Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 114 437
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 680
И аз купих поп чокс за 6 лв само да съм в играта ....
От Либрес си поръчах СОС крем за акне,чакам го да видим детето ще го хареса ли и едно масло за тяло .
Някой има ли впечатления за продуктите  ?

# 1 681
Мишел 21, от играта с сайта. Беше до 18.02.

Благодаря,там не  взех участие и не видях какви са наградите.

# 1 682
  • София

От Либрес си поръчах СОС крем за акне,чакам го да видим детето ще го хареса ли и едно масло за тяло .
Някой има ли впечатления за продуктите  ?

Моля те, покажи крема за акне, че търсих подобни продукти и не видях.

# 1 683
  • Сливен

И аз съм любопитна за линка.

# 1 684
# 1 685
  • Сливен
Не знам,дали някой е гледал последните посланички на NIVEA(За 2020г.),но една позната ми изпрати ето това.
Скрит текст:

Реших да погледна за Сливен,ами.....Излиза,че имената в списъците ,почти всеки път са едни и същи.Не знам,как е обаче в другите градове.

# 1 686
Имам пропуснато повикване от номер,завършващ на 434, може ли да са от 3в 1 за чашата? От кой номер ви звъняха?

# 1 687
Не знам,дали някой е гледал последните посланички на NIVEA(За 2020г.),но една позната ми изпрати ето това.
Скрит текст:

Реших да погледна за Сливен,ами.....Излиза,че имената в списъците ,почти всеки път са едни и същи.Не знам,как е обаче в другите градове.

Нивея един път ги избраха тези посланички и сега продължават да им пращат кутии с продукти, да не би заради това списъците да са едни и същи? Мисля, че нямат нова кампания, даже се чудя тази за посланичките не беше ли през 2019? Последните 2 години нещо ми се сливат Rolling Eyes

# 1 688
# 1 689
За Играта на Милка от 1 март ще се регистрира и датата на покупка!

# 1 690
Посланичките имаме затворена група във вб аз имам 5 кутии понякога са били поредни понякога не. Скоро се очаква изненада искаха да актуализираме адресите си

# 1 691
  • Пловдив
А по какъв критерий се избират?

# 1 692
Не знам на какъв принцип ги избират Нивеа. Аз имах миналата година кутия с балсами за устни, която мисля всички посланички получиха. И последната кутия. Някои имаха и трите кутии, че и коледни календари. Мислех, че разделят посланичките и първо дават кутии на едните, после на другите, но не е така. Има някакви тегления и може да се спечели кутия от всяко или да не се спечели. Скоро ще пращат пак кутии, но не бързам да се радвам. Тъпо е когато всички си качват снимки на кутиите, а за теб няма.

# 1 693
Е то е тъпо като цяло на едни и същи да се пращат 5 кутии,пък за други нищо,ама.. Така са решили. Можеха да избират различни хора за всяка кутия,за да им стигнат продуктите до повече потребители,но не питат нас. 😁

# 1 694
  • Сливен
Не знам на какъв принцип ги избират Нивеа. Аз имах миналата година кутия с балсами за устни, която мисля всички посланички получиха. ...
Ами аз явно не се зачислявам,към "всички"..

5 кутии?!.. Аз една не съм видяла и не се знае,дали въобще изобщо ще видя.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт