Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 917
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • София
Мерси за снимките, така и предполагах, че ще са големите бутилки. Дано този път нацеля нещо.

# 332
  • при късмета
Поне ще е в сайта, а не в приложението. Може да са си взели поука от кока кола от негативните отзиви за приложението. Сега остава да допуска и старите кодове от белите капачки

# 333
Допълвам снимките на подскок-скок с още една

# 334
  • sofia
Поне ще е в сайта, а не в приложението. Може да са си взели поука от кока кола от негативните отзиви за приложението. Сега остава да допуска и старите кодове от белите капачки
Капачката е с 10 символен код. До сега май не е имало толкова символа от старите. Поне аз нямам.

# 335
Старите са с 8-цифрен код.

# 336
  • при късмета
Белите капачки, които ставаха и за тефал и за емаг, са със 7 символа. Може и спорт депо да беше едното, не помня, едни и същи кодове важаха за всички игри в сайта, не в спаркс, независимо колко бяха стари. Сегаявно няма да е така. Което не е лошо от друга страна

# 337
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Юхууу имам книжка от Розали.Никъде не видях къде трябва да си изпратя данните за доставка , но после на лаптопа ще прегледам пак.

# 338
С покупка на бебешки стоки от ДМ за награда килимче

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dm-asortiment/bebe-i-dete/dm-bab … 0YKF0Zh-rtd0iS8Ts

# 339
Спечелилите шейна от Нивеа получихте ли обаждане?

# 340
Белите капачки, които ставаха и за тефал и за емаг, са със 7 символа. Може и спорт депо да беше едното, не помня, едни и същи кодове важаха за всички игри в сайта, не в спаркс, независимо колко бяха стари. Сегаявно няма да е така. Което не е лошо от друга страна
Имам към  130 нерегистрирани такива капачки.Май трябва да ги хвърля.Те бяха за този сайт

https://mypromocc.bg/

# 341
Спечелилите шейна от Нивеа получихте ли обаждане?
Нямаме обаждане ние, има име като това на ММ, но докато не звъннат може и друг да е.

# 342
И аз имам над 100 капачки от белите със 7 цифрения код. Няма да ги хвърлям, надявам се да пуснат игра на май промо и да ги оползотворя

В тази новата няма да се включвам, тъй като пия само малки КК ( ако си купя голяма докато не я изпия не мирясвам 😀, направо пристрастяващо ми действа)

Днес купих 2х Нескафе и 2 х Маги за играта. Дано няма проблеми с регистрацията, че Маги и Нескафе са ми на една бележка, пък нали сайта е един да не ми отчете нещо бележките като регистрирани.... После ще регистрирам и ще видя.

# 343
Уф, някой с идея къде да регистрирам касовата от Кауфланд за дрона на Нивея?
Днес в метро топчетата бяха на 2.29 та взех 3 😂
Тези 2 на цената на 1 ми харесват, но нямаше моят вид прах. Сега ще чета кое за каква игра може да ми е 😂

# 344
  • Sofia

Малко глупав въпрос но... при една от игрите няма опция за въвеждане на букви в номер на касова бележка, а при различните игри се търси различен номер, авторизационни кодове и т.н. Та има номер започващ с УНП - този номер какъв е? Също започва с букви и нямаше как да го ползвам и въведох цифрите до Бон:  Даное номера, който са очаквали.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 21:31 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт