Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 114 470
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за новата тема! Успешен месец!

Миналия месец при мен беше тотална суша, само с форумната награда от късметчетата съм.
Нямаше и игри, които да ми харесат, за да играя.. Дано този месец се раздвижат нещата!

# 76
На Софиямел ми харесват наградите, но не съм пробвала брашното до сега. Дали е добро?

# 77
  • София
И на мен ми харесват наградите на София мел, може би ще се включа, макар че никога не съм имала късмет в техните игри..

# 78
Здравейте, някой който е заявил ваучер от муоптис миналия месец да е получил подобен мейл?   малко вече почвам да се претиснявам да си давам данните тук и там

# 79
Аз пък не си заявих ваучер, защото не видях тая опция с IBAN-a. В профила пак пише до офис на Еконт, а аз не искам до определен офис. Сега, ако е пак с айбан ще го заявя. Няма нищо притеснително. Дай си имената и айбана. Ще получиш парите по сметката.

# 80
Това го има още от миналата година. Може да настояваш да ти пратят сумата по Еконт, но много ще се забавят. Имах спор с тях по този въпрос и отговора бе, че щом не искам по банков път, ще си чакам.

# 81
  • Пловдив
Благодаря за прекрасно оформената нова тема!
Честит февруари на всички, пожелавам ви да спечелите много и полезни награди! Може би ще се включа в Пиринско и Ариана.
Похвалвам се с една моя награда от Фейсбук

Останах много приятно изненадана, постарали са се хората.

# 82
Аз пък не си заявих ваучер, защото не видях тая опция с IBAN-a. В профила пак пише до офис на Еконт, а аз не искам до определен офис. Сега, ако е пак с айбан ще го заявя. Няма нищо притеснително. Дай си имената и айбана. Ще получиш парите по сметката.

Аз си заявих ваучер от сайта им, след това те ти връщат имейл, че е възможно по банков път, което е доста удобно.

# 83
Сега си влязох в профила и я имаше опцията по банков път, запаметих си и айбана в профила като начин за изплащане на ваучери. Заявих си ваучера и ще видя кога ще ми го преведат. Wink

# 84
  • при късмета
Скрит текст:
Здравейте, някой който е заявил ваучер от муоптис миналия месец да е получил подобен мейл?   малко вече почвам да се претиснявам да си давам данните тук и там

Не знам какво те притеснява. И по еконт да ти ги бяха пратили, три имена пак трябват. А като си дадеш на някого сметката, той не може да направи нищо друго, освен да преведе пари

# 85
Благодаря за бързите отговори, незнам какво вече и мен ме претиснява. Може би, ако ми го бяха пратили в техния панел не бих се осъмнила, но на имейл какво ли вече не получавам и имах леки съмнения, който вече изчезнаха.

# 86
  • София
Не си спомням за кой вид анкети беше, но също получих такова предложение за изпращане по банкова сметка. Нямаше проблем. Получих си парите. Много по-удобно от това да ходя за пощенски запис (май това беше официалната опция). А и няма нищо страшно да дадеш IBAN. Служи само за внасяне на пари.  Wink

Миналата седмица писах на Нивея, че ми липсва кремчето, но няма никакъв резултат. Нито са ми прочели съобщението в Месънджър, нито имам отговор по имейл (писах в контактната им форма).

След колко време идва мечето от Милка? Останах с впечатлението, че идва бързо, а съм го заявила на 19 януари.

Благодаря за новата тема! Много късмет на всички!

# 87
  • София
От MyOptis вече 2 пъти получавам по сметка, имах същия имейл, пращай смело не е измама.

# 88
Преди месец аз получих награда си по този начин. Много бързо получих парите в банковата си сметка.

# 89
Хубава игра на София мел с хубави награди
https://sofiamelpromo.bg/

Хубави награди, но са малък брой. Може и да пропусна.

а къде го има брашното?
благодаря

Общи условия

Активация на акаунт