Отговори
# 480
Явно ще се успокояваме с лимони....само да не си направят накрая лимонада с нас🍋🍋😆

Миси, Kissing Heart

Нещо забавно: феновете са се примирили, че това ще са ни снимките от предстоящия епизод Sweat Smile

Заради ”лимонотерапията”, за която ни беше загатнато в първия фраг и за която знаем от предишни епизоди Stuck Out Tongue Winking Eye

# 481
В събота всички се нареждаме пред екраните с лимони и вода, терапия срещу стреса, който ни очаква 😀🍋 Никакво вино и шоколад 🍫🍷

# 482
Добро утро от сторито на Ханде

май е нова

# 483
В събота се очертава да сме на годеж ....

... затова предлагам нещо с по-висок градус Wink Stuck Out Tongue Winking Eye

Ново от Ханде:

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 10:07 от mi_si

# 484
Миси, добра идея, нали пак присъстват лимони 🍋😀 Да вземат да дадат и на Серко малко текила, може да се опомни.

# 485
Магийке, на нашия да вземат да му направят от чая, с вълшебните билки Wink ... на майка му помогна, като нищо и на него ще му се отрази добре Wink
Миси, добра идея, нали пак присъстват лимони 🍋😀 Да вземат да дадат и на Серко малко текила, може да се опомни.

# 486
# 487
Рано през деня да се говори за алкохол - любимото ми 😆
Добър ден.
Аз в събота съм на супа.

Вие сте на текила 😏

# 488
  • София
Е не така ,не чакайте в събота само лимон,колелото се върти ,може още тази събота да се смени и то в най -важния момент заСелин и Серкан,а главни наблюдаващи са Еда и Дениз.Малко хубави емоции и за нас.

# 489
Предизвикахте ме да пиша сутринта, въпреки че времето ми е оскъдно.
                                                 За алкохола и се сетих: Срещат се двама големи пияници в 6.30ч сутринта и е
                                                 голям студ. Единия пита другия: "Да пийнем по една бира?" Другия го погледнал
                                                 и отговорил: "Да пия бира в 6ч сутринта ? Можеееее" Пийнете Момичета, но за
                                                 Серкан задължително лимон. Дано се осефери.
                                                 Хубав и успешен слънчев ден.

# 490
Аз си пуснах да видя първият припадък на Еда в ръцете на Серкан - в края на еп. 3 и го сравних с този в еп.29. И в 29 еп. Серкан ми се струва по-дръпнат, по-студен.... все едно принуден да я хване.
Със Селин едни такива несъпричастни, дръпнати. Докато всички останали се втурнаха към Еда притеснени да помогнат.

Докато в еп. 3 беше един такъв загрижен, обезпокоен, че после на лекар звъня, и на плуване убеди да ходи.

Но пък от друга страна, той я вижда за пръв път, може би си мисли, че се преструва, че е постановка... в еп. 2 когато Еда заспа в чинията по време на вечерята с лелята, той си помисли точно че Еда се преструва - не можа да повярва и докато се опитваше да я свести дори коментира, че няма такава болест и гледаше с недоумение Еда и Айфер и не можеше да повярвя на очите и ушите си.

Т.е. май не можем да го съдим сурово, за това, че беше неприятно изненадан от припадъка на Еда и принуден без да иска да я хване, защото тя просто се срути пред него.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 11:06 от kukli4ka456

# 491
  • София
Гюнайдън, къзлар! 🍀

С втори фраг или без, по-важното е да има епизод в събота. А какво са ни подготвили сценаристите... скоро ще разберем. Аз не очаквам толкова бързо да изгрее слънцето на нашата улица, по-скоро очаквам още мрачни дни. Примирила съм се. Но отмъщението е сладко. Така че след няколко епизода нещата ще се обърнат и тогава ще гледаме с удовлетворение. Мислете за тези дни! 🤘🏼🤘🏼🤘🏼

Относно годежа, отново гледам с положителна нагласа, дори с насмешка. 😉

# 492
От Гамзе

# 493
Ох, не ми харесва, че няма фраг. Това потвърждава съмненията ми, че преработват епизода. Не ми харесва да променят сериала според фенските нагласи и то така на крак. Кой знае какъв стррс е това за екипа. Феновете трябва да приемем, че не ние измисляме сериала. Що глъч отнесе последния епизод, но трябва да признаем, че отдавна сериала не ни е вълнувал така и сега чакаме трепетно (кой от яд, кой от интерес) новата серия.
И бременна Селин не искам обаче. Не, че някой е давал индикации, че кокошката мъти, това май за сега са само фенски страхове. Искрено се надявам да е така. Но това ще е още нещо, което никак не се връзва нито с романтиката, нито с комедията. Ок, да са заедно, да се сгодяват, да ни къса нервите перушината, но всякакви инфикации за близост между нея и Серкан са пагубни за магията на любовта на ЕдСер. А и една истинска бременност променя коренно ситуацията. Еда няма да се бори за Серкан при положение, че друга жена чака дете от него, няма да иска да раздели бъдещите родители. А да седи и да гледа как се вълнуват и подготвят вместу да си стегне куфара с флип-флопс и да отиде на по-хубаво място, направо е малоумно.
Ще гледам каквото са ни надробили, но наистина, моля ви, сценаристи, имайте малко здрав разум и не съсипвайте малкото останала надежда за нашата звездичка, и не омаскарявайте и нейния образ!

Хубав ден на всички (особено на сценаристите, дано слънцето им донрсе просветление Wink )!

# 494
Цитат
Някой знае ли какво символизират тези звънци - символ на града Мардин ли са, нещо мардинско ли са?
Или имат друга символика?

Направиха ни впечатление, когато се появи Семиха. И аз тогава реших, че е свързанно с това, че иска да командва и очаквах Семиха да звъни със звънчето и нейната асистентка да тича след нея... но нищо такова не се случи, те си бяха декорация.

Ама предполагам, че щом точно такава декорация използват за Еда сигурно има някакво значение?

Скрит текст:
В Игра на тронове, в сезон 8, еп 5 беше озаглавн The Bells - там когато камбаните зазвучаха Денерис полудя и изгори столицата и уби много невинни хора - звънците си бяха символ на смърт/огън и кръв.

Сега изключвам тези звънци на масата пред Еда да са свързани със смърт - защото в крайна сметка Серкан се появи жив и здрав. Ама сигурно имат някакво значение.

В българският фолклор с чанове и звънци кукерите гонят злите сили.... Може би в турският фолклор звънците имат няква символика?
Кукличке, камбанките, както правилно си насочила, са езически символ. Използват се и от мюсюлманските народи. Тук са в съчетание с трон, а самите те са три и са подредени в триъгълник. Те си останаха част от "декорация", но наистина имаха за цел да покажат кой командва в холдинга. Престолът е символ на авторитет и превъзходство, триъгълникът от камбанки е символ на земното начало, а също и на единството на минало - настояще - бъдеще, а самата камбанка е свързана със звука, с Божественото слово, което събира, напомня, говори. Семиха се представи като своеобразно минаре с атрибутите на властта, което призовава с човешки глас. Е, не й се вързаха в офиса, гледаха я насмешливо на престола, Еда й се противопостави и ... сценаристите изнесоха трона, а по-късно и Семиха. Явно вече бяха решили, че появата й е необходима, за да се сдобие с акциите Еда с оглед бъдещите им планове. В тая връзка и аз мисля, че Семиха няма връзка с катастрофата на Серкан. А и самолетът е паднал, в него има пилот, обслужващ персонал, не вярвам Семиха да тръгне на подобно престъпление. И за два месеца вероятно е разследвано, щом като всички са убедени, че катастрофата е произшествие, не престъпление.

Общи условия

Активация на акаунт