Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 875
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря за темата и нека февруари да е печеливш за всички ни!

Снощи в последния момент се включих в играта на "Златна рибка", не помня кога щяха да се теглят наградите, ама си стискам палци Wink

Не мислех да се включвам в играта на Активия, ама мъжът ми купил 4 бр. днес, та смятам да се пробвам.

Златна рибка вчера обявиха печеливши:

Време е да обявим тримата късметлии, които ще се потопят в незабравимо шопинг изживяване с ваучер за 100 лв. в Златна рибка! Казваме "ЧЕСТИТО" на:
⭐ К. Винчева с имейл k******a.v******a@gmail.com
⭐ Д. Найденова с имейл d*****li@abv.bg
⭐ Я. Дякова с имейл q***a.d****a@abv.bg

# 181
  • София
Нивеа вече се излагат. Много ми падат в очите, когато такива големи марки не си спазват собствените правила. Трябваше да обявят печелившите още на 31 януари, а още ги няма. Не стига, че обявяват печелившите месец след края ами и този срок не спазват.

# 182
Някой знае ли нещо за кода под капачките на Каменица с надпис "140 години"? Simple Smile

# 183
  • София
Извинете, каква е играта с бягащата пътечка от Лидл?

# 184
Някой има ли проблем с Mimirium? Зарежда адски бавно и след като си въведа пин кода ми казва, че няма такъв акаунт, да се регистрирам наново.

# 185
  • София
И при мен е така. Почва да зарежда и изведнъж нямам регистрация. А ми приема паролата

EDIT: Писах във ФБ и ми отговориха "В момента имаме технически проблем, който засяга сървърът ни, и в момента цялата система не функционира. Работим по отстраняването на проблема. След възстановяването на нормалната работа на системата ще можете да се логнете нормално в акаунта си и ще имате пълния си актив от събрани до момента точки."
До 1 час се надяват да отстранят проблема

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 11:44 от Earth80

# 186
Някои дали открива печелившите на Нивеа за шейна? При мен е блокирало и не се отваря.... Писах им вчера във фейса, видяли са го, но не отговарят...

# 187
  • София
При мен се получи така преди около 2 месеца и след няколко неуспешни опита го изтрих това приложение.
Не участвам в момента в никакви игри, но ми е приятно в темета и ви следя. Успех на всички играещи! Simple Smile

# 188
  • София
Има анкета в JtN Panel за кашкавал и сирене

# 189
Ще се включа в Маги, защото така или иначе ползвам фиксовете им и соев сос. Бих искала тиганче, кухненски робот не ми трябва.
Не се заяждам, но в наградите на Маги няма кухн.робот и тиган, а само фритюрник. Тигани ( 3 броя само!) има при СофияМел с брашно за пица.

Ами, да, аз в същото време гледах и играта на София Мел и ги обърках двете. ( Снощи си спомням, че гледах игра с кухн. робот.... Даже казах на мъж ми, че има такава.... ) Нещо много съм спала, явно! Та то изобщо няма такава награда.. Grinning Сега рових да търся отново.
Нищо, така или иначе ползвам Маги, каквито и да са наградите все ще намеря на кой да ги подаря ( ако изобщо спечеля, де ).
Фритюрник си имам и седи в дъното на шкафа, не ми е цел тази награда. Тигани искам, но няма да участвам в София Мел Grinning

П.С. Намерих въпросния кухн. робот. От преди 1 година е била.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 12:21 от _Khaleesi_

# 190
  • Sofia
Всъщност във файла на Нивея с правилата пише друго. До 26 февруари ще се обаждат по телефона на печелившите т. е според мен няма да обявят имената в сайта, въпреки, че пише друго.

# 191
Има анкета в JtN Panel за кашкавал и сирене

При мене няма

...

В CBA коме от четвъртък

# 192
  • Пловдив
Пристигнаха ни комплектите от Нивеа.

Вече нищо не чакам и е време за нови награди.
Успех на всички в игрите.

# 193
И аз да се похваля с първата награда за февруари Hug Дойдоха хумусите от фейсбук играта, която споделихте тук в темата.

# 194
  • София
Имаше една игра на ДМ по случай рождения им ден миналата седмица. Някъде има ли печеливши, защото не намирам?

Общи условия

Активация на акаунт