Отговори
# 600
  • София
Бразилките да не бъркат екранната партньорка на Керем - Еда с житейската?
Ако има бременни то по-скоро това може да е Еда!

Да видим как стои Ханде до другите нейни партньори. Става дума за подходяща двойка като външна визия.

На мен много ми харесваше с Бурак Дениз в "Любовта не разбира от думи". Много си подхождаха. Разбира се не съм забелязала да са били чак такива "много добри приятели", но пък бяха много добри колеги. Добре изглеждаха като двойка. Много сладък сериал.

С Бурра Гюлсой в "Азизе" сякаш не си подхождаха визуално. Не оспорвам в никакъв случай невероятните качества на Бурра. Просто не стояха някак като двойка.

С Толгахан в "Черната перла" бяха доста подходяща двойка.

Но така, както стои до Керем не може и сравнение да става.

И не само на екрана, те са прекрасни и като двойка в реала. Вярвам, че и те го осъзнават.

# 601
  • Кърджали
Не е от апартамента. Друго е, може би вилата от 10ти епизод...
Селин гледам много тъжно тъжно гледа как Серкан и Еда си говорят...Не злорадствам /да бе да/ но на какво се надяваше.
Този фраг явно ще е галещият душата

# 602
С каква цел се правят нови профили в туитър? За рекорд?
Може да има сблъсък между Селин и Пърл? Дано Пърл им се озъби малко какво й мълчи на тая?

Ще видим много неща май в събота?

Дано Серкан започне да да си спомня нещо? Да стане по интересен сериал не само да не помни нищо. Той усеща нещо затова сърцето му бие като лудо когато е до Еда.

# 603
# 604
# 605
Там където е с костюм, мисля че е от апартамента му.
Не знам тези сладурчета Ханде и Керем дали са влюбени, но половината свят е влюбен в тях! ❤️❤️❤️❤️❤️
Аз ката ги видя заедно и пред очите ми изниква тази картина. Черното и бялото преплетени в едно!

# 606
# 607
Кой каза, че Еда и Дениз ще се сгодят?

# 608
На нашият май започна да му светла лампичката..

Селинката с кой говори по телефона ?

# 609
  • Плевен / София
Серкан си спомни" Мразя те Серкан Болат"
Знаех си, че тази " амнезия" не е много естествена.

# 610
Според мен и жълтата рокля ще си спомни, защото гледа като попарен 😀

# 611
  • Кърджали
Еда: Добре момичета, край.Щом Серкан ме е забравил и аз ще го изтрия и забравя вече
Еда: Принцесата се събуди от съня си, вече Серкан, не се тревожи
Серкан: Стига си хвърляла, какво правиш ?
Дениз: Когато си изкарала някой от мислите си ако спокойно можеш да допуснеш друг, ето тогава си забравила
Еда: Мразя те, Серкан Болат
Серкан: Чувствата ни са взаимни, госпожице
Джерен: Целият ти проблем е че не разбираш нищо.Не мислиш за никой. Държиш се сякаш света се върти около теб, но и ние си имаме живот
Селин: Веднага отиваш в къщата на Серкан и правиш каквото ти кажа, ясно ли е
Серкан: Селин, искам да сложиш това
Еда: Днес ми направи изненада и ми предложи брак.

# 612
В тоя сериал тия годежи... за нищо ги нямат.
И Серкан супер неуважително към Селината "сложи това (пръстена)" хахаха кокошката това заслужава.

# 613
  • Плевен / София
Браво...с неговите камъни, по неговата глава. Браво Еда...Джерен също си има проблеми, но Еда е погълната от своята болка...Как да знае, че Ферит е прецакал отново нещата между тях.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт