Шеф, мултиварка или както ние го наричаме КУКЪР - Тема 7

• 74 949
  • 800
  •   1
Отговори
# 255
Ако не вземеш макси то по-малкия не побира една пица за печене. Т.е. диаметър. Останалото е ок според мен.

# 256
Диаметрите на купите на двата модела са абсолютно еднакви. Разликата е във височината на купата. Аз съм с малкия и съм много доволна.

# 257
  • Terra incognita
Да и аз видях, че разликата е във височината и функциите. Аз съм се насочила към 7 в 1, т.е. има основните функции, другите не мисля, че бих ги ползвала (подквасване на мляко, изсушаване и т.н.)
Ок, благодаря, вземам го 😄

# 258
не знаех че са еднакви диаметрите

# 259
Тая нинджа има ли функция поетапно готвене и въобще има ли мултикукър с такава?

# 260
  • Terra incognita
Какво се има предвид под поетапно готвене? Слагаш първо едни продукти, после отваряш и прибавяш други? Честно казано не знам, а и аз искам да сложа всичко наведнъж и да не се занимавам.
Знам само, че като си сготвил например месо на бавно готвене или под налягане, след това можеш да го запечеш.
Тази нинджа, специално, има следните функции:
Еър фрайър, печене, бавно готвене, готвене под налягане, сотиране, грил,готвене на пара.
Устройват ме идеално.

# 261
Нинджата е страхотна. Единствения минус е, че трудно й се почиства капака с реотан. Иначе няма как да има поетапно готвене, ако ще се готви под налягане. Ако не готвиш под налягане, тогава по всяко време можеш да си добавяш продукти.

# 262
Не се изразих правилно, не искам да добавям продукти, а с едно първоначално настройване да задам първо варене 20 и после запичане 10 мин примерно, такива неща.

# 263
Не, не можете. За другите мултикукъри не знам, за Нинджа не може.

# 264
Инстант пот също не може да готви по този начин. Най-малкото за запичане трябва да се смени капака.

# 265
  • Terra incognita
Аз го поръчах, ще дойде другата седмица и ще докладвам. Само се чудя с какво да го сефтосам?

# 266
С воден тест:)

# 267
Не се изразих правилно, не искам да добавям продукти, а с едно първоначално настройване да задам първо варене 20 и после запичане 10 мин примерно, такива неща.
Може, как да не може? Може да задушаваш, а после да запечеш, ако искаш. Можеш да използваш всички програми както искаш комбинирани. Но свършва едната - пускаш другата. От една седмица я имам и съм правала цяло пиле-под налягане, а след това запечено. Прясно зеле, супа, кюфтета със сос, пекох баница, пекох шницели и пилешки хапки. Май само бавното готвене не съм пробвала. Разликата в Нинджите е в броя на програмите - голямата има дехидрататор и още една.

# 268

gretacvetina, въпроса беше да се настрои с едно първоначално настройване, да извърши две неща. Ясно е, че като свърши едното ръчно можеш да си пуснеш другата функция, но се питаше друго. Примерно сега правя пълнени чушки. Пуснала съм ги 10 мин под налягане и чакам да свършат, за да сменя капака и да пусна 15 мин да се запекат и са готови.

# 269
това , което последователно може е като свършат минутите под налягане да държи топло ... т.е. парата лека-полека излиза, но яденето стои топло докато изключиш.
друго последователно за сега не съм открила.

Общи условия

Активация на акаунт