🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 417
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Колкото по-скоро излезе филмът, толкова по-добре за нас Sunglasses

Според мен Демет беше на снимки в Измир и сега се връща към Ерзинджан, съгласно маршрута, който беше споделила онзи ден.

А добрите новини предстоят. Имаме все пак и още един филм за снимане до края на годината.

Ето едни готини Растин и Илхан от иранския филм, който снимаха заедно:

И за финал - Джансу Дере е напуснала ID и е преминала в агенцията на Гьозде - ON Talent. Добре дошла на борда и успех Flowers Four Leaf Clover

# 46
Започва и Mipcom в Кан - най-големият телевизионен пазар в света, много турски сериали ще търсят продажби там.

# 47
Само да споменем, че наскоро имаше информация, че "Казвам се Фара" е бил един от най-продаваните проекти през миналия сезон Kissing Heart

# 48

Година по-късно - това май си остана единствената проява покрай Adim Farah, нито премиера, нито интервюта, нищо официално....Изобщо не съм доволна от O3 Media, OnTalent, Fox, Calinos Entertainment и всички замесени.

Демет е в журито на 21-ия филмов фестивал "Кино на бъдещето"  - за реализиране на проекти за късометражни филми на студенти.

# 49
  • София
ФЛО, напълно съм съгласна с теб, лично аз съм най недоволна от  Calinos Entertainment, афиша за филма винаги е на преден план ,а признанието е загубено по трасето .Ако се погледне  на нещата изглежда, като че ли умишлено  е  пречено  за популяризацията, дори и едно интервю не видяхме. Учудващото е ,че и нито една друга страна не направи интервю с тях. Но животът винаги е в движение ,нещата рано или късно застават на местата си, вече се прокрадва  информацията че ,,Казвам се Фара,, е един от най продаваните филми за за годината ,ще  излезат  и точни данни, възможно е тогава и да се разбере  за филми които са получили цялото медийно внимание ,но са на опашката по приходи. Все пак  макар и бавно ,има промяна, преди само мнението на турския зрител  диктуваше ,кой сериал да продължи и кой не, но Фара е един от пионерите способващи  за продължение на сериал по чуждестранно мнение.А сега е време вече за новите изпълнения от Демет ,за друго  нейно лице което да чакаме да видим.Писахте ,че до края на годината още един филм ще снима, за него информация има ли..

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 21:36 от Leddel

# 50
Вчера рожден ден имаше Севинч Ебрулак, с която Демет си партнираше в No. 309 и Птичката. На честитката ѝ, че е безкрайно щастлива, че я има и че може така да я прегърне, Севинч ѝ отговори и в инстаграм, и в Х:

Красавицата Демет. Винаги така от сърце и топло (да я прегръща) Heart Душицата ми HeartHeartHeart Тя има различно сърце, само тя има такова.

Джиновете трябва да са вече на 23 снимачен ден от 42 Sunglasses

За другия филм, написан от Пелин нищо не се чува още, но вероятно в близко време ще започнат да излизат детайли и за него.

Иначе за журирането на Демет - много се радвам, че дават път на млади таланти Hands Clap Пълната информация може да се прочете с преводач от тук >>> https://www.yesilafsin.com/21-gelecegin-sinemasinda-finale-kalan … -proje-belirlendi Присъствието на сценаристката на "Между мен и света", Пънар Булут, сред оценяващите ме радва изключително много Kissing Face

P.S. Leddel, докато гледах за новини си публикувала преди мен Hug

# 51
От Демет:

# 52
Нямаме новини за момента. Да донеса материала от предишните дни само:

Пак с валията:

Като резултат, всички актьори нахвалиха гроздето от Ерзинджан Flowers Grapes

# 53
Гроздето изглежда супер. Аз събирам смелост за сиренето от Ерзинджан:

От сета:

# 54
Малей, Фло, това сирене май е на самоход Grin

Иначе от кадъра с Демет и Илхан мога да кажа, че изглеждат на всичко друго, но не и на брат и сестра Flushed Нямам търпение да разберем как ще са оформени героите им Sunglasses

Лелята, дето е хванала Демет за лявата ръка как миличко се е сгушила Hug

# 55
@chefburcukaya: Нашата торта изненада за снимачната площадка на филма.

# 56
Жителите на Ерзинджан много сърдечно посрещат екипа на "Джиновете Hands Clap

Споменаха, че има филмови снимки в Ерзинджан. Направихме, каквото трябва.

Какво ако от вълнение ми трепери ръката и направя мътна снимка. Демет Йоздемир, как може да си толкова сладка Revolving Hearts
- Този комплимент от устата на сладкарка има още по-голяма тежест Kissing Face

Прави ми впчечатление, че актьорите постояно пътуват от и до Ерзинджан Airplane

Успех Flowers Four Leaf Clover https://x.com/i/status/1849553158797918712

# 57
От сватбената маса:

# 58
Поради липсата на друго:

На Каан явно бракът му се отразява много добре.

# 59
  • София
Няма новини ,но все пак всички вие  успявате да намерите и малкото ,което го има .В предвид на това ,че се снима далеч ,както пишете актьорите са в постоянно движение / може да имат роли и в  други филми/ дори това което  поддържа интереса ,докато се появи нова история ,загадка която да предугаждаме ,ще е така .Благодарности ,че ни държите информирани ,А може и една загадка от мен- Демет .ще се появи на някоя снимка, а тя може и нов работен режим да сподели  ,аз залагам за музикален фон песен ,малко твърда .
        Утре /вече днес/ е важен ден за всички ни всеки сам ще си подреди. както желае, но резултатът
ще докосне всички ни. Спокойна неделя и успешна седмица.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 17:08 от Leddel

Общи условия

Активация на акаунт