Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 34 841
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Яз пък се чудя, коя ще роди първа Зорница или Кая?
Ох, уби ме! 😂😂😂

# 526
  • Русе
Според мен най-добре Жоузеф да покаже видеото на Борис. В крайна сметка Борис най-добре ще знае как да го закопае. Време му е на Фотев да го надхитрят. Не ми се вярва да е случат нещата толкова бързо и лесно, но все пак Тасев трябва да знае за записа.

И аз така мисля, но не - той отиде при Не не ва. Тя пък, въпреки загрижеността си към Нора, го посъветва да си мълчи.
Много тъпо с това блъсване на Врабчев от Пенев. Все се надявах да спре, а да го блъсне друг. Накрая мисля, че ще си признае.
За Кая беше предвидимо. Сега ХХ ще реагира зле, тя ще се зачуди за аборт, той ще размисли и ще се сдобрят.
В тази болница всички забременяват случайно.
Сцената на Марио с Мазов ми хареса.

# 527
  • Разпиляна във въображението
Аз в един момент си помислих, че всичко може просто да е в главата на Пенев и да няма нищо такова като блъсване на Врабчев, но то се оказа отново просто това, което дават - блъска най-добрия си приятел. Иначе играта на актьора бе добра. След това не гледах много , освен засичането на сцени с Марио и чат пак още нещо кратко. Дразни ме сериала и не мога да го издържам, но ще поглеждам до края.

# 528
Моски, то точно, че ако кажат, че е рискова бременността й, тя изобщо не трябва да е дори в болницата, а в семейното гнездо и да пази яйчицето Grinning

Злати, така е, сценаристите толкова време се изнежиха с един уролог да има в болницата, че сега като са двама и не знаят какво да ги правят Joy

Алмаджи, е колко отдавна да се е случило, предвид движението на времето в последния и настоящия сезон да е минал месец най-много от заминаването на Алекс, та тъкмо да има съмнения чие е бебето. Grinning

# 529
  • София
Аз гледам по корема на Зорница 😂

# 530
В тая болница има повече препикани тестове за бременност, отколкото излекувани пациенти.
 Банално е вече. Всяка двойка, която заформиха да има драма с бременност.

# 531
Дръжте се ! Краят е близо , ще издържим на този "интелектуален" шедьовър Joy
Този сезон просто отказвам да се нервирам и да мрънкам Beers !

# 532
Оййй,ще решават дали да задържат бебето или не,а днес Димова ще се пробва на Марио,дали ще продължат с клишето и Зорница да види нещата или Поли за по - сигурно 😂
https://nova.bg/accents/view/2021/03/10/318681/%D1%89%D0%B5-%D0% … 1%81%D0%B8%D1%8F/

# 533
Ако чуя за 389-ти път речта на Зорница за абортите и нещастието след това, ще се гръмна, обещавам Joy

Майче, то ако няма да види никой как Димова налита на Марио, язък за целия зор Grinning

# 534
  • София
Добре де, не ви ли е жал за Димова? От цялата болница да налети баш на най-големия пън (казвам го с най-голямата ми любов към образа на Марио) в болницата, за когото съществува единствено Зорница. Горката Димова, каквото и да направи все е в издънка. Simple Smile

# 535
Роси, аз още в началото като видях опита за целувка, казах, че ми е жал, че баш на него ще налети. Има да страда повече, отколкото от гадното отношение на Пенев Grinning

Но пък ми харесва как сценаристите ни въведоха плавно в нещата, ние само ги плюем, обаче ето, това беше хубаво - Марио се върна, в случай, че някой е забравил, че е мега свестен, ни показват в сцената с Мазов как проявява съчувствие и разбиране, за да може днес като се отнесе човешки с Димова, всички да са си спомнили, че той по принцип си е такъв Grinning
Вчера беше много готино, като Романова му вика - много ни липсваше и той - кое, усмивката ми? Joy

# 536
  • София
Ако чуя за 389-ти път речта на Зорница за абортите и нещастието след това, ще се гръмна, обещавам Joy

Майче, то ако няма да види никой как Димова налита на Марио, язък за целия зор Grinning

Joy Joy Mosquita, знаем, че Зорница не е ревнива, но прословутите хормони ща я докарат до истерия Joy
А най-голямата клюкарка напоследък се е бъгнала -/изтърва за Врабчо и Ради / -  тотал щета  Stuck Out Tongue Winking Eye

А, Роси,  не се знае Wink... Досега не се е появявала такава красавица

# 537
  • Разпиляна във въображението
Хич не ми е жал за Димова. Отива на ново място, издига се заради името си, дръвчи се на всички, с изключение на Директора, а и налита на лекар, който познава от часове/ден/два. А и актрисата, за мен, играе ужасно. Давай, Марио!

# 538
  • София
Аз нещо май съм пропуснала. На кого е налетяла Димова?

# 539
Аз нещо май съм пропуснала. На кого е налетяла Димова?
Довечера ще налита на Марио. Знаем, понеже го писаха в анонса вчера и понеже преди началото имаше кадри как тя тръгва да го целува. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт