🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 227
  • 742
  •   1
Отговори
Дoбре дошли в темата, посветена на Демет Йоздемир и всичките ѝ превъплъщения, пред и зад камера

Най-важното, което трябвате да знаете за нея е синтезирано по-долу:

Подробна информация от последните години, можете да намерите в предишните ни теми:

Пожелаваме ви приятни минути в градинката ни Nature Sparkles

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 23:01 от super_katia

# 1
Добре сме те заварили, Кате! Flowers Hibiscus
Много ми харесва филмографията! Да има още много да допълваш!

# 2
Добро утро с новата песен на Едис, която Демет вчера сподели:

Радва се и на филма на Халюк Билгинер с Анджелина Джоли. А утре трябва да започнат снимките на "Джиновите сватби". Успех на екипа Flowers Four Leaf Clover

# 3
Успех на темата! Кате 🍀

Също пожелавам успех на филма и екипа. Фестивалните филми не са за всяка публика и участието в такъв филм е въпрос на престиж за всеки актьор, според мен.

# 4
Дано крайният резултат да си заслужава, Мире Heart Както се разбра, Демет е отказала доста други предложения, за да бъде в този проект. Очевидно за нея е важно да снима такъв филм.

От Каан разбираме, че вече са в Ерзинджан:

А картината явно е подарък от батко Рамазан, фризьорът на Фара и в някой друг сериал пак беше работил с Демет. Хората от сектора си я обичат и това е Hug

# 5
  • София
Благодаря,за новата тема,номерът е различен,но мястото на срещата не се променя-място където се събират  хората харесващи Демет.Дано продължи както досега коментарите за новата роля е още по убедителна от предишната,с всеки сериал да прави израстване,а ние не само да я харесваме но и да се чувстваме удовлетворени,че харесваме човек който е артист,роднина и човек с едно общо име - добър.Успех на филма,сработен и разбиращ се екип и дано постигнат замисъла за тази продукция.А на нас отмарящи почивни дни, и от понеделник повторението на ,,Фара.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 23:53 от Leddel

# 6
Привет.

Новата тема е чудесна.. Честита да ни е, да я изпишем с много любов, приятни емоции, новини и красиви  снимки.

# 7
Кати, благодаря за темата, изчерпателна както винаги! ❤️ 💕
Ще я следя с удоволствие, въпреки че няма с какво да съм полезна.

Но мога да ви споделя за още един фен на Демет - моя приятелка, която първо "научих" да гледа турски сериали, после й плъзнах Шюки с Демет 😉 😜, а тези дни ми призна, че загледала по тв Фара и била изумена от таланта на Демет.
Мислела я за лековата, комедийна актриса. 😂
Мисля, че следващото ми предложение за нея ще е Домът. 😂 😀 😀

Хубав ден, момичета! ❤️
🥰 🥰 🥰

# 8
Рекламно споразумение за 25 милиона от Демет Йоздемир
Демет Йоздемир, който се подготвя за филма „Сватбата на Джин“, който ще бъде заснет в Ерзинджан от всепризнатия режисьор Ферит Карахан, също сключи споразумение за реклама.

Демет Йоздемир отива в Ерзинджан за филма „Сватбата на Джин“. Илхан Шен и Каан Йълдъръм ще играят братята, които ще останат в Ерзинджан за един месец за филма на режисьора Ферит Карахан, който ще привлече вниманието с драматичния си сюжет.
Междувременно Демет Йоздемир, който също преговаряше за телевизионен сериал, също сключи рекламен договор и си стисна ръцете си с известна мебелна марка. Йоздемир, за когото се знае, че скоро ще застане пред камерата за рекламни снимки, ще получи общо 25 милиона, според информацията, която циркулира зад кулисите.

Бирсен А.

Какви хубави новиви?  Какво повече мога да добавя, много успехи  и сбъднати мечти за Демет.
Добро утро на вас и успешен ден!

# 9
Момичета, много хубави неща сте споделили HugGreen Heart

ЧРД на мениджърката Гьозде Йълмаз:

Пътешествията ми, изпълнени с успехи осъществих с теб. Докато градях мечтите си, ти все казваше "Заслужаваш повече". Винаги съм вярвала, че ме обичаш безусловно. През повечето време ме познаваше по-добре дори от мен самата. Винаги си била силна и уравновесена. Много те обичам, желая ти множество успехи и дълги години да празнуваме заедно на една маса!

Вчера си размениха любезности с батко Рамазан:

Той си пожела още много вдъхновения с нея. А тя му написа, че е талантлив не само в работата си, но и в рисуването. Нека преди всичко винаги да го има приятелството и вниманието между тях.

# 10

Лека нощ с тази красота.

# 11
Нинче, много ти благодаря Hug

Онази, чието име не се споменава съобщава за останалите имена в каста, за които информирах още преди няколко дена, както и че снимките вече са започнали Flowers Four Leaf Clover

Нека ги има всички имена и в оригинал все пак:

Demet Özdemir (Ceren)
Kaan Yıldırım (Halit)
İlhan Şen (Deniz)
Erol Babaoğlu (Yakup)
Sarp Bozkurt (Yasin)
Deniz Barut
Baki Davrak
Tuba Ünsal
Evliya Aykan (Orhan)
Gürhan Altundaşar (Fatih)
Helin Kandemir (Deniz)
Feride Çetin
Ushan Çakır
Beril Kayar
Saygın Soysal
Hakan Salınmış
Mine Çayıroğlu (Fatma)

А Mediaset ще пуснат "Казвам се Фара" в Италия през ноември:

Успех на Енгин Акюрек в новия му сериал! Знаем, че и неговите снимки започват сега Blue Heart За Демет беше абсолютният партньор мечта Hands Raised Hands

# 12
Няма защо Кате.Flowers Hibiscus
И останалите партньори на Демет са готини, например с Ибо бяха много готини.
Знам,че не всеки хареса образа му в домът.
Енгин е много интересен и деликатен актьор. Фара и Тахир ще оставят горяма следа в спомените ми.

# 13
Поради липсата на друго:

Ранини вчера се пошегува с Демет, че е проверила в кои дни има полети до Ерзинджан и ѝ пожела успех на дневните, нощните, вътрешните и външните снимки. Демет ѝ отговори, че ще я очаква, особено за вечерните снимки на открито.

Второто стори е от някой от екипа на филма. Ориентировъчно само да придобием представа къде снимат.

Важното е, че Демет най-накрая се завърна там, където ѝ е мястото Kissing Face "В роля съм" Hands Raised Hands

# 14
Гледаме Фара много, първо място:

Фенка се радва на Ранобудна птичка по Globoplay: "Гледах го 52 пъти със субтитри и сега ще гледам отново този шедьовър, който прави сърцето ми щастливо."
Не знам дали това е световният рекорд. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт