: Личи си къде иска. За твое съжаление.
Серкан: Личи си къде искал? Да…
Селин: Може ли да продължите с това после. Защото сега трябва да се подготвим за пресконференцията.
Серкан: Добре, права си…
Еда: Момчето ми…

Мари, това последното беше нелеп опит за шега Simple Smile   
Наистина темата е малко песимистично настроена от вчера. И преди е била така... Така че ще дойде и оптимизъм. Пък и в крайна сметка е просто един филм. И преди сме се ядосвали на Серкан, ядосвахме се на Еда, ядосвахме се на Айше, на новите сценаристи. В момент на емоции се ядосвахме на всеки и то всеки път с идеята че това няма прощаване Simple Smile

За това кой спомен ще се прояви пръв : предполагам спомена от годежа. Не напразно са тези мъгляви проблясъци. Онези, които изучават мозъка, казват чечовек забравя отзад напред - първо най-новите спомени, но си спомня първо първите си спомени. Явно чувствата на Серкан са се зародили тогава /то си личеше, гледаше я като хипнотизиран/, затова и първо предполагам ще си спомни точно това.
Другият вариант е отнякъде да чуе песента ... Тя го побъркваше, защото я свързваше с нея.

Сватба няма да има. Може да вървят към сватба с пилето, но някъде по средата на този път Селин ще остане сама... Защото единственото оръжие в момента и е липсата на спомени у Серкан. А Серкан ще започне да си спомня някои неща и тези неща няма да пасват с това, което му говори тя. Да в началото може да се съмнява и в спомените си /защото е истина, че човек не може да разчита на спомените си, понякога се изкривяват в зависимост от това какво искамме да си спомним или какво ни казват че трябва да си спомним/, но колкото повече неща започне да си спомня, толкова повече парчетата от пъзела в главата на Серкан ще започнат да се напасват. И после ще се чуди как да спечели отново доверието и сърцето на момичето, което винаги печели сърцето му.... Само дето този път той нарани много...

# 572
Аз също мисля че жълтата рокля ще е началото на отрезвяването, а после книгата за Малкия принц и хвърления пръстен от Еда. Нали той го избра за нея. А може би ще се появи лудия принц да я ухажва, спомняте си колко полудя тогава.

# 573
  • Пришълец
Вероятно ще си спомни нещо около годежа, а преди годежа пък беше избора на пръстена под формата на цвете Wink Еда му го връща в следващия епизод и може тогава той да получи леки проблясъци, знам ли... Тя със самото си присъствие ще го подтикне да си спомни, всичко наоколо е свързано с нея.

# 574
От сета:

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 12:08 от mi_si

# 575
  • София
Привет момичета. Най-накрая ви догоних. Прочетох всичко и всички.
Много неприятна серия е била снощи. Каква ли болка е преживяла Еда. Донякъде не мога да мразя Серкан. Това е мозък. Той дори не го осъзнава.
Аз ако съм на мястото на Еда няма да си тръгна от фирмата, колкото и да ме боли. Ще превъзмогна всичко и нарочно ще стоя за да попреча на Селин да си изиграе картите. И когато успея да се преборя с нея и да направя така, че Серкан да си спомни коя съм, точно тогва ще изчезна. Нека него го боли сърцето. Нека се гърчи той в безисходица, как да ме върне. Доста ще се наложи да се бори за мен.
Но така разсъждавам аз. Не знам сценаристите какво са намислили. Продължавам да вярвам, че ще се опитат да извъртят нещата. Все пак нали е ромком.

# 576
Да, аз съм съгласна за Серкан - че това е той преди Еда, преди да осъзнае, че е влюбен в нея и преди да приеме тази любов.

За потвърждение имаме еп. 1:
1) Грубото отношение на Серкан към колегите. Серкан уволни Лейля без да му мигне окото, обвинявайки я за резила с белезниците и излзагацията в университета - без тя реално да е виновна за това. Той сам си беше виновен, че не знае за стипендиите...
2) Еда даде описание на Серкан: "лош, страшен, привлекателен, безчувствен, безсъвестен, безсърдечен човек".Weary

В еп. 2 Еда каза, че се страхува от него: "Сгодявам се за Серкан Болат. Непознат мъж ме въвлеже в живота си и ме влачи в него. Страхувам се от него. Никога не знам какво мисли или какво иска. Който се приближи - страда."Fearful
А преди вечерята с лелята каза: Еда: Какво ще направиш,? Ще ме уволниш ли? Годеницата ти?!.. Смешното е, че си толкова груб човек, че никой няма да се изненада, ако ме уволниш." (т.е. старият Серкан би уволнил годеницата си, за дето ще го води на вечеря, когато той има работа в офиса Frowning)

Досега, видяхме, на няколко пъти и Серкан уплашен от любовта и в предишни епизоди.

Т.е. предложението снощи, което Серкан отправи към Селин беше защитна реакция (вярно тотално несправедлива, но не е единствената) Thinking
Такава имахме след годежа в еп. 3 - когато Серкан беше груб към Еда и много я нарани, крещейки й, че се опитва да се сближи с него и искрещя да не се надява, че между тях може да има нещо.
Еда: Защо се държиш така грубо с мен?
Серкан: Нищо не ти дължа, разбра ли? Защото си твърде близка с мен, разбра ли? А на мен това не ми харесва! Какво може да има между нас Еда?... Слушай вчерашният човек... аз не съм той! Разбра ли?! Разбра ли?! Затова те моля не прекрачвай границите на договора! И не забравяй, че това е само игра! No Mouth
Подобна нелогична реакция имахме и в еп. 7. Когато той пак и се разкрещя за дизайна - нелогична, несправедлива, обиди я, унижи я, злепоставия я.... - тогава Айдан му каза, че е тотално неджентълменска, и че не трябва да се държи така с една жена - но Серкан не помни този поучителен разговор. Tired Face

И забележете, Серкан на няколко пъти беше груб с Еда, и я унижи в началото, въпреки, че Еда имаше защитна клауза в договора. А сега нямат договор, няма я и защитната клауза:
Еп. 2: Еда: Има нещо, което искам да добавя. Няма да ме обиждаш. Ти си такъв... студен, безчувствен, безжалостен човек... няма да ме обиждаш, няма да ме унижаваш пред хората. Няма да ме нараняваш. Persevere
Серкан подписа договора, но на няколко пъти не можа да спази тази клауза.... Triumph Какво очакваме от него сега? ...
Та той е старият робот..... и освен това е предубеден към Еда, смята я за манипулаторка - как бихме могли да очакваме да се съобрази с чувствата на Еда - като той на първо място не смята, че любовта съществува и на второ място не вярва на нито една дума или жест на Еда.

(Когато Еда припадна - да, Серкан се изненада. Но не се довери на сърцето, а на разума и веднага изплуваха в съзнанието му думите на Селин за Еда - която описа Еда като манипулаторка - и вероятно е решил, че припадъкът е престорен, игра, манипулация...) Sad

Трябва му време да опознае Еда - да си изгради наново представата за нея.

# 577
Добър ден в неделя...както знаете не съм сладкодумнаи по чаршафите,но имам въпросителни......как така никой не се допита до психолог....как така Айдан приема Селини всичко случващо се около синът и....как така никой,ама никой не скръцна на Селин и Серкан и да го попитат пред СЕЛИН ,а спомня ли си как го измами с акциите и я изхвърли от живота си...е щом Серкан предлага брак на Селин то очаквайте,че са имали секс и тя ще е бременна /повръща ми се от това развитие/..значи Селин /не и помня реалното има/ остава безработна и с може би някакви връзки е успяла пак да я върнат в сериала,за да не умре от глад и известност и ето ви сега развитиети на сериала...азз отдавна не го следя,а съм само на фрагове и четене...весел ден...

# 578
Еди-коя си@!?, въпроси много, отговор един- филм да става.

# 579
  • София
Значи какво? Все пак годеж ще имаме, така ли? Ако Серкан сложи пръстен на ръката на Селин и носи годежен пръстен от нея... приключвам с тази мелодрама. За мен голямата любов приключва тук и няма как да ми я пресъздадат отново. Няма да гледам измишльотини. С право бях спряла да гледам турски сериали. Нашият ми беше върнал надеждата, че комшиите могат да направят нещо ново, различно, модерно, западно, уви... излъгала съм се!

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 13:07 от Бърборанка с розови очила

# 580
  • Плевен / София
Значи какво? Все пак годеж ще имаме, така ли? Ако Серкан сложи пръстен на ръката на Селин и носи годежен прсътен от нея... приключвам с тази мелодрама. За мен голямата любов приключва тук и няма как да ми я пресъздадат отново. Няма да гледам измишльотини. С право бях спряла да гледам турски сериали. Нашият ми беше върнал надеждата, че комшиите могат да направят нещо ново, различно, модерно, западно, уви... излъгала съм се!
Ако има и халка....😡

# 581
  • Кърджали
Еда преживява нервен срив

Скрит текст:
Еда: Трябва да говорим!
Серкан: Г-це Еда, добре да говорим, но утре в офиса. Защо додохте в дома ми?
Еда: Не, няма да чакам утре.Не може да говорим в офиса.Серкан, трябва да говорим!
Серкан: Какво ще говорим, какво още ще говорим, не разбирам.
Еда: Има много неща за които да говорим.Серкан, това за което ще говорим е нашата любов, това което изживяхме, какво ни очаква да изживеем, мечтите ни.
Серкан: Няма такова нещо, Еда!Разбираш ли, не знам как да ти го обясня. Не помня нищо. А след като не го помня, няма го за мен. Еда, моля те , утре…
Еда: Кой е този човек?Кой е той? Серкан, кой е това тогава?Кое това, кой е?Кой е този човек тогава?
Серкан: Не съм аз.Този човек за когото говориш не съм аз.Ясно ли е? Не помня този човек, не съм аз.Аз съм това, което помня. И сега този човек не съществува.
Еда: Моля те, не прави така.
Серкан: Моля те, опитай да ме разбереш.Моля те! Вземи, снимката в ръцете ти. Да , Селин ми разказа. Дошла и и си ме целунала на една пресконференция.Това го знам, защото Селин ми го разказа. Но погледни ме, колко напрегнат изглеждам.
Еда: Напрегнат си, разбира се, че си напрегнат. И аз бях.Защото не се познавахме. Не знаехме какво ни срещна, какво ще изживеем.
Серкан: Защото…
Еда: Страхувахме се
Серкан: Няма такова нещо като какво ще преживеем, какво ни очаква в бъдещето вече..
Еда: Тогава това какво е? Погледни , погледни колко си влюбен в мен. Погледни
Серкан: Не съм влюбен
Еда: Серкан, погледни ме! Аз съм, аз! Еда!Серкан, аз те познавам  много добре. Знам какво е истина и какво е лъжа.Моля те, погледни ги!
Серкан: Не ме познаваш.
Еда: Виж, тази прегръдка е истинска, тази целувка е истинска!Моля те, това щастие беше истинско.
Серкан: Не.Не е истина. Аз не съм онзи човек. Ти познаваш онзи човек от снимките, не този човек. Сега го има този човек.
Еда: Добре, тогава ги скъсай. Скъсай ги и ги изхвърли!Или недей ти, дай ги на Селин, тя да ги скъса! Както те е изтрила от миналото ти, така да изхвърли и тях.Да те изтрие напълно от живота ти.
Серкан: Еда…
Еда: Селин беше тук, нали, тук беше нали?
Серкан: Успокой се! Успокой се
Еда: Какво, тя получи най- накрая каквото искаше
Серкан: Успокой се…Успокой се..Първо се успокой

Никога няма да си спомни за мен

Скрит текст:
Мело:  Сириус, кога ли баща ти ще си спомни за майка ти?Хм, какво ще кажеш. Тръгваш.. Добре,тръгвай тогава. Како Айфер, дали може да има дело за попечителство върху животно?Защото трябва да вземем това сладко нещо от онзи зет –робот. Оп, како Айфер, на теб говоря!Унесла си се нещо, да те измъквам ли от там…
Айфер: Трябва
Мело: Какво става?
Айфер: Мело, трябва да ти кажа нещо.
Мело: Кажи
Айфер: Така
Мело: А, Дада…Хайде, кажи че имаш добри новини…
Еда: Не си ме спомня. Мело, Серкан не си спомня за мен.Няма и да си ме спомни.
Мело: Как така, чакай, успокой се, ела..Седни
Еда: Няма да сядам.

Енгин: Серкан! Боже, чакай че вратата щеше да остане в ръцете ми. Какво става, братле, извика ме посред нощите?Опааа, какво е ставало тук, прилича на бойно поле?
Серкан: Да, така е.Еда, тази Еда, която обожавате, го направи…
Енгин: Един момент, братле, тука спри за малко. Тоест, ние сме свидетели на всичко, пред нас го изживяхте.И ти много я обичаше. Отделно, момичето два месеца е съсипано. Права е да се ядосва.
Серкан: Не си спомням. Енгин, не си спомням.Снимките, това което тя ми разказва, това което вие ми разказвате, нищо не ми говори…
Енгин: Братле, ами Селин? Тя означава ли нещо…
Серкан: Енгин, не помня цяла една година.Разбираш ли? Баща ми е напуснал майка ми. Майка ми, която не можеше да излиза навън, сега излиза.Акциите на холдинга са в собственост на друг.Ти си се оженил за Пъръл.Всичко, което знам и помня, за един момент се оказа променено.
Енгин: Ами, погледнато от твоята гледна точка и ти си прав.
Серкан: Затова, Селин..Селин е единственото нещо, което не е променено.Тя е същата. А аз съм в онзи момент.Аз не съм това…
Енгин: И това е така, Серкан, ама..

Еда: Стоеше срещу мен като стена! Като стена! Сякаш говорих на стената.Гледаше ме като робот.Още по- зле е, по – студен и от преди.
Мело: Сякаш можеше да е по- зле.
Еда: Лельо, дали зад тази катастрофа се крие някакъв план?
Айфер: Не, какви ги говориш?
Еда: Да се е изплашил от брака, да е избягал, да е искал да мине време.Може да е избягал, да се е уплашил от това да се ожени.
Мело: Дада, извини ме, но ще се намеся.Добре, вече не го обичам зетя,  ядосана съм му, но пък тука вече не преувеличаваш ли? Как ти хрумна?
Еда: Мело, може би предпочитам да е така. Де да беше така. Да съжаляваше, и за това да се държи така…Но като е така, аз се чувства зле..
Айфер: Еда..
Дениз: Еда, виж, докато те чаках, говорих с приятел, който е лекар.Да се измъкне само с такава малка загуба на памет, според него е цяло чудо. Да пази Бог, можело е да бъде по-зле…Можело е да загуби умението да говори.
Еда: Да пази Бог…
Айфер: Жив е, мисли така..Моля те
Еда: Добре, а аз какво да правя, Дениз? Какво да правя? Пред очите ми, любимият ми мъж се отдалечава от мен.Какво да правя? Не мога да се примиря с това, няма да се примиря..
Мело: Добре, Дада, хайде вече малко да се поуспокоиш, моля те успокой се.Добре не се примирявай, но не страдай толкова. Моля те, имай търпение.
Еда: Няма да си спомни.Никога няма да си спомни. Искам да остана сама…
Годеж ще има. Иначе ще е прекалено лесно да се съберат. Една серия тичане по петите и и си я върнал обратно. Пък Селин напразно би пътя от Дания. Но до сватба няма да се стигне.
Изчакайте, да видите серията с превод. Не че ще реабилитира в момента Серкан в очите ви, но де факто до последно той не искаше да нарани Еда. До последно обясняваше че не помни, че всичко е толкова променено и объркано за него, че не знае кое какво. Че се опитва да разбере, но иска и него да го разберат в момента.Беше студен, но не и груб. Иначе си беше ледник... Виж, последната сцена беше груба, но както някой писа по-назад, да ме извини че не помня кой, това беше негова защитна реакция, а защитните реакции на Серкан винаги са били такива едни - глупави и самонараняващи.

# 582
Здравейте в неделя, май Серкан ще започне наистина да се сеща от жълтата рокля. Това беше първото, което от части си спомни в този епизод, а в следващия Еда ще е с тази рокля пак. Тогава ще се сети изцяло се надявам..
Селин много бързо ми падна в очите, тя сякаш е обсебена от него, иначе не си обяснявам поведението, което има дори към Пъръл, която винаги е била до нея. Не разбирам и как Серкан може да вижда, че момичето пред него страда и вижда снимките, на които изглеждат толкова щастливи и продължава да вярва на Селин, та чак брак предлага.
Не знам вие как мислите, обаче според мен държането на Серкан към нея когато си спомни ще е доста по-невъздържано отколкото беше дори, когато се разкри инцидента с родителите на Еда.
Айфер е като ученичка за първи път влюбена, криеща се от родителите си.. не се държи като силната жена, отгледала Еда без ничия помощ.
А Еда.. това момиче е толкова издръжливо. Силна, бореща се за любовта си. Но толкова страда, че ми иде да набия Робот Болат. Ханде прекрасно пресъздаде емоциите в цялата серия. Тя си беше нейната от начало до край.

Редактирам се: Сега я е пуснала Неслихан, любовта побеждавала казва, да видим кога.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 12:51 от hopexx

# 583
Добър дееен. Отдавна не се бях разписвала тук, хем детокс, хем нямаше и с какво да се оплача/похваля. Имам да гледам 2 епизода, пропуснах предпоследният и този преди него. Много се чудех дали да споделя тук или не, но още миналата седмица след финала бях готова да зарежа всичко и да продължа, когато всичко е наред и са вече заедно... Дойде ми в повече и в личен план, и драмата в последните епизоди. Ясно ми е, че за да се задържим трябва да се вкарат интересни неща, но сякаш на мен ми дойде повече драма, та ние все пак сме в ром-ком жанра. Оставям този въпрос на страна и ще пристъпя към епизода от снощи.

Определено не ми хареса държанието на Серкан, изпуснала съм първите муните, когато е цепил дърва и са си гушкали със Селин. Не можех да повярвам на края. От двата фрага не издадоха почти нищо, което беше хубаво, но както бях писала снощи, епизодът беше много тежък, имаше си силните и слабите моменти. Тук таме пуснах сълза. Трябваше да преспя и да премисля нещата. 1 седмица бях се ядосала от епизод 28 и сега пак ще мисля цяла седмица какво са замислили за юбилейнния епизод.
Първата ми реакция от предния финал беше "кой по дяволите ще тръгне в деня на сватбата си да лети по работа"... Преглътнах го, писах си с чужденките, масово решиха да се отказват да гледат и аз, но нали съм зодия близнаци и другата половинка (любопитната) надделя... Стигнахме до вчера, стоях 2 часа да изгледам всичко. Искам да ви кажа, че не се ядосах толкова на Серкан, дали че ми е слабост и аз не знам. Нещата, които върши сега са непростими, но ако погледна от другата страна, че Селинката му е напълнила главата с глупости напълно му влизам в положение и е нормално така да се държи с Еда. Но въобще не си мислите, че ще мине така лесно и няма повече да го защитавам. Силен епизод за героинята на Ханде, хич не е лесно да се играят такива драматични сцени, цял епизод да ревеш... Преди да легна си викам, защо пък да не ги изиграе накрая Серкан всички и това да е игра, загубил си е паметта, но после си е спомнил и нарочно ги изпробва, все пак бабата остави акциите на Еда, а и Серкан гони последните епизоди постоянно Еда, аз все съм смятала, че е нейно време да го гони повече и да видим силната й воля и любов. (да не ми е достатъчна, малко съм ненаситна Grinning) Тук идва и друг проблем, ако толкова, я е обичал защо ще й го причини това? Е тук не знам какво да кажа, това беше една супер импулсивна мисъл и не съм я развивала, чак сега философствах над нея. Като заключение мога да кажа, че само следващият епизод ще покаже какво ще стане. Grinning

Стига съм писала хаотични глупости. Този месец ще почивам и повече се надявам да се включва. Още малко ми остава да ми свърши търпението и наистина да се откажа. (то аз колко пъти се отказвам, имаше една приказка бившите винаги се връщат, та и аз така със сериала, имаме някаква странна връзка Grinning) Не ми обръщайте внимание.
Скрит текст:
Да ви се похваля, чакам последна оценка от една дисциплина, стига да не е ниска оценка, най-вероятно ще пропусна сесия, понеже съм си покрила всички оценки, за да ме оформят за семестъра. Почерпете се, да ви стане по-сладък деня и да не се ядосвате от вчерашния епизод
Спокоен неделен ден и до скоро! Gift Heart

# 584
  • Кърджали
Неслихан е писала в Туитър - "Да ме извиняват всички, ама това беше серията на Ханде. Нямаше слаб момент"

Общи условия

Активация на акаунт